Articole scrise de Eucolorez.ro


1 - 4 din 4 rezultate
1.Of, Parentingul Tot aud de câteva prim��veri despre modern parenting. Adic�� cum vine asta? E vorba de p��rin��ii moderni? Adic�� dac�� îmi duc copilul în Vam�� ��i, eventual, îl las singur acolo s�� se descurce, asta m�� face un p��rinte modern? Pentru c�� cel mai mi��to, mai în vog��, mai c��utat ��i mai haios trend, de la ochelarii de vedere purta��i la mi��to încoace, sigur e parentingul. ��sta modern.
2.22 de ani: Sunt obosita si ma simt atat de batrana! ���Acum ceva vreme am cunoscut o fata. O vedeam doar dimineata, domoala si calma, in spatele unui birou inalt, de receptie. Intr-una din dimineti o vad abatuta. ‘Ce e cu tine?’, zic. Si imi raspunde oarescum cu tristete: ‘Sunt atat de obosita si ma simt atat de batrana!’
3.Vacanta in Grecia Am pasit din nou in Grecia, odata cu criza, acum plini de cash (sac!) si de intrebari: vom putea alimenta? Vom putea plati totusi cu cardul? Ne vor fura hotii tot cashul plus costumele de baie? Erau doar cateva din intrebarile care au disparut, puffffff, ca prin minune imediat ce am pasit pe taram elen.
4.Buna, sunt Anca si am peste 10 ani in Corporatie! Buna, sunt Anca si am peste 10 ani in Corporatie! am zis, temator dar cu speranta ca exista Viata si dupa 9 ore la birou si inca 2 in trafic. Altele 9 le dorm. Buna, Ancaaaaa! zisera toti in cor. Acum mai bine de 10 ani, cand aveam ochelari cu rame mari si groase, parul prins intr-o coada de cal si prea putini prieteni, m-am imprietenit cu Corporatia.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by