Articole scrise de Irina Costache, medic pediatru


1 - 4 din 4 rezultate
1.Mucii la copil ˝Copilul meu are muci...˝ este o afirmatie aproape la fel de frecventa ca si ˝copilul meu iar tuseste˝.  Ce facem cu toti mucii atunci cand copilul nu are febra? Ii aspiram? Ii ignoram? Punem ser sau picaturi? De care picaturi? Facem aerosoli? Cu ce facem aerosoli? Facem exudat?
2.Irina Costache, medic pediatru: "Imunitatea scazuta" la copii Auzim cu totii extrem de des intrebarea "ce sa ii dau copilului meu pentru imunitate doamna doctor" sau "cum sa fac sa ii mai creasca si lui/ei imunitatea ca e vesnic racit/a"?
3.Irina Costache, medic pediatru: Autismul copilului meu Am scris despre cum este sa fii mama unui copil... mai putin perfect. Nefiind altceva decat medic specialist pediatru, postarea aceasta nu isi propune sa fie o monografie corecta si exacta asupra autismului infantil, aceasta patologie fiind apanajul colegilor psihiatri si psihologi. Are scopul insa sa traga semnale de alarma, sa ridice intrebari si sa arunce mituri la gunoi. Sa responsabilizeze, sa ajute, sa previna.
4.Irina Costache, medic pediatru: Despre "Rosu in gat" si febra Umbla o vorba printre pediatri ca un mare profesor spunea: "numai un cadavru nu are gatul rosu", cu scopul vadit de a nu exagera cu aceasta observatie. Ce este de fapt "rosul in gat"?


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by