Articole scrise de Magda Antoniu


1 - 6 din 6 rezultate
1.Romania Libera: Dezastru in asistenta sociala Circa 70 la suta din ONG-urile care furnizeaza servicii de asistenta sociala pentru copii, persoane cu dizabilitati sau unitati medico-sociale functioneaza necorespunzator, arata un bilant al controlului Inspectiei Sociale.
2.Romania libera: Cele mai mari salarii ale patronilor Cele mai mari salarii ale patronilor sunt cele din Franta, unde seful unei mari companii castiga, in medie, intr-un an, aproape 6 milioane de euro, dar mult mai putin fata de omologul american, care primeste dublu, releva un studiu publicat la Paris, potrivit AFP.
3.Dupa aderarea Romaniei la UE, va fi nevoie de permis de munca inca cinci ani Doritorii sa plece la munca in tarile Uniunii Europene trebuie sa stie ca Romaniei i se aplica reguli diferite de tarile comunitare si, prin urmare, accesul conationalilor pe piata fortei de munca este restrictionat.
4.Kader - in cercul de apropiati ai lui Ion Iliescu Dupa ce a pactizat cu lumea interlopa, Hrebenciuc si-a luat consilier din randul acesteia. A pierdut 43 de documente secrete, pe care le dusese acasa. In acea perioada era deseori vizitat la domiciliu de consilierul sau Kamel Kader, om de incredere in PDSR.
5.Cota unica poate primi avizul CES dupa 5 ianuarie
6.Legea privind ucenicia la locul de munca, amanata pentru 2005 Programul legislativ al fostului Guvern pentru anul 2004 si planul de masuri prioritare pentru integrarea europeana au prevazut ca proiectul de lege privind ucenicia la locul de munca sa intre in dezbatere parlamentara in noiembrie.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by