Articole scrise de G.S:


1 - 30 din 36 rezultate
1.VIDEO În Rusia va fi construit�� cea mai mare biseric�� ortodox�� din lume. Cât de înalt�� va fi ��i câ��i credincio��i vor putea intra în ea Un influent lider spiritual inten��ioneaz�� s�� construiasc��, în centrul Rusiei, cea mai mare biseric�� ortodox�� din lume, potrivit site-ului de ��tiri Znak.com, preluat de Moscow Times.
2.Cod galben de cea���� ��i chiciur�� în zece jude��e, mar��i diminea���� Meteorologii au emis, mar��i diminea��a, avertiz��ri cod galben de cea���� ��i chiciur�� în zece jude��e, în urm��toarele ore. Centrul Infotrafic anun���� c�� pe mai multe drumuri na��ionale traficul se desf����oar�� cu dificultate, transmite Mediafax.
3.Vela: Urmeaz�� demiteri la Jandarmeria Bucure��ti. Au tras frâna de mân�� în dosarul 10 august Ministrul de Interne Marcel Vela anun���� demiteri din Jandarmeria Bucure��ti, din e��aloanele 2 ��i 3, considerând c�� „au tras frâna de mân��” în dosarul „10 august”, transmite Mediafax.
4.Oros, despre pesta porcin��: Comisia European�� nu mai are încredere în autorit����ile române ���Ministrul Agriculturii, Adrian Oros a declarat la ie��irea de la o conferin���� privind risipa alimentar�� c�� România a pierdut încrederea Comisiei Europene în privin��a aplic��rii m��surilor de combatere a pestei porcine din cauza numeroaselor întârzieri în implementare, transmite Mediafax.
5.Mesajul lui Dodon pentru Iohannis: Îmi doresc s�� ��inem România ��i R. Moldova cât mai departe de false dezbateri geopolitice Igor Dodon l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru realegerea în func��ia de pre��edinte, spunând c�� ”românii au f��cut o alegere important�� ��i pentru Republica Moldova”.
6.Ungaria: Primarul din Gyor, fost campion olimpic, ��i-a dat demisia dup�� ce a fost filmat la o orgie pe un yaht Un fost campion olimpic ce abia a fost reales primar al unui ora�� major din Ungaria a anun��at c�� va demisiona dup�� implicarea într-un scandal sexual ce a afectat rezultatul Fidesz la alegerile locale de luna trecut��, transmite Reuters.
7.UPDATE Cod galben de cea����, pân�� la orele 11.00-12.00, în nou�� jude��e ��i în Bucure��ti Administra��ia Na��ional�� de Meteorologie a emis un cod galben de cea���� valabil, duminic��, pân�� la ora 12.00, în ��apte jude��e din zona Moldovei.
8.Georgieva urmeaz�� s�� fie confirmat�� miercuri în func��ia de director al FMI. Ea va fi prima persoan�� dintr-o economie emergent�� care va conduce Fondul Economistul bulgar Kristalina Georgieva ar putea fi confirmat miercuri în postul de director general al Fondului Monetar Interna��ional, devenind astfel prima persoan�� dintr-o economie emergent�� care va conduce institu��ia financiar�� interna��ional��, transmite Reuters, preluat�� de Agerpres.
9.Victor Mocanu, fost senator PSD ��i ��ef al CJ Buz��u, condamnat definitiv la trei ani ��i ��ase luni de închisoare cu suspendare Victor Mocanu, fost senator PSD ��i pre��edinte al Consiliului Jude��ean Buz��u, a fost condamnat definitiv vineri de Înalta Curte de Casa��ie ��i Justi��ie la trei ani ��i ��ase luni închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, în leg��tur�� cu fraudarea unor contracte de achizi��ie aparatur�� medical�� pentru Maternitatea Spitalului Jude��ean Buz��u, transmite Agerpres.
10.R. Moldova: PAS-ul condus de Maia Sandu va vota candidatul socialist la pre��edin��ia Parlamentului. ”O decizie dificil�� prin care s�� putem debloca situa��ia politic��” Partidul Ac��iune ��i Solidaritate va vota pentru alegerea unui pre��edinte de Parlament de la sociali��tii lui Igor Dodon, a decis, miercuri seara Consiliul Politic Na��ional al PAS, potrivit Agora.md. Partidul Ac��iune ��i Solidaritate, condus de Maia Sandu sper�� „c�� aceast�� decizie va fi împ��rt����it�� de partenerii din blocul ACUM, Platforma DA”, la conducerea c��reia se afl�� Andrei N��stase.
11.Motivarea Înaltei Cur��i la mandatul de arestare pentru Radu Maz��re: A indus în opinia public�� un sentiment de sl��biciune a statului ��i de z��d��rnicie a actului de justi��ie Magistra��ii ICCJ au confirmat mandatul de arestare preventiv�� pentru Radu Maz��re deoarece a indus în eroare ��i sfidat instan��a suprem��, dar a ��i creat în opinia public�� sentimentul de z��d��rnicie a actului de justi��ie, care tinde s�� se amplifice având în vedere al��i inculpa��i care fug de pedepse, transmite Mediafax.
12.Ultimul sondaj IMAS înainte de alegeri: PNL, pe primul loc, cu 28,5%. PSD, la mare distan���� în spatele liberalilor PNL a urcat pân�� la 28,5% din op��iunile de vot, iar PSD este cotat doar cu 21,1%, potrivit Barometrului Europa FM realizat înaintea alegerilor europarlamentare de duminica aceasta.
13.VIDEO Protestatarii din Topoloveni care îl a��teptau pe Dragnea, lua��i cu duba ��i du��i la Poli��ie Protestatarii care s-au adunat în fa��a Casei de Cultur�� din Topoloveni pentru a-l a��tepta pe liderul PSD Liviu Dragnea au fost ridica��i de jandarmi ��i du��i cu dubele la poli��ie potrivit publica��iei locale stiridepitesti.ro.UPDATE 15.07 Jandarmeria Arge�� anun���� c�� protestatarii de la Topoloveni vor fi sanc��iona��i contraven��ional pentru participarea la o adunare public�� nedeclarat�� ��i refuzul p��r��sirii zonei la solicitarea jandarmilor.
14.Probleme cu accesarea Facebook în România ��i dou�� ����ri vecine Unii utilizatori Facebook din aceast�� parte a Europei raporteaz�� probleme de accesare a re��elei de socializare, potrivit site-ului de profil downdetector.com.
15.Cluj-Napoca: Un b��rbat este c��utat de poli��ie dup�� ce ��i-a aruncat în aer apartamentul din cauza procesului de partaj Un b��rbat din Cluj este c��utat de poli��i��ti, fiind b��nuit c�� ��i-a aruncat în aer apartamentul, ca r��zbunare fa���� de fosta sa so��ie de care divor��ase ��i cu care se afla în proces de partaj, transmite corespondentul Mediafax.
16.Cod portocaliu: Bursele scad din cauza riscului de recesiune în SUA Investitorii au vândut luni din ac��iunile de��inute ��i au migrat spre siguran��a obliga��iunilor în condi��iile în care apetitul la risc a sc��zut din cauza temerilor privind o recesiune în Statele Unite, transmite Reuters, ad��ugând c�� randamentele bondurilor au sc��zut brusc.
17.Adela Petre, declarat�� ”Tezaur Uman” de UNESCO, a murit la vârsta de 90 de ani Creatoarea de art�� popular�� Adela Petre, de��in��toare a titlului UNESCO de 'Tezaur Uman Viu', a murit în noaptea de miercuri spre joi la vârsta de 90 de ani, dup�� o activitate de aproape 70 de ani, transmite Agerpres.
18.Venezuela: "Armata va sfâr��i prin a-i întoarce spatele lui Maduro", afirm�� un ofi��er Un locotenent-colonel venezuelean a dat un interviu anonim postului de radio spaniol Cadena SER. El subliniaz�� gradul de nemul��umire al for��elor armate cu privire la pre��edintele Maduro, noteaz�� Courrier International, citat de Rador.
19.Statul Islamic, scos din ultimul ora�� pe care îl mai controlau în Siria de lupt��tori locali sprijini��i de SUA Lupt��tori sirieni sprijini��i de Statele Unite au reu��it s�� scoat�� Statul Islamic din ora��ul Hajin din estul Siriei, a anun��at vineri Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, citat de Reuters.
20.Romsilva scoate la vânzare peste 65.000 de pomi de Cr��ciun. Care sunt pre��urile anul acesta Romsilva a anun��at c�� anul acesta, pentru S��rb��torile de iarn��, ofer�� spre vânzare 65.650 de pomi de Cr��ciun din care 53.040 sunt brazi, iar 12.610 sunt molizi sau alte specii r����inoase.
21.DIICOT face vineri 24 de perchezi��ii, inclusiv acas�� la Cristi Borcea. În dosar se acuz�� un prejudiciu de 40 mil. lei Procurorii DIICOT efectueaz��, vineri, mai multe perchezi��ii domiciliare, între care ��i la Cristian Borcea, într-o cauz�� ce vizeaz�� destructurarea unui grup infrac��ional organizat specializat în evaziune fiscal�� ��i sp��lare de bani. Perchezi��iile au loc în Bucure��ti, Ilfov, Br��ila ��i Constan��a, transmite Mediafax.
22.SUA anun���� scutiri selective de cote ��i taxe la importurile de o��el ��i aluminiu ���Coreea de Sud, Brazilia ��i Argentina vor beneficia de excep��ii de la cotele de import de o��el permise de Statele Unite, iar o m��sur�� similar�� se va aplica ��i la importurile de o��el din Argentina, a anun��at miercuri departamentul american al comer��ului, potrivit Reuters, citat�� de Agerpres.
23.Gala��i: Italianul care a provocat vineri accidentul soldat cu 2 mor��i ��i sase r��ni��i a fost arestat Conduc��torul auto din Italia care a provocat vineri seara un accident rutier pe raza localit����ii Berheci, soldat cu decesul a dou�� persoane ��i r��nirea altor ��ase, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, se arat�� într-un comunicat transmis luni de Inspectoratul de Poli��ie Jude��ean (IPJ) Gala��i, potrivit Agerpres.
24.Sonda Cassini a detectat molecule organice complexe pe un satelit al planetei Saturn Datele furnizate de sonda spa��ial�� Cassini au dezv��luit existen��a unor molecule organice complexe ce provin de pe Enceladus, un satelit natural al planetei Saturn, înt��rind astfel ideea c�� acel corp cosmic, ce de��ine un ocean sub o crust�� de ghea����, ar putea s�� de��in�� condi��iile necesare pentru între��inerea vie��ii, au anun��at joi cercet��torii de la U.S. National Aeronautics and Space Administration (NASA), potrivit Xinhua, citat�� de Agerpres.
25.VIDEO Iohannis, pe biciclet�� la ”Pedal��m pentru România” Aproximativ 250 de bicicli��ti pleac�� mar��i din Bucure��ti, Ia��i, Timi��oara ��i Drobeta Turnu Severin, pentru a se reuni la Alba Iulia, în cadrul celui mai mare mar�� pe biciclet�� dedicat celor 100 de ani de la Marea Unire, intitulat „Pedal��m pentru România”.
26.Avioanele de lupt�� israeliene au lovit 30 de ��inte Hamas dup�� rachete ��i focuri de mortiere trase din Fâ��ia Gaza Israelul a lovit, în primele ore ale zilei de miercuri, 25 de ��inte Hamas în Fâ��ia Gaza, dup�� ce militan��ii lansaser�� rachete ��i lovituri de mortiere c��tre teritoriul israelian, transmite Reuters.
27.Ambasadorul rus, victima unui ho�� de buzunare. Kuzmin a r��mas f��r�� portofel în Pia��a Mare din Sibiu - surse Ambasadorul Rusiei, Valery Kuzmin, a r��mas f��r�� portofel, în timp ce se afla în Pia��a Mare din Sibiu, ho��ii furându-i bani ��i cardul diplomatic. Ambasadorul a depus plângere la Poli��ie, iar oamenii legii încearc�� s�� g��seasc�� fapta��ul, transmite news.ro.
28.Jaf neobi��nuit în Argentina: Au furat un palet cu ab��ibilduri dedicate Cupei Mondiale în valoare de 360.000 dolari Fabrica din Argentina în care se tip��resc ab��ibildurile Panini dedicate Cupei Mondiale de fotbal din Rusia a fost victima unui jaf, au anun��at surse judiciare, citate de agen��ia DPA, preluat�� de Agerpres.
29.Tudorel Toader: Extr��darea Elenei Udrea este posibil�� ��i f��r�� un tratat bilateral în acest sens cu Costa Rica  Extr��darea Elenei Udrea este posibil�� chiar ��i în lipsa unui tratat bilateral în domeniul extr��d��rii cu Costa Rica, a declarat miercuri ministrul justi��iei, Tudorel Toader.
30.Cristian ��opescu a fost înmormântat vineri cu onoruri militare Un ultim onor i-a fost adus jurnalistului ��i comentatorului sportiv Cristian ��opescu, vineri, la Cimitirul Ghencea Militar, la ceremonia de înmormântare, când s-au tras trei salve de pu��c��, transmite news.ro.

1 2 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by