Articole scrise de Maria Seder


1 - 4 din 4 rezultate
1.Casele de lux se inchiriaza mai ieftin Anul trecut a explodat oferta de cladiri de lux scoase la inchiriere. Din cauza ofertei mari, in Bucuresti, din zece locuinte scumpe, doar cinci-sase se si ocupa. Nivelul chiriei se situeaza in acest moment intre 1.500 euro/luna (pentru apartamente cu suprafete generoase, de peste 120 mp) si 7.000 euro/luna (vile in zonele de top, cu facilitati deosebite si amenajate cu gust).
2.Investitii imobiliare care aduc profit de 100% In Bucuresti, se speculeaza cu terenuri pentru care se obtin autorizatii de construire. Acest procedeu mareste pretul terenului pana la dublare. Unele firme imobiliare o considera o smecherie, altele, cea mai buna afacere imobiliara a momentului.
3.Terenurile agricole sunt o mina de aur In judetul Arad valoarea terenurilor s-a dublat, in zonele limitrofe ale Capitalei cresterea a fost de 40%, iar in Timis, cresterea medie a fost de 35%. Plasamentele in terenuri nu sunt un joc la loterie, ci investitii sigure, care se pot dubla intr-un an sau in zece, in functie de momentul ales si de marimea orasului pe langa care se afla.
4.Peste un milion de romani isi fac case Chiar daca aproape 1,5 milioane de romani vor sa-si faca o locuinta noua, doar 8% din ei apeleaza la firme, restul construind in regie proprie. Un sfert din romani isi modernizeaza casele, punandu-si termopane, aer conditionat sau gresie si faianta, iar circa 7% si-au propus sa-si construiasca locuinte noi in acest an, conform unui studiu al Gfk.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by