Articole scrise de Jeberian Florin, Ionut Baias


1 - 4 din 4 rezultate
1.Vinurile romanesti pe Travel Channel. Isabelle Legeron: "Pacat ca normele UE vor sa distruga soiurile hibride din Romania. E ca si cum ai scoate sufletul din trup" In aceasta seara emsiunea „A Journey into Wine” de pe Travel Channel este dedicata vinurilor romanesti. "Un vin extraordinar, cu gust proaspat de fructe de padure, foarte aromat ... Pacat ca normele UE vor sa distruga aceste soiuri hibride de struguri. E ca si cum ai scoate sufletul din trup", a declarat realizatoarea Isabelle Legeron dupa ce a gustat un vin din soiul hibrid Izabella,  facut de un localnic din Oprisor.
2.Vinurile romanesti pe Travel Channel. Isabelle Legeron: "Pacat ca UE vrea sa distruga soiurile hibride din Romania. E ca si cum ai scoate sufletul din trup" Luni seara, emsiunea „A Journey into Wine” de pe Travel Channel a fost dedicata vinurilor romanesti. "Un vin extraordinar, cu gust proaspat de fructe de padure, foarte aromat ... Pacat ca normele UE vor sa distruga aceste soiuri hibride de struguri. E ca si cum ai scoate sufletul din trup", a declarat realizatoarea emisiunii, Isabelle Legeron dupa ce a gustat un vin taranesc, din soiul hibrid Izabella, facut de un localnic din Oprisor.
3."Nectarul regilor" din Tokaj poate costa si peste 300 de euro sticla. Vinuri unguresti pe Travel Channel (II) Tokaj este o regiune viticola istorica, unde continua sa fie produs deja de 450 de ani vinul licoros de Tokaj (Tokaji aszú) celebru in intreaga lume, cunoscut ca "regele vinurilor, nectarul regilor". Datorita cerintelor si conditiilor deosebite de vinificare, vinurile aszu de calitate sunt produse in cantitati mici, la preturi deloc neglijabile, un Tokaj Aszu 6 puttony ajunge la 150 de euro sticla, iarasi o Eszencia poate costa peste 300 de euro.
4.Sangele de taur din Eger si nectarul regilor din Tokaj, vinurile celebre ale Ungariei pe Travel Channel (I) Saptamana aceasta aduce un nou episod din seria „A Journey into Wine” cu Isabelle Legeron, dedicat vinurilor din Ungaria, Romania si Bulgaria. Realizatoare poposeste de aceasta data in doua puncte „fierbinti” de pe harta viticola a vecinilor maghiari: Eger si Tokaj, doua localitati care au devenit sinonime cu vinul de calitate.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by