Articole scrise de Florin Dumitrescu


1 - 9 din 9 rezultate
1.Revolta si distractie - doua vase comunicante O noua fandoseala intelectualista cu pretentii civice a bintuit spatiul public. In comentariile lor, analistii de mitinguri (caci avem si de-astia) s-au aratat mihniti de faptul ca manifestantii din 19 mai au fost prea veseli; prea glumeti; prea inconstenti fata de gravitatea evenimentelor la care participa; pe care – la o adica – le genereaza. Prea s-au tinut de caterinca, suspinau mitingologii de peste noapte. De unde tisti – aceleasi glose fataliste despre maladia romaneasca a bascaliei fara de proiect, se scrie pe textier.ro. 
2.Replica sumativa la Gypsy-Madonna-Booed-RO-Controversy Showul Maddonnei a avut miza tocmai pentru ca s-a luptat cu noi, cu mentalitatea noastra. Cu felul nostru de a zice: "A venit alogena de Madonna Ciccone, o macaronara din  neam de mafioti newyorkezi, convertita la talmud si alte cabale sioniste, care s-a vindut internationalei tiganesti" etc…, scrie Florin Dumitrescu, pe blogul lui.
3.Madonna despre discriminarea din RO: implicare artistica sau moment de invatamint politic? Am fost aseara cu fi-miu (9 ani) la “Park Izvor” (vorba Madonnei). Am tinut 50 de kile in circa timp de aproape doua ore. 50 de kile de adoratie a divei, 50 kg care s-au zbintuit alaturi de cele 85 de dedesubt (dupa concert cred ca am mai dat jos citeva), scrie Florin Dumitrescu pe blogul sau.
4.Ce mai faceam acum 10 ani? Directia 5 – Superstar Superstar a fost primul text scris de mine pentru Directia 5 si a aparut pe discul cu acelasi nume, de acum zece ani. Celalalt textier din afara trupei era Liviu Hoisan (”Comandorului” i se datoreaza, printre altele, versurile binisor sado ale cintecului Altul mai bun). Eu am avut numai trei texte pe tot albumul, dintre care unul pentru duetul cu Paula Seling, scrie Textier pe blogul sau.
5.Ce face MTS pentru sporturi? Niste spoturi! Tocmai ce am pornit un nou sezon de analize pe IQads, prima transa de reclame pe care le disec – campania Romania in miscare a Ministerului Tineretului si Sportului. Nu ca e un subiect la moda si ca MTS e tinta atacurilor. Pur si simplu e inca un exemplu de publicitate conflictuala si ofensatoare, ceea ce e cu atit mai rau pentru guvernul Romaniei care o gireaza ca mesaj institutional oficial, scrie Florin Dumitrescu pe blogul sau.
6.Miercuri Bogdan Dumitrescu isi lanseaza SMS-ul Miercuri seara in Clubul Taranului, Dumitrescu prozator va fi glosat de Dumitrescu textier. Bogdan Dumitrescu, fostul meu coleg de agentie si vesnicul meu prieten m-a invitat sa particip la evenimentul de lansare a cartii sale de schite, momente si story-uri - SMS (Polirom, Ego Proza). Vor tine microfonul in mina cu mai mult folos Simona Sora si Razvan Exarhu, scrie Florin Dumitrescu pe blogul sau.
7.Paziti-va copiii de politicieni Faceam remarca, acum o saptamina, ca spre deosebire de anul trecut, cind campaniile electorale cu copii au fost sanctionate, anul asta parca 's-a dat liber' la folosit copii, judecind dupa spoturile partidelor la putere. Weekendul din jurul zilei de 1 Iunie a fost si el exploatat cu cruzime: prin parcuri si pe tapsane copiii au ajuns carne de tun pentru actiunile propagandistice ale candidatilor, scrie Florin Dumitrescu, pe blogul lui.
8.Liber la copii in campania electorala? Anul trecut, dupa primele zile de campanie pentru locale, Cozmin Gusa (PIN) era condamnat public ca isi foloseste copilul in reclama electorala. Idem candidatul ala din Baia Mare care se balacea cu fi-su in piscina viloiului personal strigind “hai sa facem Baia Mare”. (Se pare ca, totusi, nu a reusit sa-i “faca” pe baimareni…)!, scrie Florin Dumitrescu, pe blogul lui.
9.Eurovision Moscova 2009: Evrovidenia opricinicului "La Olimpiada din Moscova 1980 s-a facut intii de toate politica… chiar geopolitica grea… si undeva, in planul doi, s-a facut si sport. [...] Daca ar fi sa organizeze rusii fie si un campionat de cine-scuipa-mai-departe, tot ar fi prilej de stratageme, de intrigi, de mici triserii cu mare miza propagandistica.Si cum Eurovisionul e ceva-ceva mai mult decit un campionat de cine-rigiie-mai-tare, Kremlinul a acaparat prilejul de a face din acest festival vetust o adevarata Potemkiniada de importanta planetara", scrie Florin Dumitrescu pe blogul lui, textier.ro


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by