Articole scrise de Madalina Dicu


1 - 5 din 5 rezultate
1.Gardianul: Din cauza stagnarii pietei locuintelor, dezvoltatorii se reorienteaza spre sectorul comercial Daca pana nu demult competitia din domeniul imobiliar s-a dus in special in Capitala si zonele limitrofe, in prezent se constata ca aceasta s-a mutat in marile orase din provincie. Insa si in aceste localitati pretul urmeaza trendul descendent inregistrat in ultimele luni in Capitala. Pe de alta parte, se observa ca dezvoltatorii manifesta un interes deosebit pentru zonele turistice, fie la mare, fie la munte.
2.Gardianul: Lucrarile la Centrala Cernavoda, amanate in mod voit de politicieni Recent, Bulgaria a anuntat ca va incepe constructia centralei nucleare de la Belene si ca in sase ani aceasta va fi gata. La noi, desi lucrarile sunt incepute din anii ’80, Centrala Cernavoda nu este terminata nici pana azi. Doar doua din cele cinci unitati de productie prevazute in planul initial lucreaza. Functionarea la capacitate maxima a Centralei Nuclear-Electrice (CNE) Cernavoda ar reduce dependenta de gazele naturale importate din Rusia.
3.Gardianul: Salariile medicilor ar putea fi dublate, in functie de criteriile de performanta Medicii ar putea fi platiti in functie de realizarea indicatorilor de performanta, salariul de baza putând înregistra cresteri de pâna la 100%, potrivit unui proiect de ordin al Ministerului Sanatatii. Exceptie fac medicii din comitetul director al spitalelor.
4.Gardianul: Jumatate din piata autohtona de textile este invadata de produse chinezesti Aproape jumatate din piata romaneasca de imbracaminte si incaltaminte este napadita de produse chinezesti, a caror calitate lasa de cele mai multe ori de dorit. Motivele pentru care romanii prefera sa cumpere asemenea produse sunt diverse: pe de o parte, puterea mica de cumparare, iar pe de alta parte, consumatorii nu stiu sa faca diferenta intre un produs original si unul contrafacut.
5.Gardianul: Preturile mici la aparatele de aer conditionat ascund taxe suplimentare uriase  Marii retaileri distribuitori de echipamente de aer conditionat si-au pus in aplicare strategiile de ademenire a clientilor prin  oferte care pot fi inselatoare. Unele magazine promit aparate ieftine, dar in spatele ofertei stau costuri mari pentru montare si pentru transport.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by