Articole scrise de DigiSport


1 - 30 din 528 rezultate
1.Digisport: Ce a postat Ianis Hagi, la 24 de ore de la meciul magic din Europa League. A intrat în istorie cu aceast�� replic�� Ianis Hagi (21 de ani) a fost omul meciului Glasgow Rangers - Braga 3-2. Tân��rul fotbalist român a reu��it o "dubl��" ��i a fost l��udat de familie, de antrenor, de fani ��i de presa interna��ional��.
2.Digisport: Organizatorii de la Dubai au reac��ionat imediat dup�� ce au v��zut declara��iile Simonei Halep O declara��ie dat�� de sportiva noastr�� dup�� victoria de ieri, cu Aryna Sabalenka, le-a atras aten��ia organizatorilor turneului WTA de la Dubai.
3.Digisport: "Inteligen���� fantastic��" / "Talent indubitabil" Ianis Hagi a primit cea mai mare not��. Ce scriu sco��ienii dup�� reu��ita de ieri Ianis Hagi a fost din nou titular pentru Glasgow Rangers, în partida câ��tigat�� pe teren propriu cu Livingston, 1-0. Tân��rul fotbalist român a reu��it pasa decisiv�� de la unicul gol al meciului ��i a fost l��udat din nou de sco��ieni.
4.DigiSport: Nicolae Buceanu ��i-a cerut iubita în c��s��torie de Valentine's Day ��i totul a fost filmat. Nu se a��tepta la un asemenea r��spuns Ultramaratonistul Nicolae Buceanu ��i-a cerut iubita în c��s��torie chiar pe 14 februarie, de Valentine's Day. Momentul a fost cu atât mai special cu cât s-a petrecut pe pista de atletism.
5.Digisport: ”Te-am distrus public!” Scandalul uria�� ap��rut dup�� moartea lui Kobe Bryant, aproape de final Snoop Dogg a prezentat scuze jurnalistei CBS pe care a criticat-o ��i amenin��at-o dup�� ce ea a amintit într-un interviu c�� fostul baschetbalist Kobe Bryant, decedat pe 26 ianuarie într-un accident de elicopter, a fost acuzat de viol.
6.Digisport: ���Ilie N��stase l-a f��cut praf pe Mugur Is��rescu: ”Îl vor îngropa la BNR”. Critici ��i pentru Ionu�� Stroe Ilie N��stase l-a criticat din nou pe Mugur Is��rescu, chiar la Palatul Parlamentului. Fostul mare tenisman l-a numit ”tovar����” pe guvernator, despre care sus��ine c�� ”va fi îngropat” la BNR.
7.Digisport: Cere desp��gubiri de 800.000 de euro dup�� show-ul f��cut de Shakira ��i J.Lo. Motivul incredibil pentru care b��rbatul d�� în judecat�� NFL Shakira ��i Jennifer Lopez au fost artistele alese pentru speactacolul din pauza de la Super Bowl. Cele dou�� au oferit un moment de senza��ie, îns�� presta��ia lor nu a fost pe placul tuturor.
8.Digisport: Declara��ia lui Gigi Becali despre Ianis Hagi a ajuns pe prima pagin�� în Sco��ia: "E incredibil ce sus��ine" Ianis Hagi (21 de ani) i-a câ��tigat deja pe fanii lui Glasgow Rangers, dup�� ce a reu��it golul victoriei cu Hibernian (2-1), la chiar primul meci pe "Ibrox". O declara��ie f��cut�� de Gigi Becali la Digi Sport a ajuns pe prima pagin�� în Sco��ia.
9.Digisport: "Singurul lucru pe care l-am v��zut e c�� e��ti cam obraznic��! Atât!" Întrebarea care l-a scos din min��i pe Gic�� Hagi. VIDEO La conferin��a de pres�� de dup�� meci, Gic�� Hagi a fost rugat de o jurnalist�� s�� comenteze incidentul, dup�� care a urmat un dialog tensionat între cei doi.
10.Digisport: Gluma serii, dup�� ce Becali a spus c�� "Moru��an ��i-a luat ma��in�� de pe��te". Hohote de râs în platou: "Am primit poze!" CFR a învins-o pe FCSB cu 1-0, dup�� golul înscris de Vinicius. Gigi Becali ��i-a criticat juc��torii, imediat dup�� e��ecul din Gruia. Coman, Nedelcu ��i Moru��an au fost "clien��ii" patronului ro��-alba��trilor.
11.DigiSport: Românul care a ajuns la pensie ��i construie��te un bloc într-o zon�� select�� din Bucure��ti. Ce salariu uria�� a avut dup�� Revolu��ie Dumitru Dragomir a dezv��luit c�� a avut un salariu de 15.000 de euro pe lun��, atunci când era pre��edintele Ligii Profesioniste de Fotbal. Ajuns la pensie, acesta î��i permite chiar s�� construiasc�� ”cel mai frumos bloc din Bucure��ti”.
12.DigiSport: VIDEO Întrebarea la care Simona Halep nu a vrut s�� r��spund��, la revenirea în ��ar�� de la Melbourne Simona Halep a revenit în România chiar când se disputa finala Australian Open, între Sofia Kenin ��i Garbine Muguruza. "Simo" a ajuns pân�� în penultimul act la Melbourne, fiind eliminat�� de sportiva din Spania, scor 6-7, 5-7.
13.DigiSport: Dezv��luirea f��cut�� de americani la 5 zile dup�� accidentul în care ��i-au pierdut via��a Kobe Bryant ��i fiica sa Elicopterul care s-a pr��bu��it la Calabasas ��i în care ��i-au pierdut via��a fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, ��i alte ��apte persoane nu ar fi fost certificat pentru zboruri în condi��ii de slab�� vizibilitate, informeaz�� Reuters, citându-l pe pilotul Kurt Deetz.
14.Digisport: Unde a pierdut Simona Halep semifinala cu Garbine Muguruza: "A fost un moment crucial!" P��rerea speciali��tilor Simona Halep s-a oprit în semifinale la Australian Open, dup�� ce a fost învins�� în dou�� seturi, 6-7, 5-7, de Garbine Muguruza. La final, speciali��tii Barbara Schett ��i Mats Wilander au f��cut o scurt�� radiografie a partidei.
15.DigiSport: Nick Kyrgios a anun��at câ��tig��toarea de la Australian Open. ”Le distruge pe toate” Nick Kyrgios (24 de ani - locul 26 ATP) a afirmat c�� sper�� ca Ashleigh Barty (23 de ani - locul 1 WTA) s�� câ��tige Australian Open ��i c�� el consider�� c�� australianca este principala favorit�� pentru a ob��ine trofeul de la primul turneu de Grand Slam al anului.
16.Digisport: Ce spune Garbine Muguruza înaintea meciului cu "Uraganul" Halep. Ce s-a întâmplat în trecut între cele dou�� sportive Simona Halep (28 de ani, 3 WTA) o va întâlni pe Garbine Muguruza (26 de ani, 32 WTA) în semifinale la Australian Open. Sportiva din Spania conduce cu 3-2 în duelurile directe cu "Simo" ��i a reu��it s�� ob��in�� toate cele trei victorii pe suprafa���� dur��.
17.Digisport: Pentru c�� a venit beat în emisiune, postul TV a decis s��-i rezilieze imediat în��elegerea Sky Sports a decis s��-l concedieze pe Jermaine Pennant (37 de ani), dup�� ce telespectatorii au reclamat faptul c�� fostul mijloca�� al lui Liverpool a ap��rut beat la TV.
18.DigiSport: Simona Halep, în istoria tenisului! Performan���� uria���� pentru campioana de la Wimbledon Simona Halep va intra în istoria tenisului, peste doar o s��pt��mân��. Sportiva de 28 de ani va deveni juc��toarea cu cele mai multe s��pt��mâni consecutive petrecute în Top 10 WTA.
19.Digisport: Simona Halep, despre momentul retragerii: “S�� v�� spun cinstit, am vorbit cu fratele meu ieri despre asta!” Anun��ul sportivei noastre Simona Halep e în optimi la Australian Open, dup�� victoria în dou�� seturi cu Yulia Putintseva (6-1, 6-4). La conferin��a de pres�� de la final, sportiva noastr�� a fost întrebat�� despre momentul retragerii, în contextul în care Wozniacki a spus "adio" tenisului, dup�� eliminarea de la Melbourne.
20.Digisport: Devastat�� ��i lipsit�� de fair-play. Ce a spus Serena Williams, dup�� eliminarea de la Australian Open: "Hai s�� fim cinsti��i!" Serena Williams (38 ani), de ��apte ori câ��tig��toare a turneului, aflat�� în c��utarea celui de-al 24-lea titlu de Grand Slam, a fost eliminat�� de la Australian Open. Chinezoaica Qiang Wang a produs uria��a surpriz�� ��i s-a impus cu 6-4, 6-7 (2/7), 7-5.
21.DigiSport: Reac��ia dur�� a englezilor dup�� victoria Simonei Halep cu Harriet Dart. ”România nu are nicio ��ans�� la acest capitol” Presa din Marea Britanie a reac��ionat dur dup�� ce Harriet Dart a fost învins�� de Simona Halep, la Australian Open. Jurnali��tii de la Daily Mail sus��in c�� Federa��ia englez�� are un buget de 40 de milioane de lire sterline. Chiar ��i a��a, ei nu se pot apropia de rezultatele României.
22.DigiSport: Afacere uria���� a lui ��iriac, în Bucure��ti. Au început lucr��rile pe suprafa��a de peste 25.000 de mp Ion ��iriac preg��te��te ridicarea unui complex reziden��ial de lux, în zona Giule��ti. În acest moment, au început demol��rile cl��dirilor IFMA, în locul c��rora vor str��luci apartamente ��i penthouse-uri.
23.DigiSport: Fostul milionar care a ajuns om al str��zii. Cum a pierdut o sum�� uria����. ”S�� ne rug��m pentru el!” Delonte West, fostul star al lui Boston Celtics sau Dallas Mavericks, a ajuns om al str��zii dup�� ce a pierdut cele peste 16 milioane de dolari strânse în cariera de juc��tor în NBA.
24.Digisport: Detaliul surprins de australieni: ce scrie pe adida��ii Simonei Halep Simona Halep a debutat la Australian Open 2020 contra lui Jennifer Brady ��i s-a calificat în turul doi, dup�� o victorie entuziasmant��: 7-6, 6-1. Sportiva noastr�� a purtat un nou echipament de la sponsorul tehnic, dar ��i o pereche de adida��i personaliza��i.
25.Digisport: Sorana Cîrstea, înapoi în echipa de FED Cup a României? R��spunsul categoric oferit de juc��toare Renun��area Simonei Halep la prezen��a în echipa de FED Cup a României pentru meciul de la Cluj cu Rusia i-a f��cut pe mul��i s�� se gândeasc�� la Sorana Cîrstea, 29 de ani, locul 74 WTA.
26.DigiSport: Top 3 salarii din Liga 1! Un juc��tor de la FCSB câ��tig�� cu 20.000 de euro mai mult decât Chipciu CFR a dat lovitura iernii pe pia��a transferurilor. Ardelenii au reu��it s��-l aduc�� pe Alexandru Chipciu ��i l-au ademenit pe acesta cu un salariu de 30.000 de euro pe lun��. Totu��i, mijloca��ul nu este cel mai bine pl��tit fotbalist din Liga 1. Adi Popa câ��tig�� 50.000 de euro pe lun�� la FCSB.
27.DigiSport: ”Pentru mine este Diavolul tasmanian! Intr�� mereu în încurc��turi”. Caracterizare inedit�� a Simonei Halep Simona Halep (28 de ani, locul 4 WTA) este foarte bucuroas�� pentru faptul c�� în via��a ei a ap��rut Darren Cahill. Într-un material video, realizat recent de c��tre unul dintre sponsorii ei comerciali, Simo a spus c�� ar vrea s�� câ��tige Australian Open ��i pentru Cahill ��i a povestit cum s-a schimbat ca fire de când colaboreaz�� cu australianul.
28.DigiSport: Prezentator TV, f��cut de râs de o vedet�� pentru felul în care s-a îmbr��cat! Cu ce replic�� arogant�� a vrut s�� îi închid�� gur�� Rio Ferdinand nu se dezminte! Fostul funda�� al lui Manchester United, ajuns analist sportiv, s-a amuzat pe seama unui coleg de breasl��, mai precis pe felul în care Jake Humphrey a ales s�� se îmbrace.
29.Digisport: România, refuzat�� de diaspora. Marea speran���� a lui Bayern Munchen a ales Germania Rare�� Canea, 15 ani, este una dintre marile speran��e ale gigantului Bayern Munchen. Tân��rul juc��tor este originar din Constan��a, dar a emigrat împreun�� cu familia în Germania, în urm�� cu zece ani.
30.DigiSport: Ru��ii, cu gura c��scat��! Vedeta care a cerut-o în c��s��torie pe nepoata minor�� de doar 17 ani a lui Boris El��în Fyodor Smolov (29 de ani), decarul na��ionalei Rusiei, a cerut-o în c��s��torie pe Maria Yumasheva, nimeni alta decât nepoata fostului pre��edinte Boris El��în. Anun��ul a fost f��cut de englezii de la Mirror...

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 18 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by