Articole scrise de Manole


1 - 5 din 5 rezultate
1.Banii, problema nr. 1 a sistemului medical? Zilele astea familia mea are de-a face cu sistemul medical din Romania. Mai precis, o ruda foarte apropiata - gradul 1 - urmeaza, spus pe sleau, sa moara. E o chestie de zile, poate chiar de ore, dupa o suferinta care a durat cateva luni. Aproape de sfarsitul acestei experiente am ajuns la concluzia ca nu banii lipsesc in sistemul medical, ci umanitatea. Si nu saracia e cvasi-prezenta, ci nesimtirea si indiferenta. Bolnavul nostru a avut de toate: cand doctorii ne-au zis sa cumparam un medicament, l-am cumparat. Cand au zis sa cumparam ustensile de operatie, le-am cumparat, scrie Manole pe blogul Balonul imobiliar.
2.Piata imobiliara in Europa de Est: Un bubble de manual (II) Ceea ce s-a întâmplat în Europa de Est în ultimii 5-6 ani nu are corespondent în istoria universală şi, fie şi pentru acest lucru, va intra în manuale, se afirma intr-o analiza publicata de Balonul Imobiliar.Timp de câţiva ani, profitând de integrarea cvasi-sincronizată în Uniunea Europeană şi în NATO a acestui spaţiu, capitalurile occidentale au luat cu asalt pieţele subdezvoltate din Europa de Est prin intermediul reţelelor bancare internaţionale. Întrucât aceste capitaluri nu aveau niciun obiect concret de investiţie, s-a inventat ad-hoc motivul imobiliar. Citeste si: un bubble de manual (I)
3.Balonul imobiliar: Domnilor imobiliari, nu va jucati cu focul Zecile, sutele de comentarii pe care articolele pe tema preturilor le aduna pe internet arata cantitatea imensa de ura care s-a strans impotriva voastra de-a lungul timpului din partea unei intregi generatii! Nu va mai jucati cu declaratiile, ca nu e de joaca! Maine s-ar putea sa va treziti in fata blocului cu cineva "nervos" nu doar din gura, si o palma virtuala sa devina un sanatos sut in fund real.
4.Balonul imobiliar: Prostii imobiliare despre Bucuresti Prostia 1. In Bucuresti e nevoie in clipa asta de 200-300.000 de locuinte. Contraargumentul a. la prostia 1. Daca o locuinta revine la 2 persoane inseamna ca in clipa asta Bucurestiul are 400-600.000 de homlesi. Eu nu-i vad. Contraargumentul b. la prostia 1. Un asemenea deficit, care se poate masura in sute de mii de locuinte, se intalneste numai in perioade de razboi. Romania nu a mai purtat un razboi pe teritoriul propriu de 64 de ani.
5.Balonul imobiliar: Cele mai recente marote ale imobiliarilor: preturile la materialele de constructii si Mos Craciun vine in septembrie Imobiliarii dau dovada de o imaginatie fara limita atunci cand e sa justifice scumpirile sau, in ultima vreme, stagnarile. "Preturile la materialele de constructii cresc in continuu, deci constructiile nu pot fi mai ieftine." Chestia asta e pur si simplu falsa.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by