Articole scrise de Laurentiu Diaconu-Colintineanu, Vlad Mixich


1 - 2 din 2 rezultate
1.Satul de pe fata nevazuta a Romaniei Selistat nu e un sat de pe fata nevazuta a lunii. E un sat priponit la capatul unui drum spart printre dealurile transilvane, la 28 de kilometri de orasul Fagaras. "Principala problema in Romania este absenta accesului la asistenta medicala (...)", scrie raportul Bancii Mondiale din iunie 2011. Dar nu este cumva prea exagerata constatarea raportului Bancii Mondiale? Am aflat cat de des trece medicul prin Selistat, un sat european aflat pe fata nevazuta a Romaniei.
2.Schengen: pentru ei sau pentru noi? Subiectul Schengen a fost una dintre cele mai importante investitii de imagine pentru politicienii romani si bulgari in 2011. Socoteala de acasa le spunea ca, in vremuri de criza financiara, nu exista munitie electorala mai eficienta decat reusita intrarii in spatiul Schengen. Dar cat de multe stiu oamenii obisnuiti despre miza Schengen si cat de importanta este pentru ei? O intrebare la care au raspuns, la Bucuresti si la Sofia, targoveti iubitori de neam, studenti cu dor de duca si intelectuali cosmopoliti.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by