Articole scrise de F.B:


1 - 3 din 3 rezultate
1.Termenul de depunere a declarațiilor fiscale se amână cu o lună, până în 25 aprilie 2020 Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, anunță că se amână termenul de depunere a declarațiilor fiscale de la 25 martie 2020, până la data de 25 aprilie 2020, conform unei postări a acestuia de pe Facebook. Vezi în text ce măsuri a mai pregătit Agenția Națională de Administrare Fiscală.
2.DOCUMENT Declarația unică și Campionatul European de Fotbal: Fără impozite pe veniturile realizate de entitățile care sunt implicate în Turneul final Actul normativ care prelungește termenul de depunere a Declarației Unice vorbește și despre Campionatul European de Fotbal 2020. Astfel, potrivit proiectului, entitățile organizatoare, inclusiv filialele nerezidente ale acestora, implicate în activitățile de pregătire, organizare şi desfăşurare a turneului nu sunt contribuabili în înțelesul impozitului pe profit pentru aceste activități iar veniturile obținute/realizate de acestea din România sunt venituri neimpozabile în înțelesul impozitului pe veniturile obținute din România de nerezidenți.
3.Valentin Lazea, despre repatrierea aurului: Se cheamă rezervă internațională pentru a putea fi văzută de către piețe Economistul șef al BNR, Valentin Lazea, nu a dorit să facă multe declarații cu privire la proiectul inițiat de președintele PSD Liviu Dragnea care prevede repatrierea rezervei de aur. El a spus doar: Rezerva internațională de aceea se cheamă rezervă internațională, pentru a putea fi văzut și certificată de către piețe, piețele internaționale.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by