Articole scrise de Maria Seder Nadea


1 - 3 din 3 rezultate
1.Cea mai scumpa vila face cat 42 de garsoniere Pretul celei mai scumpe vile de vanzare in Bucuresti este de aproape doua milioane de euro, echivalentul a 42 de garsoniere noi. Vila se poate cumpara rapid, dar atatea garsoniere ieftine ar fi greu de gasit, pentru ca oferta de locuinte cu suprafete mici si preturi pe masura este extrem de redusa.
2.Topul noilor cartiere rezidentiale Cel putin patru stele pentru cartierele din nord - Baneasa Residential si Ibiza Light - si doar trei stele pentru cartierele din sud si est. Potrivit analistilor din domeniu, zona si facilitatile sunt criteriile care fac departajarea noilor cartiere, dar in timp vor conta designul si calitatea lucrarilor.
3.In 2007, pretul locuintelor din Romania va creste cu peste 9% Casele noi vor avea preturi mai ridicate chiar de anul viitor, sustin constructorii si patronatele din domeniu. Oferta de apartamente si vile la cheie nu este si nu va fi atat de mare in urmatorii trei ani incat sa poata acoperi cererea si sa opreasca cresterea preturilor.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by