Articole scrise de Iulia Alexandrescu, Marius Nica


1 - 5 din 5 rezultate
1.Drogatii, mai scumpi decat bolnavii de cancer Desi poate parea o gluma proasta, pentru a primi un tratament medical decent, bolnavii de cancer ar trebui sa se apuce de droguri! Asta deoarece statul plateste lunar 2.500 de euro pentru spitalizarea unui fost dependent de droguri, in timp ce unui bolnav de cancer ii revin de la buget numai 100 de euro pe luna!
2.Trimis sa moara acasa Sotia vicepresedintelui Colegiului Medicilor Prahova este acuzata de malpraxis de catre o familie de prahoveni. Gheorghe Nicolae, dus de urgenta la spital cu salvarea, a fost gasit de fiica lui intr-un sant. Asta deoarece spitalul nu avea paturi libere in sectia de interne, iar medicul de garda isi facuse datoria: o injectie
3.Casa la puscarie Doua familii de sinistrati din comuna Telega isi vor petrece iarna in cladirile administrative ale fostei inchisori Doftana. Si asta pentru ca Guvernul si-a adus aminte de alunecarile de teren de la Telega abia saptamina trecuta, cind a trimis in teritoriu materialele de constructie, si acestea insuficiente.
4.Medicii de familie, sanctionati pentru tratamente nejustificate
Pacientii fantoma
In urma controalelor efectuate la cabinete, mai multi medici prahoveni au fost sanctionati de Casa de Asigurari de Sanatate pentru ca acestia chiuleau de la serviciu sau tratau pacienti morti de citiva ani. Altii isi justificau munca dind pacientilor, dupa prima vizita, medicamente "soc", folosite de regula doar in cazuri foarte grave.
5.Copii cu chipuri de monstri Poluarea, viciile, dar mai ales lipsa educatiei viitoarelor mame sint principalele cauze pentru numarul tot mai mare de copii nascuti cu diferite malformatii. Medicii trag un semnal de alarma asupra unui fenomen in care natura umana isi arata hidosenia sub forma unor monstri conservati in formol.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by