Articole scrise de I.R., C.I.


1 - 2 din 2 rezultate
1.Surse: Cristian Petcu si Oana Stanciulescu - propunerile PNL pentru Consiliul de Administratie al TVR PNL ii sprijina pe Cristi Petcu, fost membru in CA al TVR, si pe jurnalista Oana Stanciulescu, care in ultimii ani a lucrat la Antena 3 si Realitatea TV, pentru pozitii in viitorul Consiliu de Administratie al Televiziunii publice, potrivit surselor HotNews.ro.
2.Raportul TVR - in procedura accelerata la Parlament. Ludovic Orban: "PSD grabeste decapitarea lui Stelian Tanase" Comisiile de Cultura din Camera Deputatilor si Senat au termen o saptamana pentru a analiza raportul de activitate pe 2014 al Televiziunii romane, publicat in prima parte a acestei luni. De aprobarea sau respingerea acestui raport depinde mandatul lui Stelian Tanase in functia de presedinte-director general al TVR. Este prima data, dupa multi ani, cand parlamentarii grabesc atat de mult discutarea raportului TVR, in conditiile in care, oricum, de la Tudor Giurgiu incoace, toti presedintii-directori generali ai TVR au plecat in conditiile respingerii raportului.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by