Articole scrise de Lucian Gheorghiu, Cristian Oprea


1 - 2 din 2 rezultate
1.Cotidianul: Frauda grosolana in Parlament pentru Mitrea si Nastase Cotidianul a descoperit joi ca anuntul privind neintrunirea cvorumului de sedinta la votul privind dosarele Nastase si Mitrea a fost fals. Basescu cere sesiune speciala pentru Mitrea, Nastase si Curtea de Conturi. Marti, oficialii Camerei au declarat nul votul privind cererile DNA de aprobare a inceperii urmaririi penale pentru Miron Mitrea si Adrian Nastase, motivand lipsa cvorumului de sedinta. S-a anuntat ca au existat doar 208 deputati care si-au exprimat sufragiile, minimum necesar fiind de 219.
2.Basescu a modificat intr-un an opt legi adoptate de Parlament Presedintele Romaniei a trimis spre reexaminare, pe parcursul lui 2007, 29 de legi care i-au venit la promulgare. 28 dintre acestea le-a retrimis personal, iar una a fost intoarsa de Nicolae Vacaroiu, in perioada in care a fost presedinte interimar al tarii. Practic, in 2007 s-a inregistrat recordul cererilor de reexaminare, in anii trecuti numarul legilor intoarse la Parlament fiind mult mai mic. 


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by