Articole scrise de Keno Verseck


1 - 2 din 2 rezultate
1.Faţa hâdă a Ungariei Până nu demult, inamicii principali ai extremiştilor de dreapta maghiari erau aşa-zişii "ţigani criminali". Săptămânal, undeva în Ungaria, membrii partidului Jobbik sau ai braţului armat al formaţiunii politice, Garda Naţională Maghiară, se adunau pentru a protesta împotriva romilor şi scandau sloganuri anti-ţigăneşti. Mai nou, o dată cu grava criză financiară în care se află Ungaria, extremiştii de dreapta au descoperit un nou inamic: capitalul străin - care vrea să stoarcă Ungaria şi să distrugă naţiunea maghiară.
2.Iadul de la Bozanta - 10 ani de la catastrofa din Baia Mare In urma cu zece ani, la Baia Mare a avut loc unul dintre cele mai grave accidente de mediu din istoria europeana. Mii de oameni sufera si acum de pe urma catastrofei. Situatia cea mai dramatica se gaseste la Bozanta, unde unele efecte grave ale dezastrului incep abia acum sa se vada din ce in ce mai clar.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by