Articole scrise de Laura Radulescu


1 - 5 din 5 rezultate
1.Fiscul propune aminarea pina in 2010 a obligatiei certificarii de catre consultanti fiscali a declaratiilor anuale ale firmelor Agentia Nationala de Administrare Fiscala propune, prin proiect de ordonata de urgenta de modificare a Codului de Procedura Fiscala, aminarea pina in 2010 a obligatiei certificarii declaratiilor de profit de catre firme de consultanta fiscala. In prezent, actul normativ care impune certificarea declaratiilor anuale se afla in dezbaterea Camerei Deputatilor, dupa ce senatorii au decis eliminarea acestei obligativitati.
2.Cum s-a razgindit guvernul la trei decizii economice majore: pensii, taxa auto si largirea bazei de impunere la contributiile de pensie Episodul din 20 februarie, cind guvernul a cedat in fata presiunilor publice in chestiunea contributiilor de pensii aplicate diferitelor tipuri de venituri nu este singular. Iata citeva momente similare in care executivul a renuntat la propriile politici: majorarea pensiilor din noiembrie 2007 si 2008  la presiunea PSD, stabilirea veniturilor la care se aplica contributia pentru pensii dupa presiunea publica si schimbarea repetata a taxei auto dupa protestele partidelor, ale ONG-urilor si o campanie declansata de presa.
3.Cei mai saraci europeni sunt in nord-estul Romaniei, cei mai bogati - in Londra Nord-estul Romaniei s-a situat, in 2005, la 24% din media Produsului Intern Brut (PIB) pe locuitor a Uniunii Europene, calculata la paritatea puterii de cumparare, ultimul loc intre regiunile europene, la fel ca si in 2004, potrivit Eurostat.
4.Romania, in coada relaxarii fiscale In timp ce estul si centrul Europei elaboreaza strategii de relaxare a fiscalitatii, Romania dezbate timp de sase luni introduceri si majorari de impozite, iar pentru urmatoarele sase luni ne asteapta alte discutii despre dari mai mari si pentru mai multe surse de venituri.
5.Vom sti in septembrie ce impozite datoram la anul Romania a renuntat pentru o luna la angajamntele luate in fata FMI. Toamna aceasta vom afla planurile fiscale si investitionale ale statului, pentru 2006.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...


Prin „Queen’s Gambit” Netflix ne arată că geniile sunt banale până când ajung subiecte de serial

Cursă contra-cronometru pentru România să cheltuiască cele 30 de miliarde de euro din planul de redresare. Comisarul European pe Transporturi: „Ultimele plăți se pot face în 2026. După acel termen, lucrările trebuie finanțate din alte surse”

Trenuri de legendă și amintiri dintr-o epocă ce nu va mai reveni - Octavian Udriște: De locomotiva cu aburi trebuia să ai grijă ca de o ființă, avea mai mult suflet

VIDEO Drumul Expres DX12 Craiova - Pitești: Imagini din dronă cu tronsonul unde românii de la UMB lucrează în forță. „Deja pe 70 la sută se va ajunge în situația de a se putea turna asfalt”

​VIDEO. 25 de întrebări despre vaccinul anti-COVID-19 (3): Am 20 de ani și nu am fost niciodată bolnav, de ce ar trebui să mă vaccinez?

Povestea omului care a făcut prima fotografie acum aproape 200 de ani

Autostrada Sibiu - Pitești - Bătaie mare pe cel mai scump tronson licitat vreodată în România: 15 oferte depuse de la firme din Europa, Turcia și China / UPDATE: Care sunt constructorii

Lupta cu sistemul: Nicușor Dan a suspendat un funcționar care a dat aviz de defrișare pentru grădina unor case de pe Kiseleff, unde ar putea apărea blocuri de 4 etaje, și pe care primarul încearcă să o salveze de 10 ani

Investiții personale în criză. Andrei a investit de Black Friday, nu a cheltuit. N-are acasă un Turbion în miniatură, dar gândește pe termen lung


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by