Articole scrise de Luca Dezmir


1 - 2 din 2 rezultate
1.SuccesDublu: Testeaza-ti metoda de trading: back testing si forward testing Daca ai avut rabdarea si perseverenta sa te ocupi de trading un timp suficient de lung, la un moment dat va veni momentul in care vei dori sa modifici metoda pe care o folosesti sau chiar sa creezi una noua. Aceasta este trecerea normala spre o noua etapa, calitativ superioara, din viata ta de trader.
2.De ce eu nu investesc la BVB si alte lucruri care ma deranjeaza Dupa toate standardele, BVB este o minibursa. Din acest punct de vedere, pentru un fond de investitii care vine in Romania si are in portofoliu miliarde de dolari, nu constituie o problema sa manipuleze bursa romaneasca, pentru ca are puterea financiara si experienta de a o face. Un fond de investitii are datoria fata de actionarii sai si fata de investitorii care i-au incredintat banii sa produca profit. In mod legal. Asta si face.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by