Articole scrise de Magda Munteanu


1 - 6 din 6 rezultate
1.Goana dupa ursi (II) Folosind o portita legislativa sau chiar acte false, vanatorii impusca anual sute de ursi complet protejati. Vanatori din toata lumea, atrasi de numarul mare de ursi bruni ce traiesc in Romania, vin aici dispusi sa plateasca pana la 20.000 de euro ca sa impuste un exemplar. Trei sute de ursi au fost omorati pentru distractie doar in 2010. Desi grupurile de interese sustin ca situatia este sub control, la nivelul tarii nu exista niciun sistem clar de a numara animalele si de a le monitoriza comportamentul. ​
2.Goana dupa ursi (I) Folosind o portita legislativa sau chiar acte false, vanatorii impusca anual sute de ursi complet protejati. Vanatori din toata lumea, atrasi de numarul mare de ursi bruni ce traiesc in Romania, vin aici dispusi sa plateasca pana la 20.000 de euro ca sa impuste un exemplar. Trei sute de ursi au fost omorati pentru distractie doar in 2010. Desi grupurile de interese sustin ca situatia este sub control, la nivelul tarii nu exista niciun sistem clar de a numara animalele si de a le monitoriza comportamentul. Partea intai a unei investigatii realizata de Magda Munteanu.
3.Ajutor in stil mare De ce ajutorul de stat, colacul de salvare la care tot mai multe companii privesc cu interes, este o sabie cu doua taisuri? O analiza de Magda Munteanu, publicata de Business Week Romania.
4.Inflatie de kilowati Capacitati de productie noi de 20.000 MW si investitii de peste 20 de miliarde de euro. Planuri pentru sectorul energetic sunt, insa putine proiecte au sanse reale de reusita. Un articol de Magda Munteanu publicat de Business Week Romania.
5.Petrolul, terminalul si investitiile Operatorul portuar Oil Terminal este fortat sa ia masuri radicale pentru a supravietui, insa balbaielile guvernamentale ii fac viata dificila.
6.Energia nucleara: blestem sau oportunitate? Tarile din Balcani pariaza pe solutia nucleara ca pe cea mai buna metoda de a-si reduce deficitul de energie, dar ramine de vazut care vor fi riscurile de platit. Cu numai zece ani in urma, putini analisti ar fi putut anticipa ca tarile est-europene vor demara constructia unor centrale nucleare, in cadrul unor proiecte a caror valoare totala depaseste 13 miliarde de euro.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by