Articole scrise de Digi24


1 - 30 din 737 rezultate
1.Digi24: Statul la stat. Mii de lei pe lângă salariu, pentru câteva ședințe pe an într-o instituție cu rol consultativ: „Practic nu fac nimic” Ați auzit până acum de Autoritatea Teritorială de Ordine Publică? Dacă nu, vă spunem noi. Este o instituție a statului român care există în fiecare județ și din care fac parte mai mulți demnitari ori funcționari angajați tot la stat, dar la alte instituții.
2.Digi24: Reactorul de la Cernobîl s-ar fi „trezit”. Oficial CNCAN: „Dacă nivelul de radiații ar fi crescut, am avea informații imediat” La 35 de ani de la marea catastrofă nucleară din Ucraina, subiectul Cernobîl revine în atenție. Unii oameni de știință spun că reactorul care a explodat pe 26 aprilie 1986 pare să se fi „reactivat”.Comandă cartea Istoria unei catastrofe nucleare! Poți obține transport GRATUIT!
3.Digi24: O activistă din Rusia, care le-a citit constituția jandarmilor veniți să reprime proteste, condamnată la 2 ani de „libertate limitată” O tânără activistă din Rusia a fost condamnată de sistemul judiciar din această țară la doi ani de „libertate limitată” pentru o acuzație de vandalism, relatează The Moscow Times. Olga Misik a devenit un simbol pentru opozanții ruși după ce le-a citit Constituția Rusiei jandarmilor care fuseseră trimiși să reprime manifestațiile împotriva regimului Putin, în iulie 2019.
4.Digi24: Medicul psihiatru Gabriel Diaconu: Puțini oameni au dat României o șansă. Avem un liman de atins, să vaccinăm 10 milioane Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a spus la Maratonul vaccinării de la București că puțini oameni ar fi dat României o șansă în ceea ce privește succesul vaccinării, pentru că aici „corpul medical e divizat”, iar sistemul de sănătate este unul „cu probleme”.
5.Digi24: Maratonul vaccinării în Capitală. Medic: Noaptea au fost 3-5 persoane în fiecare minut. Au fost și români din afară cu copii de 16 ani Medicul Mihai Craiu, coordonatorul centrului de vaccinare de la Sala Palatului, a declarat, sâmbătă, la Digi24, că în cursul nopții, în fiecare minut au fost câte 3-4-5 persoane care au venit să se vaccineze. El a povestit că au fost situații în care români din străinătate au venit să își imunizeze copiii care abia împliniseră 16 ani.
6.Digi24: Cea mai mare mină de litiu din Europa pentru bateriile mașinilor electrice nu va mai fi deschisă. Portugalia renunță la proiect Mașinile electrice sunt puse în funcțiune de baterii reîncărcabile, care au ca material activ principal litiul, un mineral solid ce se găsește în depozite de rocă și argilă.
7.Digi24: Satul elvețian care stă, la propriu, pe un butoi cu pulbere. Localnic: „Cea mai grea parte e că nu știm ce o să se întâmple” O fotografie făcută în 1939, în vremea celui de-al Doilea Război Mondial, demonstrează că Poliția de Frontieră a Elveției și-a păstrat neutralitatea, dar a trebuit să o apere. Armele și muniția erau depozitate în diferite locuri din țară. Unele depozite există și azi, spre exemplu în munții din satul Mitholz, din Kandertal. Dar există și pericolul unei explozii.
8.Digi24. China ironizează criza Covid din India: „Aprinderea unui foc în China vs. aprinderea unui foc în India” China a ironizat situația gravă din India provocată de pandemia de coronavirus printr-o postare pe Weibo, o rețea de socializare folosită de poporul chinez. Ironia, venită la o zi după ce președintele chinez Xi Jinping a transmis condoleanțe prim-ministrului indian Narendra Modi, a atras imediat numeroase critici, scrie BBC.
9.Digi24: Motivul pentru care rinocerii sunt transportați cu capul în jos pe cale aeriană Rinocerul negru este o specie în pericol de dispariție, fiind vânat masiv de braconieri. Îngrijorate de vânătoarea ilegală a acestei specii, autoritățile au găsit de-a lungul anilor mai multe modalități pentru protejarea și salvarea rinocerilor, și deși unele dintre ele pot părea puțin ieșite din comun, au o explicație.
10.Digi24: VIDEO Momentul în care o rachetă rusească se prăbuşeşte în mare la câţiva metri de nava care a lansat-o O rachetă rusească de croazieră s-a prăbuşit în apă la câteva secunde după lansare, în cadrul unui test eşuat realizat de marina rusă în Pacific.Dintr-o înregistrare video recent publicată pe reţelele sociale, se poate observa cum racheta, de tip Kalibr, începe să se rotească necontrolat imediat după lansare, după care aceasta se prăbuşeşte în apă la câţiva metri de distrugător.
11.Digi24: CTP, despre performanțele lui Nicușor Dan după șase luni de mandat: „Simțiți, stimați bucureșteni, cum a scăzut timpul petrecut în trafic?” Cristian Tudor Popescu a comentat, la emisiunea „Cap Limpede” de la Digi24, felul în care și-a îndeplinit primarul Nicușor Dan, în primele șase luni de mandat, promisiunile pe care le-a făcut în campania electorală. Gazetarul spune că pe lângă faptul că Nicușor Dan nu a reușit să facă niciun pas, primarul a fost și absent și nu a comunicat oamenilor nimic legat de activitatea sa.
12.Digi24: Acest aprilie va intra în topul celor mai reci din istorie. Meteorologii spun însă că după zăpada de azi ajungem la 30 de grade Este atmosferă de iarnă în județele Covasna și Harghita, unde în această dimineață a nins abundent, iar traficul rutier a fost îngreunat. Este probabil o ultimă răbufnire a iernii, spun meteorologii care anunță că vremea se va schimba brusc și că temperaturile vor ajunge până la finalul săptămânii la 30 de grade Celsius.
13.Digi24: Ce se ascunde în spatele expulzării unui diplomat? Cristian Diaconescu: „E o decizie care nu se motivează, se transmite pur și simplu” România a declarat persona non grata un diplomat rus care voia să spioneze pentru Moscova și să adune informaţii politice și militare.
14.Digi24: GALERIE FOTO 35 de ani de la explozia de la Cernobîl, cea mai mare catastrofă nucleară civilă. Cum arată acum zona de excludere În urmă cu 35 de ani, la 26 aprilie 1986, a explodat reactorul 4 de la centrala nucleară de la Cernobîl, accident survenit în urma unui lung șir de erori umane care avea să fie catalogat drept cel mai grav din istoria nucleară civilă.
15.Digi24: Pescarii francezi au blocat camioanele cu pește din Marea Britanie: „Vreți să vă păstrați apele, atunci păstrați-vă și peștele” Aproximativ 150 de pescari francezi au blocat joi seara camioanele care transportă pește din apele Marii Britanii să pătrundă în cel mai mare centru de procesare a fructelor de mare din Europa, în orașul nordic Boulogne-sur-Mer, relatează Reuters, potrivit Politico.
16.Digi24: Un deputat AUR a declarat că a trăit din alocația copiilor și câștiguri la loto. Ciprian Ciubuc și-a amintit pe rând de alte venituri Un parlamentar susține că singurul său venit constant încasat anul trecut a fost alocația de stat a celor doi copii ai săi. Deputatul AUR Ciprian Ciubuc mai menționează în declarația de avere o chirie agricolă de 980 de lei anual și un câștig la loto de 1.500 de lei.
17.Digi24: VIDEO Mărturisirea unui votant Brexit: Credeți că aș fi votat să ieșim dacă știam că mă va costa 80.000 de lire pe an? Am fost mințiți La aproape o jumătate de an de la oficializarea ieșirii din Uniunea Europeană a Regatului Unit, regretele se adună pentru unii dintre votanții Brexitului, mai ales pentru cei afectați direct de efectele sale.
18.Digi24: Cel mai bogat om care a trăit vreodată. Avuția lui o depășea cu mult pe cea a miliardarilor moderni În epoca lui Jeff Bezos, Bill Gates și Wall Street, e greu să crezi că a existat un moment de mai mare prosperitate în istoria omenirii. Cu toate acestea, mulți istorici cred că bogăția lui Mansa Musa o depășea pe cea a tuturor miliardarilor moderni.
19.Digi24: Ce greșeli fac românii la aeroport, în pandemie. „S-au prezentat la check-in cu teste PCR pozitive. Credeau că nu contează rezultatul Apetitul pentru călătorii crește după un an de restricții, dar multe proceduri rămân în vigoare. Reprezentanții companiilor aeriene spun că, de multe ori, pasagerii nu se informează bine în legătură cu actele de care au nevoie pentru destinațiile lor.
20.Digi24: VIDEO Poliția din Chicago a făcut publice imaginile filmate în momentul în care un băiat de 13 ani a fost împușcat mortal de un polițist Poliția din Chicago a publicat imagini filmate din momentul în care un băiat de 13 ani a fost împușcat mortal de un polițist. Incidentul s-a întâmplat la sfârșitul lunii trecute.
21.Digi24: Pensiunile au fost eliminate de la finanțările pentru afaceri în mediul rural, după ce multe au fost transformate în case de locuit Pensiunile au fost eliminate de la finanțările pentru afaceri în mediul rural, pentru următorii doi ani. Decizia îi aparține ministrului Agriculturii, Adrian Oros, care susține că multe dintre pensiunile ridicate pe fonduri europene au fost scoase din circuitul turistic și transformate în case de locuit. În urma acestei decizii, suma alocată proiectelor de tip non-agricol pentru perioada 2021-2022 a fost înjumătățită la 150 de milioane de euro.
22.Digi24. CTP, despre demiterea ministrului Sănătății: „Toate greșelile lui Vlad Voiculescu sunt greșeli de politican prost” VIDEO Jurnalistul Cristian Tudor Popescu consideră normală demiterea lui Vlad Voiculescu de la Ministerul Sănătății, din cauza deciziilor luate fără înștiințarea premierului Florin Cîțu.
23.Digi24: CTP, după tragedia de la Babeș: Ce înseamnă că domnul Voiculescu nu e diamant, dar nu avem altul? Înseamnă că e prost, dar e al nostru Cristian Tudor Popescu a vorbit la Digi24 despre tragedia petrecută luni la Spitalul Victor Babeș din Capitală, în urma căreia au murit trei pacienți.
24.Digi24: Cât a costat repunerea pe linia de plutire a Ever Given, în canalul Suez. Nava nu are voie să plece până nu e achitată factura Nava Ever Given, a cărei eșuare a provocat haosul din Canalul Suez acum aproape trei săptămâni, nu are voie să plece până când proprietarii nu plătesc până la un miliard de dolari.
25.Digi24: Polemici și tensiuni în Napoli, capitala Camorrei. Se cuvine ca tinerii uciși de poliție să aibă picturi murale? Ugo Rosso avea 15 ani când a fost ucis de un polițist militar, în centrul elegant al orașului Napoli. Acum are o pictură murală. Tatăl și fratele lui vin adesea acolo. Un preot nu este însă deloc de acord cu acest tip de „venerare”.
26.Digi24: Paşaportul de vaccinare: Cum va funcţiona, cine îl va cere, unde va fi valabil. Cum devin companiile aeriene noul „vameş mondial” Omenirea trece în acest moment printr-o campanie mondială de vaccinare fără precedent care se dovedeşte a fi în acelaşi timp şi cel mai mare test moral al timpurilor noastre. Vaccinul anti-COVID este soluţia la o problemă globală care, odată găsită, generează o nouă problemă: în cazul de faţă, cea a paşapoartelor de vaccinare.
27.Digi24: Cine este bărbatul care a deblocat Canalul Suez cu excavatorul. "Nimeni nu se bagă peste el" GALERIE FOTO Bărbatul de la manetele excavatorului cu ajutorul căruia a fost repusă pe linia de plutire nava-gigant care a blocat Canalul Suez nu a fost atât de încântat de glumele care s-au făcut pe seama lui.
28.Digi24. VIDEO. Drama unui marinar care trăiește de 4 ani pe o navă abandonată. Trebuie să înoate până la țărm să-și cumpere apă și mâncare De patru ani, Mohammed Aisha locuiește pe o navă cargo abandonată în Egipt. În ultimele luni, a fost complet singur aici, relatează BBC. Numărul navelor abandonate este în creștere, conform Lloyd's List, lăsând navigatorii în situații disperate.
29.Digi24. Rafila: De mască am putea scăpa prin toamnă sau când imunizăm 10 milioane de persoane Alexandru Rafila a declarat la DigiFM că am putea scăpa de mască abia în toamnă sau atunci când imunizăm 10 milioane de persoane. Reprezentantul României la OMS susține că acest prag nu va fi atins dacă nu se crește capacitatea de vaccinare la 100.000 de oameni imunizați pe zi.
30.Digi24: În inima Africii, dar nu la plajă sau în safari. Experiența unei românce care a vrut să le ajute pe femeile chinuite din Tanzania Tanzania a devenit pentru români țara preferată pentru vacanța în pandemie - pentru că nu raportează cazuri Covid și deci nu se află pe lista roșie a INSP, adică nu trebuie nici să completezi formulare la întoarcere, nici să stai în carantină, pentru că acolo nu sunt obligatorii regulile de protecție anti Covid

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 25 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by