Articole scrise de Iosif Tiproc


1 - 13 din 13 rezultate
2.Azi locuitorii din Botiz ies in strada Revoltati de camioanele care le crapa casele si ii acopera de praf, la Botiz exista un conflict deschis intre locuitorii de pe strada Sirul Mare si autoritati.
3.La Bixad nu exista administratie locala
Primarul s-a suparat pe CL ca magarul pe sat
La Bixad in 4 luni s-a tinut o singura sedinta. Asta pentru ca, primarul Honca se intelege cu consilierii locali exact ca mata cu soarecii. Iar singura rezolvare posibila a situatiei pare a fi doar dizolvarea consiliului.
4.La Carei se inmultesc ruinele Fostul cinematograf, casa servitorilor din parc si o benzinarie parasita sint citeva exemple de ruine si au intrat deja in peisajul cotidian al urbei.
5.Orasu Nou isi dizolva CL pentru a avea alegeri anticipate La baza disputelor dintre Orasul Nou si Racsa, stau diferite prioritati ale localnicilor, care vor sa schimbe primarul, sediul primariei si a postului de politie.
6.Familia Szentiványi asteapta despagubiri pentru Spitalul TBC din Bixad Spitalul TBC din Satu Mare si cel din Bixad, revendicate fiind de urmasii celor care au fost ilegal deposedati de aceste cladiri, incearca sa-si redobindeasca fostele proprietati.
7.Locuitorii din Madaras s-au saturat sa mai fie oraseni Cei din Madaras sint obligati sa achite taxe mai mari, pentru ca au fost incadrati in zone principale, astfel platind impozite mai mari decit cei "de la oras", iar din aceste taxe, in sat, nu s-a intors nimic.
8.Poptile Teodor din Craidorolt este acuzat de pedofilie Sase tineri, dintre care doi copii sub 15 ani au declarat ca Poptile a abuzat de ei sexual
9.Preotul reformat din Sarauad a pus lacat pe poarta scolii Din indolenta Primariei Tasnad, un inedit conflict intre parohia reformata si scoala generala macina comunitatea din Saraud. Parohia este proprietara terenului din jurul scolii, asa incat, nu exista nici o cale de acces catre scoala.
10.Intermediarii de porci trebuie stirpiti Intermediarii incaseaza subventii grase din partea statului, dupa ce achizitioneaza animalele satenilor si le valorifica la procesatori.
11.Traficul greu spre vama Petea a fost deviat pe un drum de tara Un grup de sateni din Botiz vor sa-si faca singuri dreptate dupa ce autocamioanele de mare tonaj au fost deviate pe o strada ce duce spre Vama Petea.
12.Scolile satmarene nu-si pot primi elevii La o scoala din Carei, elevii sunt cei care fac curatenie si pregatesc institutia pentru a fi apta sa inceapa noul an scolar.
13.Mistretii ies din Codru la porumb Oamenii din localitatea Codru isi vegheaza paminturile, noaptea, aprind focuri si asteapta mistretii.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by