Articole scrise de Iulia


1 - 4 din 4 rezultate
1.A patra zi. Inca o fata a murit. Era de varsta mea Este un orgoliu imens al celor care ne credem “scriitori”. Ne imaginăm că avem această datorie de cronicar al vremurilor. Cu gândul acesta am intrat în parlament, mi-am luat legitimația de presă, am spus mulțumesc. Mi-am pus ghiozdanul și haina pe banda din aparatul de scanat de la securitate. În spatele meu, cineva îl întreabă pe domnul de la securitate care tocmai privise conținutul rucsacului meu. “Ce mai faci?”-“Nu prea bine. Am avut un văr în incendiul din club…până când nu știu că își revine, nu sunt bine”.#colectiv.
2.Eu si Mr. ''So-Close'' Federer la New York L-am văzut live la televizor pe Roger Federer plângând de două ori. O dată când a pierdut o finală pe iarba - Wimbledon 2008, a doua oară când a pierdut-o pe cea de la Australian Open, 2009. A mai vărsat o lacrimă la Wimbledon 2014, dar una singură nu știu dacă se pune. Plânsul era însă pentru Federer ceva destul de obișnuit când era la juniori și apoi când a trecut, la 18 ani, la profesioniști. Era perioada când Roger era opusul a ceea ce vedem acum: un tip care se exterioriza, țipa de nervi, rupea rachete, se certa singur și, când pierdea, plângea. La un anumit moment, Federer a avut o revelație:
3.Uber vs taxi in Bucuresti. 10 motive pentru care Uber este mai civilizat Am mers cu Uber mai mult zilele acestea și nu as mai merge cu taxiul. Fără bătăi de cap si stres că nu mă ia taxiul dacă am de mers puțin. Sau cât sa-i las bacșiș. Confortul călătoriilor m-a făcut să cred că in România se pot oferi și servicii civilizate.
4.Sunt pregatita. Sunt? Te apropii de 30 de ani. Si iti doresti ca pana la faimoasa varsta sa te poti lauda cu o viata amoroasa de invidiat, fie ea intr-un cuplu stabil sau intr-o continua aventura in care te redescoperi intr-un un alt EL, mereu mai bun, mereu diferit. Sa ai nu doar un job ci o cariera, nu doar o prietena cu care vorbesti intre doua conference call-uri ci un intreg grup de prieteni care le-ar face invidioase pe Carrie & co., Monica si Rachel.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by