Articole scrise de Digi24.ro


1 - 30 din 89 rezultate
1.Digi 24: Voucherele de vacan���� nu vor mai putea fi folosite ca pân�� acum. Noile reguli privind valoarea ��i perioadele pentru care se vor acorda Se schimb�� radical modul de acordare ��i valoarea voucherelor de vacan����, potrivit unui proiect postat recent pe site-ul Ministerului Turismului. Astfel, vor fi introduse voucherele de vacan���� ce pot fi utilizate exclusiv în perioadele aprilie-mai ��i octombrie-noiembrie, având o valoare mai mare decât cea a voucherelor acordate pentru sezon.
2.Digi 24: B��rbatul, autoproclamat „geniu”, care ��i-a construit un adev��rat harem de sclave sexuale. Detaliile poli��i��tilor sunt ��ocante Verdict în Statele Unite, într-un caz ��ocant. Liderul unei organiza��ii de tip cult care men��inea zeci de femei într-o stare asem��n��toare sclaviei a fost declarat vinovat de juriul unui tribunal din New York.
3.Digi 24: Destina��ia de concediu popular�� printre români, unde turi��tii mor subit. 9 decese, nicio explica��ie Un b��rbat din New Jersey a murit s��pt��mâna trecut�� într-un hotel din aceasta ��ar��. El a devenit astfel al nou��lea turist american din ultimele 13 luni - cel pu��in din câte se ��tie - care moare subit ��i f��r�� explica��ie.
4.Digi 24: Urzici în pantaloni, trafic de carne vie, mâini t��iate. Copiii din orfelinatele României, condamna��i de indiferen���� Urzici b��gate în pantaloni, substan��e administrate pentru a distruge psihic copiii, trafic de carne vie, mâini t��iate, abuzuri, izolator ��i nep��sare din partea statului. Acestea sunt doar câteva cuvinte care descriu situa��ia din centrele de plasament.
5.Digi 24: Kovesi rupe t��cerea, dup�� zvonurile c�� va candida la preziden��iale. Ce decizie a luat fosta ��ef�� a DNA Ca procuror, Laura Codru��a Kovesi a anchetat oameni politici de la vârf, afaceri��ti puternici ��i judec��tori corup��i. Ea nu va fi stingherit�� de câteva jocuri politice de la Bruxelles, relateaz�� Politico dup�� un interviu cu Laura Codru��a Kovesi.
6.Digi 24: Guvernul de la Budapesta, un nou atac la adresa României. MAE reac��ioneaz�� la o fotografie de propagand�� Guvernul Viktor Orban a lansat un nou atac la adresa României, publicând pe un site oficial al Executivului de la Budapesta un text care acuz�� Tratatul de la Trianon ca distrugând na��iunea maghiar��, dar ��i o fotografie de propagand�� care sugereaz�� c�� România a rupt Transilvania de la Ungaria.
7.Digi 24: Lucian Mîndru����: Cum s�� punem cruce conflictului din cimitir. Folosi��i Google Translate pentru versiunea în maghiar�� Ce e de f��cut? În primul rând trebuie s�� turnam ap��, nu palinc�� sau ��uic��. Asta înseamn�� c�� ambele tabere trebuie s�� în��eleag�� un lucru simplu: cimitirul e al mor��ilor”
8.Digi 24: Cine este europarlamentarul român care a��teapt�� Brexitul pentru a ajunge la Bruxelles Victor Negrescu, pozi��ia 9 pe lista PSD, este europarlamentarul care ocup�� locul 33 al României în Parlamentul European, iar mandatul s��u va fi suspendat pân�� în octombrie, cel mai târziu, când Marea Britanie ar trebui s�� p��r��seasc�� blocul european.
9.Digi 24: Cum a ajuns un ministru s�� împing�� o ma��in�� prin noroaie. Lucian Mândru����: Este „metoda Papa” Ministrul Apelor ��i P��durilor s-a l��sat inspirat de vizita Papei Francisc când a ales s�� împing�� o ma��in�� prin noroaie, este de p��rere jurnalistul Lucian Mândru���� care a comentat la emisiunea Jurnalul de Sear�� imaginile care-l arat�� pe Ioan Dene�� în satul afectat de inunda��ii Corod, din jude��ul Gala��i.
10.Digi 24: O mod�� îngrijor��toare printre tinerii din Marea Britanie. A dus deja la peste 100 de crime „Cunosc pe cineva care e la închisoare. ��i tot poate s�� aib�� telefon ��i s�� posteze pe Snapchat c��-i place via��a dup�� gratii”, spune o adolescent��. „Ascult�� muzic��, fac rap, lucruri de genul ��sta. Deci, închisoarea nu e cine ��tie ce pedeaps�� pentru ei”, înt��re��te o alt�� tân��r��.
11.Digi 24: Moment amuzant la urcarea Papei Francisc în avionul spre România (video) Papa Francisc vine în România! Suveranul Pontif a urcat în avion, pe aeroportul Fiumicino din Roma, la ora 8:50, ora României. Atunci a avut loc un moment amuzant: ve��tmântul a fost luat de vânt ��i i-a acoperit fa��a. Papa a zâmbit ��i a intrat apoi în avion.
12.Digi 24: Scrisoarea lui Lucian Mîndru���� pentru câ��tig��torii alegerilor: „M��i Dane, drag�� Ludovic, mon cher Dacian”. Ce le transmite jurnalistul M-am uitat din nou pe mostrele de buletine de vot de la alegerile astea ��i nu g��sesc unde era c��su��a aia în care scria: „Sunt de acord ca PNL ��i USR Plus s�� se certe pân�� când oamenii care au venit la vot se vor scarbi ��i PSD se va întoarce la 40%?”.
13.Digi 24 - Florin Negru��iu: „Dictatorul Liviu Dragnea s-a dus ca prostul la Rahova” Jurnalistul Digi24 Florin Negru��iu face o analiz�� la cald a situa��iei lui Liviu Dragnea, într-un material publicat pe site-ul de opinii republica.ro, în care încearc�� s�� r��spund�� la o parte dintre întreb��rile momentului: Cum a ajuns liderul PSD aici?; Care e atitudinea lui fa���� de aceast�� condamnare?; Regret�� el oare c�� „ne-a furat tuturor doi ani ��i jum��tate din via����”?.
14.Digi 24: Reac��ia lui C. T. Popescu la rezultatul alegerilor: Românii au înfipt ����ru��ul în strigoiul lui Nicolae Ceau��escu Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre prezen��a masiv�� a românilor la alegerile europarlamentare ��i la referendum.
15.Digi 24 - Hilar: Liderii PSD Ia��i, huidui��i de oameni pe strad��, s-au refugiat în sediul PNL. Au fost da��i afar�� Liderii PSD Ia��i s-au aflat miercuri, într-o situa��ie hilar��: din cauz�� c�� erau huidui��i de cet����eni pe strad��, au c��utat ad��post în sediul PNL care era în apropiere.
16.Digi 24: Imagini n��ucitoare filmate în Dolj. Ce cred s��tenii c�� se voteaz�� duminic��: „G��sim noi acolo” Campania electoral�� nu prea a ajuns ��i în satele române��ti. Oamenii au aflat c�� trebuie s�� mearg�� la vot, dar cei mai mul��i nu ��tiu nimic despre scrutinul de duminic��. Mai sunt ��i cei care ��tiu câte ceva, dar spun c�� nu merg la urne pentru sunt sup��ra��i pe to��i politicienii, indiferent de partid.
17.Digi 24: Ce ne spune p��rul alb despre s��n��tatea noastr�� P��rul albe��te odat�� cu înaintarea în vârst��, e inevitabil. Se întâmpl�� în general pe la 40-50 de ani. Uneori, îns��, mult mai devreme. De ce albim ��i când sunt firele albe de p��r indiciul unor probleme de s��n��tate?
18.Digi 24: Lucian Mîndru���� - 10 chestii care trebuie interzise dup�� ce termin��m cu Uber-ul Pentru u��urarea efortului guvernamental de a trage de urechi ��ara pân�� înapoi în Evul Mediu, am zis s�� scriu o list�� în aten��ia doamnei Dancil��, c�� poate i-o printeaz�� cineva pe un bile��el ��i-o aplic��. Spre binele na��iunii, fire��te. Deci, 10 cazuri de concuren���� neloial�� care trebuie eliminate din România.
19.Digi 24: Ce a descoperit Cristian Tudor Popescu, dup�� ce a mers ��i cu Uber, ��i cu Taxi Gazetarul Cristian Tudor Popescu a spus la Digi24 c�� a mers ��i cu Uber, ��i cu Taxi ��i a f��cut un tablou comparativ al serviciilor care i-au fost oferite în ambele situa��ii.
20.Digi 24: ���Cum mascheaz�� Rusia fa��a urât�� a implic��rii sale în Siria Pentru a-��i argumenta implicarea în acest conflict, Moscova a trimis, prin toat�� ��ara, un tren cu exponate care subliniaz�� eroismul solda��ilor ru��i ��i amenin��area cu care se confrunt�� ace��tia în Siria. Dar povestea are ��i o alt�� fa��et��.
21.Digi 24: Locul din Sibiu care a impresionat-o pe Angela Merkel: A spus: „Wow!” Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, s-a declarat impresionat�� s�� afle c�� joi a fost în cel mai mare muzeu în aer liber din Europa, unde a avut loc Summitul Partidului Popular European (PPE), a declarat, pentru Agerpres, directorul muzeului sibian, Ciprian ��tefan.
22.Surse Digi24: Cum a încercat Viorica D��ncil�� s�� ajung�� la Sibiu ��i a ajuns la Cluj Premierul Viorica D��ncil�� a încercat s�� ob��in�� o invita��ie la Sibiu, unde sunt reuni��i to��i liderii Europei, dac�� nu la Summit-ul informal al Consiliului European, m��car la o întâlnire neoficial�� cu ��efii sociali��tilor europeni sau o bilateral�� cu un alt ��ef de guvern mai apropiat de Executivul de la Bucure��ti, au declarat pentru Digi24.ro surse din conducerea PSD.
23.Digi 24: Fost ministru, scos cu targa din avion din cauza st��rii avansate de ebrietate VIDEO Vladimir Iastrebciak, fost ministru de externe al regimului separatist de la Tiraspol, a fost scos cu targa din Aeroportul Interna��ional Chi��in��u.
24.Digi 24: Scandal într-o prim��rie unde principala activitate e g��titul. Scenele surprinse de un localnic VIDEO Scandal într-o prim��rie din Gorj unde principala activitate ar fi g��titul. Primarul ��i apropia��ii s��i m��nânc��, zi de zi, într-o înc��pere a institu��iei publice. Iar de g��tit se ocup��, pe rând, în timpul programului, mai multe angajate ale prim��riei.
25.Digi 24: Accidentul aviatic din Rusia. Metoda extrem�� prin care o stewardes�� a reu��it s�� salveze o parte dintre pasageri Adev��ratele clipe de panic�� de la bordul aeronavei Aeroflot, care s-a pr��bu��it ��i a luat foc pe pista unui aeroport din Moscova, au fost dezv��luite de o stewardes��.
26.Digi 24: Cum au încercat parlamentarii PSD s�� elimine controalele psihologice din legea armelor. „P��i, cum adic��, dac�� eu sunt obosit n-am voie s�� am arme ��i muni��ii?” Proiectele de lege pentru modificarea regimului armelor ��i muni��iilor au fost depuse la Senat imediat dup�� ce vicepre��edintele PSD, Niculae B��d��l��u, a fost implicat într-un scandal legat de de��inerea unui pistol.
27.Digi 24: Un turist a c��zut în craterul unuia dintre cei mai activi vulcani din lume. Cum l-au scos echipajele de salvare dup�� 3 ore Un b��rbat a supravie��uit în mod miraculos unei c��deri de peste 20 de metri într-unul dintre cei mai activi vulcani din lume. Turistul a c��zut în craterul vulcanului miercuri...
28.Digi 24: B��taie între români, în noapte de Înviere, la Birmingham O înc��ierare s-a iscat asear��, în noaptea de Înviere, la o biseric�� Birmingham între mai mul��i români. La un moment dat, bodyguarzii închid u��ile, dar cei de afar�� fac scandal pentru a fi l��sa��i în��untru.
29.Digi 24: Ce a r��mas din Câmpulung, „casa” singurei ma��ini 100% române��ti, dup�� ce uzina ARO a fost vândut�� pe nimic Automobilul Românesc, pe scurt ARO, mândria muscelenilor ��i-a românilor, deopotriv��, a fost singura ma��in�� de serie desenat��, conceput�� ��i fabricat�� vreodat�� aici, în Carpa��i.
30.Digi 24: Tragedie la bordul unui avion: un bebelu�� a murit în bra��ele unei pasagere. Ce f��ceau p��rin��ii în acest timp O feti���� în vârst�� de doar dou�� luni a murit în bra��ele unei pasagere, în urma unei urgen��e medicale la bordul unui avion AirAsia care efectua un zbor din Kuala Lumpur spre Perth, în Australia, relateaz�� The Guardian.

1 2 3 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by