Articole scrise de Gabi Ralea


1 - 5 din 5 rezultate
1.Ce facem cu bucătăria? Soluții accesibile pentru o bucătărie cât mai practică Ne petrecem în bucătărie aproape un sfert din viață, așa că este logic să ne dorim ca ea să fie cât mai practică. Chiar dacă cei mai mulți dintre români se declară mulțumiți de locuințele în care stau, își doresc totuși să facă îmbunătățiri, care să le sporească gradul de confort. De altfel, dacă ar avea 15.000 de lei disponibili, românii ar investi în locuință și în educația copiilor sau a nepoților, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare Novel Research la inițiativa Provident Financial România.
2.Reamenajare prin organizare: cum schimbi aspectul casei fără cheltuieli mari Reamenajarea casei este în primele două priorități de investiții pentru românii care au fost întrebați ce ar face dacă ar avea 15.000 de lei, în cadrul unui studiu realizat de compania de cercetare Novel Research, la inițiativa Provident Financial România. Cei mai mulți dintre aceștia ar zugrăvi și ar înlocui mobilierul, iar alții ar înlocui instalațiile sanitare și tâmplăria sau ar schimba pardoseala.
3.Renovezi? Cum să eviți 7 greșeli frecvente, ca să ții bugetul sub control O casă devine acasă când asigură confort și reflectă personalitatea celor care o locuiesc. Asta simt probabil cam trei sferturi dintre români, care spun că sunt mulțumiți de locuința lor, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare Novel Research, la inițiativa Provident Financial România.
4.Reamenajare cu buget redus: 5 soluții accesibile la orice vârstă Deși ultimul ne-a schimbat stilul de viață și ne-a pus în situații cu care nu ne-am mai confruntat până acum, am reușit să ne adaptăm la noua normalitate, iar cei mai mulți dintre români se simt mulțumiți de viața pe care o au și au planuri pe care le-ar plăcea să le realizeze, dacă ar dispune de 15.000 de lei, potrivit unui studiu realizat de compania de cercetare Novel la inițiativa Provident Financial România. Deși spun că locuința lor este într-o stare bună sau relativ bună, mulți dintre aceștia ar vrea să investească în mici lucrări de renovare, care să re ofere un plus de confort, dar și să investească în educația copiilor sau a nepoților.
5.Reamenajare cu buget redus: cât costa și cum faci să-ți ajungă banii Aproape 4 din 10 români nu au schimbat nicio piesă de mobilier de peste șase ani și au trecut mai mult de patru ani de când au zugrăvit ultima dată. Dacă ar avea posibilitatea, aceștia și-ar dori să investească în renovarea locuinței. De exemplu, cei mai mulți și-ar dori să schimbe mobilierul, instalațiile sanitare, tâmplăria și să zugrăvească, conform unui un studiu realizat, în iunie 2021, de compania de cercetare Novel, la inițiativa Provident Financial România. Renovarea și reamenajarea urmăresc confortul într-o locuință, dar pot fi declanșate și de reparații sau lucrări neprevăzute. Cum te pregătești pentru acest proiect și ce soluții ai pentru a-l susține dacă nu ai economisit înainte?


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by