Articole scrise de Melania Cincea


1 - 2 din 2 rezultate
1.Magna cum fraude Cum sa lupti cu impostura din mediul universitar numind intr-o institutie-cheie in rezolvarea problemelor de plagiat oameni care au incurajat-o, care au girat-o? Ultima decizie a ministrului Educatiei e un fel de inlocuire a lui "Magna cum laude" cu "Magna cum fraude". La cateva zile dupa ce solicita Consiliului National al Rectorilor "actiuni ferme de aparare a integritatii universitatilor", in cazul detinutilor-scriitori-cercetatori, cu recomandari de la cadre universitare, si dupa ce, cu alte cateva zile inainte, dispusese revocarea Consiliului National de Etica, ale carui decizii in cazul plagiatelor lui Victor Ponta si Gabriel Oprea au cautionat practic furtul academic, la sfarsitul saptamanii trecute ministrul Educatiei lua o decizie naucitoare, revoltatoare.
2.Autoritatea Politiei, subminata si din MAI si din Justitie Recentele cazuri de ultraj carora le-au cazut victime doi politisti - unul de la Brigada Rutiera Bucuresti, la inceputul lunii august, care a si murit in urma agresiunii, si altul, de la Politia Constanta, zilele trecute - ar trebui analizate din perspectiva cauzelor care le genereaza si care duc la o acuta criza de legitimitate a oamenilor legii. Resimtita nu de azi, de ieri. Si nu sporadic - ultrajele nu sunt cazuri izolate, doar ca "banalele" agresiuni indreptate impotriva unui om al legii aflat in misiune nu capteaza interesul presei daca nu se lasa cu moarte de om sau macar cu o spitalizare in stare de inconstienta.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by