Articole scrise de Gabriel Bejan, Adi Iacob


1 - 5 din 5 rezultate
1.VIDEO. „Caii de la Letea și Asociații”: O zi din viața și activitatea cailor sălbatici și a salvatorilor lor cu puști și seringi Pentru a ține sub control numărul cailor sălbatici de pe Grindul Letea și a proteja astfel rezervația naturală, o echipă de la Asociația ARCA (Animals Rescue and Care) merge de mai multe ori pe an în Delta Dunării și vaccinează imuno-contraceptiv iepele. Aceasta este povestea unei zile friguroase din noiembrie 2020, petrecută împreună cu caii de la Letea și cu salvatorii acestora.
2.​VIDEO. 25 întrebări despre vaccinul anti-COVID19 (7) : De ce se fac două doze de vaccin? În contextul în care românii sunt printre cei mai reticenți europeni în ceea ce privește vaccinarea anti-COVID-19, HotNews.ro a stat de vorbă cu experți în domeniu și încercăm să răspundem la toate întrebările esențiale referitoare la acest subiect. În cadrul seriei video "25 de întrebări despre vaccinul anti-COVID-19", publicăm un răspuns pe zi, atât referitor la modul de funcționare a vaccinurilor, cât și la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populație.
3.​VIDEO. 25 întrebări despre vaccinul anti-COVID19 (6): De ce nu cumpărăm vaccin din Rusia? În contextul în care românii sunt printre cei mai reticenți europeni în ceea ce privește vaccinarea anti-COVID-19, HotNews.ro a stat de vorbă cu experți în domeniu și încercăm să răspundem la toate întrebările esențiale referitoare la acest subiect. În cadrul seriei video „25 de întrebări despre vaccinul anti-COVID-19”, publicăm un răspuns pe zi, atât referitor la modul de funcționare a vaccinurilor, cât și la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populație.
4.​VIDEO. 25 întrebări despre vaccinul anti-COVID19 (5): Dacă am avut COVID-19 mai trebuie să-mi fac vaccin? În contextul în care românii sunt printre cei mai reticenți europeni în ceea ce privește vaccinarea anti-COVID-19, HotNews.ro a stat de vorbă cu experți în domeniu și încercăm să răspundem la toate întrebările esențiale referitoare la acest subiect. În cadrul seriei video „25 de întrebări despre vaccinul anti-COVID-19”, publicăm un răspuns pe zi, atât referitor la modul de funcționare a vaccinurilor, cât și la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populație.
5.VIDEO. 25 întrebări despre vaccinul anti-COVID19 (4): Care este diferența dintre vaccinul produs de Pfizer și cel produs de AstraZeneca? Dacă aș putea să aleg, cu care ar trebui să mă vaccinez? În contextul în care românii sunt printre cei mai reticenți europeni în ceea ce privește vaccinarea anti-COVID-19, HotNews.ro a stat de vorbă cu experți în domeniu și încercăm să răspundem la toate întrebările esențiale referitoare la acest subiect. În cadrul seriei video „25 de întrebări despre vaccinul anti-COVID-19”, publicăm un răspuns pe zi, atât referitor la modul de funcționare a vaccinurilor, cât și la procesul prin care vaccinurile vor ajunge la populație.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by