Articole scrise de F.N.


1 - 7 din 7 rezultate
1.Gandul: Geoana ii chestioneaza pe pesedisti daca-i sustin promisiunile electorale Conducerea PSD a trimis, in aceasta saptamana, tuturor organizatiilor locale un „chestionar pentru membri si simpatizanti” pentru a afla cat de realista li se pare activistilor social-democrati oferta politica a partidului pentru 2008-2012.
2.Gandul: PSD vrea sa-i ia CNSAS dreptul de a mai da verdicte de politie politica Senatorul PSD Serban Nicolae a depus ieri la Camera superioara o initiativa legislativa care propune schimbarea competentelor Colegiului CNSAS. Astfel, daca legea va trece, institutia abilitata cu deconspirarea Securitatii nu va mai avea dreptul sa dea verdicte de politie politica, ci doar va vota daca, in cazul ofiterilor sau al colaboratorilor, se impune sau nu publicarea dosarului pe site-ul institutiei sau in Monitorul Oficial.
3.Primarul Sechelariu si-a construit ranch-ul pe o fabrica de mezeluri In urma cu 7 ani de zile, bacauanii au putut afla din presa despre devalizarea SC ILBA SA. Cunoscuta de pe vremea lui Ceausescu sub denumirea de IJPIPS, societatea bacauana a inceput sa fie scoasa la mezat inca din 1991.
4.Sechelariu centreaza si da cu capul la Selena Motor Sport Despre Asociatia Club Karting "Selena Motor Sport" (SMS) Bacau, se stie ca a adus campionatul national de karting in orasul lui Bacovia. In acelasi timp, SMS este si o afacere de familie. A familiei lui Sechelariu. A nu se intelege ca rudele primarului, cei din familie (mama, sotia si copiii) fac afaceri cu kartingul. Nu!
5.Sechelariu nu are scuze in fata somerilor de la Letea Daca SC Letea SA a fost privatizata corect, inseamna ca ar trebui sa-si recapete locul pe care il merita. Declinul singurului producator de hirtie din tara a inceput prin 1995-1996, cind piata de desfacere a societatii s-a injumatatit, ori a disparut. Partenerii traditionali ai bacauanilor s-au reorientat spre alti producatori.
6.Letea-vaca de muls a lui Sechelariu Anul trecut, anuntul de privatizare a SC "Letea" SA dadea ca datacerta de incepere a negocierilor pentru SC "Letea" SA 25 aprilie2003, un prim termen pentru negocierile de cumparare.Monopolul care-l detinesocietatea intra in discutie numai pentru cei care pot face dovada unei posibilitati financiare de 25 de milioane de euro
7.Sechelariu si-a lansat candidatura cu buseli Politisti, circulatie oprita, gardieni publici cit cuprinde, gipane silimuzine scumpe, smecheri cu fete de killeri, copii suparati ca nu cintanimeni dupa..., pensionari cu sacose goale de plastic in miini, coafurigealate, guma mestecata, muzica stand-up si baloane.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by