Articole scrise de Georgiana Singurel, Adrian Coman


1 - 3 din 3 rezultate
1.Procedurile de atribuire exceptate de la aplicarea Legii 98/2016. Competenţa de soluţionare a contestaţiilor În materia procedurilor de atribuire a contractelor de achiziție publică (clasice), Legea nr. 98/2016 privind achizițiile publice include o enumerare limitativă, la art. 68, a procedurilor de atribuire reglementate, neincluzând între acestea achizițiile (cumpărările) directe ce privesc produse sau servicii în cazul în care valoarea estimată a achiziției, fără TVA, este mai mică de 135.060 lei, ori lucrări, în cazul în care valoarea estimată a achiziției, fără TVA, este mai mică de 450.200 lei.
2.Parteneriatul Public-Privat si fondurile UE, o solutie complementara pentru investitii publice Parteneriatul Public-Privat s-a consolidat la nivel international si european, in ultimii 50 de ani, ca un instrument de cooperare intre sectorul public si privat de natura sa genereze oportunitati mai atractive atat pentru investitori, cat si pentru autoritatile publice, permitand in acelasi timp o posibilitate mai mare de selectie a modalitatii de punere in aplicare a unor proiecte strategice.
3.Parteneriatul Public - Privat, o eventuala solutie la problema supraaglomerarii penitenciarelor Problema supraaglomerarii penitenciarelor si a conditiilor din acestea a devenit de mare interes, mai ales pe fondul masurilor de politica penala propuse pentru rezolvarea ei, dar si a emiterii hotararii pilot in cauza Rezmives si altii impotriva Romaniei, pe 25 aprilie, de catre Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO).


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by