Articole scrise de Emi Voicu


1 - 8 din 8 rezultate
1.CFR Cluj (4-3 pe terenul lui Celtic Glasgow) readuce românilor serile clasice europene În urma performan��ei reu��ite de na��ionala de tineret la Campionatul European din Italia ��i San Marino, s-a ar��tat c�� fotbalul românesc are înc�� poten��ialul de a bucura lumea. Iat�� c��, la nivel de club, avem o alt�� dovad�� în sensul respectiv, în ciuda tuturor discu��iilor cu aparen���� contrar��.
2.NBA: Spectacol de la primul meci - Lakers vs Clippers în partida de deschidere a noului sezon În urma unei veri care a remodelat complet peisajul favori��ilor celei mai competitive ligi de baschet din lume - NBA, împ��timi��ii baschetului s-au bucurat de impredictibilitate. Luând în calcul omogentitatea loturilor (sau lipsa ei), speciali��tii de peste ocean au inclus un num��r mare de forma��ii în lupta pentru titlul Larry O'Brien. Dar, dou�� dintre acestea sunt a��ezate (cu pu��in) în fa��a tuturor.
3.Cât de mare este declick-ul unui titlu mondial în snooker - Judd Trump ��i locul întâi în lume Pentru cei care de��in o experien���� în a analiza snookerul, este relativ u��or de concluzionat c�� talentul lui Judd Trump îl poate duce departe. Îns��, odat�� cu multele atuuri ��i a��tept��ri, presiunea se dovedea greu de gestionat. Performan��ele Asului din pachet la Crucible nu atinseser�� nivelul a��teptat, în sezoanele precedente, la startul edi��iei 2019.
4.Bianca Andreescu, accidentarea, revenirea ��i marele duel cu Serena Williams De multe ori, în tenisul masculin, publicul a��teapt�� adev��rata explozie a juc��torilor mai tineri, la nivelul performan��ei. Dominic Thiem, Alexander Zverev sau Stefanos Tsitsipas au ajuns în topul mondial, dar un element emo��ional pare s�� le lipseasc�� momentan. Ei bine, nu acela��i lucru putem afirma despre Bianca Andreescu. În ciuda persisten��ei inconfortului fizic, sportiva de 19 ani pare s�� treac�� efectiv prin orice inconvenient pentru fiecare victorie.
5.Michael Schumacher, mo��tenirea ��i prima victorie din Formula 2 pentru fiul s��u Mick De��i recordurile continu�� s��-i fie vânate ��i doborâte, într-o m��sur��, Michael Schumacher r��mâne cel mai titrat pilot din istoria F1. Mo��tenirea sa continu�� s�� fie uluitoare, iar semnele pentru un viitor de succes al fiului s��u au atins o nou�� culme important��, într-o loca��ie parc�� predestinat��.
6.���NBA: Un schimb impresionant ��i pu��in a��teptat redeseneaz�� tabloul favori��ilor În cursul nop��ii de joi, Oklahoma City Thunder ��i Houston Rockets au ajuns la un acord pentru un trade care îl va trimite pe Russell Westbrook în Texas. În schimb, potrivit, espn.com, Chris Paul va ajunge în OKC, al��turi de trei viitoare op��iuni în Draft. În lumina acestor noi modific��ri, se redeseneaz�� tabloul favori��ilor din NBA.
7.Wimbledon: Cel mai important duel Halep vs Svitolina propune o semifinal�� aparent nea��teptat�� Pornind în sezonul de iarb��, Simona Halep era creditat�� cu ��anse mici (��inând cont de statutul ei, printre adev��ratele favorite) la câ��tigarea Wimbledon 2019. Dup�� eliminarea de la Roland Garros din faza sferturilor (în fa��a Amandei Anisimova), majoritatea împ��timi��ilor fenomenului tenisistic a��teptau începutul unei perioade profund descendente, în ceea ce o privea pe românc��. Pentru Elina Svitolina, în schimb, predic��iile nu erau chiar la fel de întunecate, dar nici ea nu pornea pe iarba londonez�� din postura unui pretendent la trofeu.Wimbledon: Meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina din semifinale are loc joi, de la ora 15:00
8.Cum ar putea accident��rile s�� schimbe cursul noului sezon din NBA Cea mai cunoscut�� lig�� de baschet din lume, NBA-ul, se preg��tea de o var�� poate chiar mai palpitant�� decât întregul sezon 2018-2019. Totu��i, ultimele dou�� meciuri ale finalei dintre Toronto Raptrors ��i Golden State Warriors aveau s�� schimbe complet povestea anului.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by