Articole scrise de Maria Pascu, Anca Preda


1 - 2 din 2 rezultate
1.Cum se poate reduce costul fiscal în perioada pandemiei - aplicarea noilor facilit����i ��i reactivarea celor vechi Efectele negative ale declar��rii pandemiei la nivel global ��i ale instaur��rii st��rii de urgen���� au început s�� fie deja puternic resim��ite la nivelul companiilor române��ti. În astfel de vremuri, timpul de reac��ie este esen��ial, iar una dintre pârghiile cele mai la îndemân�� este facilitatea fiscal��. În continuare vom trece în revist�� principalele m��suri fiscale adoptate pân�� acum de Guvern în materia impozitului pe profit, cu impact pentru companii.
2.Noi prevederi fiscale pentru grupurile de companii - avantaje ��i limit��ri Legisla��ia privind consolidarea fiscal�� la impozitul pe profit pentru companiile din acela��i grup, tem�� aflat�� pe agenda de discu��ii dintre mediul de afaceri ��i Ministerul Finan��elor Publice de câ��iva ani, a fost conturat�� într-un proiect de Ordonan���� publicat recent. Textul propus a fost preluat într-un proiect de lege aflat spre dezbatere ��i adoptare în Parlament.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by