Articole scrise de Ionela Tudor


1 - 5 din 5 rezultate
1.Vii dintr-o țară din zona roșie sau zona galbenă? Care sunt regulile de intrare și criteriile pentru carantină - INFOGRAFIC Românii care revin în țară dintr-un stat aflat pe lista roșie sau cea galbenă privind teritoriile cu risc epidemiologic riscă să intre în carantină, în funcție de anumite criterii. Grecia, de exemplu, este una din țările care intră pe lista roșie începând din 1 august. Singurii care sunt exceptați de la orice criterii la intrare și care nu riscă să fie puși sub carantină sunt copiii sub 6 ani. Vezi în infograficul din text cele câteva reguli simple privind carantina și statele din zona roșie sau galbenă.
2.Jocurile Olimpice Tokyo 2020, pe scurt / Câteva cifre, informații cheie și noile discipline introduse la Olimpiadă - INFOGRAFIC Despre Jocurile Olimpice de la Tokyo se pot povesti multe, iar detaliile și controversele din jurul „Olimpiadei restricțiilor” pot fi copleșitoare. De la măsurile restrictive draconice impuse sportivilor pe fondul pandemiei, la lipsa spectatorilor și prezența VIP-urilor în tribune, de la vedetele României care lipsesc, la șansele tinerilor tricolori la o medalie. HotNews.ro vă propune, însă, și o privire pe scurt asupra Olimpiadei de la Tokyo și prezența României la eveniment: cifre și informații cheie la o privire rapidă.
3.​INFOGRAFIC Cât de eficiente sunt vaccinurile față de varianta Delta a coronavirusului? Varianta Indiană - Delta a coronavirusului s-a răspândit deja în peste 96 de țări din întreaga lume, inclusiv în România, unde 87 de cazuri au fost deja depistate în mai multe județe din țară, iar pentru jumătate din ele autoritățile vorbesc deja de o transmitere comunitară. Știm că varianta Delta este cu 55% mai contagioasă decât varianta inițială a coronavirusului, iar cert este, cel puțin pe cifrele prezentate până acum, că toate vaccinurile prezintă totuși un grad de protecție ridicat chiar și față de această variantă, în special pentru persoanele vaccinate cu ambele doze în cazul vaccinurilor Pfizer sau AstraZeneca.
4.INFOGRAFIC Richard Branson vs. Jeff Bezos sau Virgin Galactic vs. Blue Origin / Cum se aseamănă și cum diferă cele două zboruri spațiale ale miliardarilor americani Un vis, două nave spațiale, o competiție a miliardarilor. Richard Branson și Jeff Bezos și-au ales cele mai scumpe bijuterii, Spaceship 2, respectiv New Shepard, și au decis să zboare în spațiul cosmic. 11 și 20 iulie sunt zilele în care aceștia vor ieși din atmosfera Pământului și vor gravita câteva minute în spațiu.
5.INFOGRAFIC Bacalaureat 2021 vs 2020 vs 2019. Cum se compară rezultatele și cifrele de acum cu cele din ultimii doi ani Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat 2021 arată o rata totală de promovare de 69,8%, mai bună decât în ultimii doi ani, însă discutăm acum și de cei mai puțini elevi înscriși la examen din ultimii ani. Per total, mult mai puțini elevi au promovat anul acesta comparativ cu anul 2020, anul pandemiei. Vezi în articol câteva date de la Bacalaureat, puse în oglindă cu cele înregistrate în anii anteriori.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by