Articole scrise de Iulius CEZAR, Razvan POPA


1 - 3 din 3 rezultate
1.Gandul: Fugarul Necolaiciuc are "doi copii minori conceputi artificial, cu multa greutate" Necolaiciuc a cumparat costume de scafandru pentru calea ferata si a dotat Hotelul Astoria cu perne de 1.300 de euro bucata. Cel care a produs o gaura de un miliard de euro n-ar trebui sa fie urmarit international pentru ca are si "probleme la un ochi, care nu este de la natura" si are "doi copii minori conceputi artificial, cu multa greutate".
2.150 de euro - un sclav roman pentru Cehia 150 de euro - aceasta este suma cu care poti sa intri in proprietatea unui roman. "Marfa" este de calitate: da la sapa, toarna smoala, cara molozul, aduna gunoiul sau se poate reconverti in cersetor. "Sclavul" roman nu are pretentii; munceste la orice ora si pe orice anotimp.
3.Judecatorul Malaliu l-a scapat pe Necolaiciuc de mandatele internationale de urmarire Mihai Necolaiciuc, cel care a devalizat CFR cu aproape 1 miliard de dolari, nu mai are mandat de arestare! Din cauza unei erori a judecatorilor bucuresteni, "contelui CFR" i s-a anulat primul mandat de retinere emis in octombrie 2006.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by