Articole scrise de Felix Guzga, Adrian Opris


1 - 2 din 2 rezultate
1.Ziarul de Iasi: Trafic teribil si in Iasi. Primaria este complet depasita de situatie In 2012, pe strazile Iasului s-ar putea afla 90.000 de masini. Numai pentru a le parca ar fi necesare doua Gradini Botanice. Studiul de circulatie platit cu bani grei de Primarie deja nu mai face doua parale, iar autoritatile locale se gindesc sa faca altul. Pe hirtie, solutiile pentru rezolvarea problemei traficului auto in oras exista. Practic, nimeni nu este convins ca ar putea fi puse in practica in urmatorii ani.
2.Domnule Nichita, pe ce s-au dat 6 miliarde de lei? In Iasi, circulatia din Centru, in prag de colaps total ieri. S-au constatat deficiente majore in noul plan de circulatie platit de Primarie cu 6 miliarde lei vechi unei firme din Bucuresti. In urma unei sedinte de urgenta a Politiei si sefilor din Primarie, planul a fost radical schimbat "din ochi" in trei puncte esentiale.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by