Articole scrise de Florina Andronache


1 - 3 din 3 rezultate
1.Gardianul: Dupa ANRE, ANI radiografiaza averile lui Rusanu, Videanu si Cezar Preda Doi lideri marcanti ai PD-L, Adriean Videanu si Cezar Preda, sunt anchetati de Agentia Nationala de Integritate (ANI), fiind suspectati de conflict de interese si fals in declaratii. Videanu va trebui sa explice cum se face ca, in perioada in care era primar al Capitalei, firma sa a livrat asfaltatorilor borduri in valoare de 665.000 de lei. Un aspect al investigatiei va fi provenienta bordurilor asa-zise chinezesti si care, de fapt, ar fi fabricate de o firma a lui Videanu. In privinta lui Cezar Preda, ANI ancheteaza atat provenienta averii, cat si faptul ca acesta nu ar fi declarat unele venituri ale sotiei sale.
2.Gardianul: Automobilele romanesti se vor scumpi cu 5-7% de anul viitor Masinile romanesti vor fi mai scumpe din 2009, din cauza cresterii pretului la materii prime. Tendinta de scumpire se va observa si la masinile din import, deoarece peste tot in lume producatorii de automobile renegociaza contractele cu siderurgistii, dupa ce acestia din urma au anuntat ca vor creste  cu 60% tarifele la otel.
3.Gardianul: Statistici ingrijoratoare: importam dublu, fata de cat exportam Romanii devin din ce in ce mai interesati de produsele straine. Datele privind importurile evidentiaza ca ne intereseaza masinile, bunurile manufacturate si alimentele produse de straini. In schimb, exportam produse prefabricate (mobila, textile, pielarie), precum si materii prime.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by