Articole scrise de L.M.


1 - 5 din 5 rezultate
1.Minte-ma frumos Nu stiu de ce recurgem la minciuni, poate pentru ca nu suportam o cerere directa, poate pentru ca ne e tema de cum ar reactiona celalalt. Ne mintim uneori cu tact, alteori frumos si de multe ori dureros.
2.Un salariat roman bea cam doi metri cubi de alcool in viata. Patronul lui bea 1,78 metri cubi, cu exceptia sud-vestului, unde patronii beau mai mult decat salariatii Ingrediente: Se iau datele publicate de Statistica, pe baza bugetelor de familie. Se adauga un calculator de buzunar, se transforma litrii in metri cubi, se asezoneaza cu niscaiva observatii de pe margine. Totul se serveste la rece, pe un platouas, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion.ro.
3.Rezultatele si performantele companiilor din comert si servicii. Un studiu al INS INS tocmai a publicat o lucrare pe care o urmaresc anual: "Rezultate si performante ale intreprinderilor din comert si servicii". Lucrarea integrala o puteti citi urmand linkul:  Rezultate si performante ale intreprinderilor din comert si servicii. Ce aflam din respectiva cercetare? Ca de pilda in comert au operat 169.556 IMM-uri si 167 intreprinderi mari. Din totalul de 169.723 de intreprinderi,IMM-urile detineau asadar o pondere de 99,9 %. Mai aflam ca din totalulangajatilor - care se cifra la 860.091 persoane, intreprinderile mici si mijlocii detineau o pondere de 80,8 % (695.118 persoane), scrie Dan Popa pe blogul lui.
4.O despartire E greu sa faci comparatii intre Guverne. Nu ai criterii riguroase si risti sa devii partinic. Poti insa sa iti alegi cateva criterii pe care sa le urmaresti in timp, de-a lungul diferitelor Guvernari. Azi de pilda o sa discutam despre celebra dilema a salariatilor de la stat. Pe cifre exacte, nu pe raportarile INS sau ale Ministerului Muncii. Datele defalcate sunt in premiera (nu-mi place sa spun exclusivitate pentru ca sigur le vor fi vazut si cei din Guvern). Asadar, in perioada Guvernului Ponta unele ministere au crescut ca numar de salariati, altele au scazut. Pe total, avem o scadere. Asta e partea plina a paharului. Cea goala e ca urmeaza o explozie a ministerelor. Vreo 28. Cu ministri, secretari de stat, soferi samd. Dar s-o luam pe indelete si sa privim cifrele. Datele sunt cele care ajung pe masa premierului, a celor de la Fond, Banca Mondiala si CE. Le stie si Guvernatorul, scrie Dan Popa pe blogul lui
5.Motiunea PD-L, amanata pentru a doua oara din lipsa de cvorum Din cauza absenteismului deputatilor, votul pentru motiunea simpla privind termoficarea, depusa luni de Partidul Democrat-Liberal, a fost amanat pentru pranz.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by