Articole scrise de MAKE, Adina Ardeleanu


1 - 2 din 2 rezultate
1.Petromidia n-are profit? Sau are? Cristian Sima, presedintele casei de brokeraj WBS, a acordat ziarului "BURSA" un amplu interviu, din care, publicam astazi episodul al doilea.  Bun speculator in piata de capital, domnul Sima speculeaza si in jurul evenimentelor politice si economice, avansand scenarii nonconformiste, in care starpeste iluziile. Astazi, vorbeste despre americani si ii suspecteaza ca nu si-au dorit victoria in Irak. Si, vorbind de Dinu Patriciu, se indoieste ca realmente ar fi vandut Rompetrolul kazahilor. Ba chiar se indoieste ca Rompetrol n-ar face profit. E tare, nu-i asa?!
2.Drum prea lung intre Cluj si Bucuresti "Rebelul de serviciu" al pietei de capital, Cristian Sima, presedintele casei de brokeraj WBS, a acordat un interviu ziarului "BURSA". Prezenta domnului Sima in presa nu este o raritate - apare la televiziune, tine un blog, isi publica opiniile in ziare iar agentiile de presa ii preiau declaratiile. De fiecare data ravaseste, mototoleste, vestejeste. Si nu ca ar fi nonconformist (de fapt, cunoaste toate regulile si nu doar pe cele de politete - a se vedea ce profituri marcheaza), ci este viu si nu inghite neajunsurile. Vrea mai mult si nu din lacomie, ci pentru ca ii place jocul. Interviurile cu Cristian Sima fac deliciul. Urmariti-l pe acesta. Veti avea trei episoade. 


ESRI

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.



powered by
developed by