Articole scrise de I.Morovan, D.Comache


1 - 5 din 5 rezultate
1.UPDATE Ministerul de Finante: Tot ce depaseste 9.500 RON la salariile angajatilor companiilor de stat va fi impozitat cu 90% Ministerul Finantelor Publice lucreaza la un proiect de act normativ care prevede impozitarea cu 90% a tot ceea ce depaseste 9.500 de RON la salariile angajatilor la companiile de stat, vizandu-se crearea unui asa-numit "fond de solidaritate", au confirmat pentru HotNews.ro surse din minister. Sebastian Vladescu a declarat tot luni, 10 mai ca Guvernul intentioneaza sa impuna o "taxa de solidaritate" pe salariile mari din companiile de stat.
2.12 oferte detaliate ale bancilor, pentru Prima Casa HotNews.ro prezinta o prima sinteza cu ofertele bancilor care au depus oferte pentru Programul Prima Casa. Numai o parte dintre cele 20 de banci anuntate au furnizat, deocamdata, detalii complete in ce priveste conditiile si dobanzile anuale efective (DAE) pe care le vor practica. Din informatiile disponibile, DAE la euro variaza intre 5,25% si 5,74%, iar la moneda nationala, in jur de 13,62-14%.
3.Ofertele detaliate ale bancilor pentru Prima Casa: Majoritatea propun dobanzi la limita celor impuse de Ministerul de Finante. Banca Transilvania: ROBOR + 0% Raiffeisen a transmis HotNews.ro ca plafonul pentru credite al bancii este de 50 milioane de euro, iar dobanzile sunt cele mentionate in Hotararea de Guvern, care sunt totusi "sub costul real al finantarii". Aceleasi dobanzi le-au anuntat Piraeus, Unicredit si Alpha Bank. Unicredit a anutat ca suma estimata a fi acordata este de 25 mil EUR, iar conditiile exact cele solicitate de Ministerul de Finante . BCR propune EURIBOR + 3,8% (euro), iar Banca Transilvania ROBOR + 0% (lei). UPDATE 20 de banci s-au inscris, pana la finalul zilei de joi, ultima zi pentru depunerea ofertelor, pentru programul "Prima Casa". Ofertele depuse de cele 20 de banci comerciale depasesc plafonul stabilit de Guvern, de 1 miliard de euro, avand valoare totala de 1,457 miliarde de euro, a anuntat Ministerul Finantelor.
4.Aurel Saramet (FNGCIMM): Sapte banci au depus deja oferte pentru Programul Prima Casa, in suma totala de 450 milioane euro UPDATE Si Bancpost a depus oferta: 50 milioane euro UPDATE 2 Raiffeisen: 50 milioane euro BRD, ATE Bank, Millenium Bank, Leumi Bank, Raiffeisen, Banca Transilvania si Volksbank au depus deja oferte pentru a participa la Programul Prima Casa, a declarat joi, 25 iunie Aurel Saramet, presedintele Fondului National de Garantare a IMM. Pana la termenul limita, care expira in aceasta seara, se mai asteapta cel putin ofertele UPDATE Inca o oferta, de 50 de milioane de euro, a fost transmisa de Bancpost - au declarat pentru HotNews.ro reprezentantii bancii. UPDATE 2 Raiffeisen a transmis HotNews.ro ca oferta bancii este de 50 milioane de euro, iar dobanzile sunt la limita celor mentionate in Hotararea de Guvern.
5.Alpha Bank declara ca este interesata sa participe la Programul Prima Casa "Alpha Bank este interesata sa participe la Programul Prima Casa.  Consideram ca este un program care poate impulsiona piata imobiliara in Romania, mai ales pe segmentul locuintelor cu pret mai scazut, care pot deveni accesibile clientilor", a declarat pentru HotNews.ro Sergiu Oprescu, Presedinte Executiv Alpha Bank Romania. Este prima institutie bancara care confirma participarea la acest program. UPDATE BRD a transmis HotNews.ro ca deocamdata nu raspunde la intrebarile pe tema Programului Prima Casa.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by