Articole scrise de Kamikaze


1 - 5 din 5 rezultate
1.Kamikaze: Pimen, o sutana care a turnat de pe trei continente Zainea Vasile (numele din buletin). Pimen, arhiepiscop al Sucevei si Radautilor (numele de monah). Sidorovici, Petru (nume de turnator la Securitate). Patru identitati, un singur dosar. De colaborator al SIE. Statut consfintit inclusiv de Curtea de Apel Bucuresti, care a respins miercuri contestatia arhiepiscopului Sucevei si Radautilor impotriva deciziei CNSAS de colaborare cu Securitatea.
2.Kamikaze: Silviu Prigoana are doua apartamente in Chicago pe care nu le-a declarat Silviu Prigoana, deputat PDL, si-a trecut in declaratia de avere patru apartamente si opt case de locuit. Din cele patru apartamente declarate, unul se afla la Chicago. Tot la Chicago insa, Prigoana mai detine doua apartamente, pe care nu le-a mentionat in declaratie.¬
3.Kamikaze: De ce nu are Felix nici o sansa la CEDO Inainte chiar de a afla verdictul Inaltei Curtii, Dan Voiculescu a anuntat ca-si va repara onoarea in Europa. Azi, a reiterat: "Acest dosar se va transa la CEDO!". Ok, sa-i dam o mina de ajutor lui Felix. Si sa consultam Biroul de Informare din Bucuresti al Consiliului Europei, de unde putem afla "cum sa te adresezi Curtii Europene a Drepturilor Omului". Asa, sa deschidem documentul intitulat "Nota in atentia persoanelor ce doresc sa se adreseze CEDO". De unde citam capitolul I, subcapitolul 1: "Cu ce fel de cazuri se ocupa Curtea?".
4.Kamikaze: Rosia Montana Gold Corporation, lobby de 191.000 dolari in presa americana. Efectul: Bloomberg i-a desființat pe oponenții proiectului Doar 191.000 de dolari. Atit a cheltuit Rosia Montana Gold Corporation pentru servicii de lobby pe linga publicatiile prestigioase The Economist, The Sunday Times, Wall Street Journal, International Herald Tribune, Bloomberg si televiziunea Fox News. Rezultatul a meritat: Bloomberg i-a desfiintat pe oponentii proiectului de la Rosia Montana si a publicat numai stiri care promovau exploatarea de aur, scrie Kamikaze.
5.Kamikaze: De ziua ta, nea Nicu, Iliescu are pensie capitalista de 100 de milioane lunar Miercuri e ziua tovarasului Nicolae Ceausescu. Speram ca se simte bine si s-a mai linistit dupa mutarea agitata prin care a trecut recent. Si ne mai place sa credem ca tovarasul Ion Iliescu s-a pregatit din timp pentru acest moment si i-a cumparat un cadou frumos. Poate ceva de casa de veci noua, ca-ntre prieteni. Si sa nu-mi spuneti ca i-a transmis doar gindurile lui cele mai sincere, ca el, nea Nelu, e sarac si cinstit si nu are de unde. Da' de unde? Ba bine ca are. Cam o suta de milioane de lei (vechi) pe luna. Ca un socialist cumsecade, fireste.Comenteaza acest subiect pe Revista Kamikaze, un saptamanal fara moguli scapat de sub control!


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by