Articole scrise de Dusan Baiski


1 - 4 din 4 rezultate
1.Caravana ProActiv, etapa a doua Academia de Advocacy din Timisoara si-a inceput cea de-a doua etapa a caravanei de asistenta tehnica pentru incurajarea societatii civile spre un comportament participativ in procesul de implementare a Legii Transparentei nr. 52/2003
2.Pod peste Mures, la Cenad In 10 martie 2004, la Szeged a avut loc conferinta de lansare a proiectului Pod-Mures-Punte, declarat castigator de catre Comisia pentru Fondul de Proiecte Comune Mici Maghiaro-Romane PHARE CBC. Initiatorii doresc restabilirea circulatiei directe intre localitatile Magyarcsánád (Ungaria) si Cenad.
3.Parlamentarii de Timis sub lupa Academiei de Advocacy Vineri, 12 martie, la Timisoara a fost lansat programul Academiei de Advocacy intitulat « Alianta antreprenoriala: responsabilitate si dezvoltare in Regiunea V Vest », prin care se doreste responsabilizarea senatorilor si deputatilor din Timis fata de interesele stringente ale mediului de afaceri.
4.Recunoastere pentru C.C.I.A. Timisoara Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara i-a fost decernata „Diploma Internationala a Camerei de Comert si Industrie a judetului Csongrad“, destinata partenerilor din cadrul colaborarii transfrontaliere pentru eforturile in dezvoltarea relatiilor economice bilaterale intre Ungaria si Romania.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by