Articole scrise de Livia Teodoru, Ala Popa


1 - 2 din 2 rezultate
1.Recomandările publicate de OCDE clarifică implicațiile pandemiei COVID-19 asupra prețurilor de transfer Organizaţia pentru Cooperare şi Dezvoltare Economică (OCDE) a publicat în 18 Decembrie documentul: ”Recomandări cu privire la implicațiile pandemiei COVID-19 asupra prețurilor de transfer” (”Recomandări COVID-19”). Recomandările COVID-19 reprezintă punctul de vedere al celor 137 de membri ”Inclusive Framework on BEPS” (statele care colaborează pentru implementarea pachetului BEPS - Base erosion and profit shifting, inclusiv România) cu privire la aplicarea principiului valorii de piață și a Liniilor Directoare OCDE în contextul efectelor pandemiei COVID-19. Totodată, documentul menționează că acesta nu trebuie perceput ca o completare sau modificare a Liniilor Directoare OCDE, dar este menit să interpreteze prevederile Liniilor Directoare OCDE în contextul efectelor pandemiei.
2.OCDE a publicat recomandările cu privire la implicațiile pandemiei COVID-19 asupra prețurilor de transfer. Ce înseamnă pentru companii și autorități? Pandemia COVID-19 a afectat modul de operare în majoritatea industriilor, multe dintre companii continuând să se confrunte cu probleme precum: pierderi fiscale, constrângeri semnificative ale fluxului de numerar, disponibilizări și chiar întreruperi ale activității.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by