Articole scrise de Iosif Klein Medesan


1 - 7 din 7 rezultate
1.Viol cu premeditare (de Iosif Klein Medesan) Sportul, orice sport, nu este decat o sublima sublimare neviolenta a inclinatiei omenesti spre violenta. Sportul ii ofera omului sansa de a-si dovedi superioritatea sau de a-si accepta cu eleganta inferioritatea fata de semenul sau, fara  ca vreunul dintre "combatanti" sa-i provoace adversarului moartea ori daune fizice sau/si psihice.
2.Mai bine am mitui Statul Secretul lui Polichinelle a iesit in fine la iveala – oficial: in Romania, patalamaua de sofer e de vanzare! Nu se cunoaste amploarea fenomenului, deci putem da frau liber celei mai alarmiste imaginatii. Obtinerea dreptului de a conduce automobilul pe drumurile publice pare sa atarne periculos de mult de o cvasitaxa cu multe nume, toate sinonime ale substantivului "spaga"
3.Cenzura contraataca (de Iosif Klein Medesan) Senatorul Gheorghe Funar (PRM) si deputatul Ioan Ghise (PNL) au initiat o lege pe care Senatul, camera decizionala, a adoptat-o in unanimitate. O stire proasta pentru Traian Basescu: orice hotarare ar lua cu privire la soarta legii, tot prost iese – un refuz justificat de caracterul ei fantasmagoric l-ar expune acuzatiei ca nu doreste insanatosirea societatii.
4.Operatiunea "Doctorul", mineriada tacuta (de Iosif Klein Medesan) Primaveristul mistocar si ardeleanul lent in replici pe masura se apropie de finisul cursei pentru Primaria Capitalei. Se pare ca ei fug cot la cot, mobilizandu-si ultimele puteri pentru sprintul hotarator de duminica. In timp ce candidatul bucurestean innoata dezinvolt, neinhibat, ca pestele obisnuit cu acvariul in care s-a nascut, cel bihorean evolueaza pe terenul adversarului...
5.Celalalt eu Sartre definea alteritatea, laconic si memorabil, cu replica "L’enfer c’est les autres" (Ceilalti sunt iadul). Pentru ne-tigani, acesti "ceilalti" de care ne temem ca de iad sunt tiganii. O teama care degenereaza in desconsiderare, dispret si, uneori, in ura. Insa pentru cetatenii care apartin alteritatii rome, infernul dinaintea mortii este populat de noi, non-romii.
6.Putin isi pregateste succesiunea Presedintele Rusiei a facut ieri cateva mutari interesante pe esichierul politic de la Moscova. Cea mai interesanta pare a fi promovarea lui Dimitri Medvedev, din functia de sef al Cancelariei Prezidentiale, in aceea de prim-viceprim-ministru.
7.Mac OS X pe cipuri Intel, pentru autorii de jocuri Sute de developeri traditionali de jocuri pe computere Apple MacIntosh au primit, in ultimele doua saptamani, de la compania lui Steve Jobs, calculatoare Mac "de tranzitie", care ruleaza sistemul de operare X pe CPU Intel Pentium 4 la 3,6 GHz.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by