Articole scrise de Matei Budes, Dan Popescu


1 - 2 din 2 rezultate
1.VIDEO A beauty hidden between Transylvanian hills: the fortified church in Seica Mica The fortified church of Seica Mica in Sibiu county, central Romania, was built in the 14th century. Its tower was built in 1463, while the fortification of the church was accomplished in the 16th century, when it was surrounded by a three-tower defense wall, followed by other walls, including a second defense one, which was kept to this day. The church had to altars built in 1552 and 1762 respectively. The old one was stolen in 1999. The current one is made of marble.
2.VIDEO O frumusete ascunsa intre dealurile Transilvaniei. Biserica fortificata din Seica Mica Biserica fortificata din Seica Mica, Sibiu, a fost construita in secolul al XIV-lea. Turnul a fost construit in anul 1463. Fortificarea bisericii a fost realizata in secolul XVI, prima data a fost inconjurata cu un zid de aparare cu trei turnuri, dupa care au fost ridicate zidurile transversale si cel de al doilea zid de aparare, care s-a pastrat in intregime. Biserica a avut doua altare realizate in 1552, respectiv 1762. Cel vechi a fost furat in 1999, cel actual este din marmura. De la zidul interior s-au pastrat doar arcurile galeriei de aparare pe partea de sud vest a bisericii.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by