Articole scrise de Digi24


1 - 30 din 365 rezultate
1.Digi24: Vor fi discriminați românii cu coronavirus? CTP: Atmosfera de suspiciune se poate întinde la întreaga societate Gazetarul Cristian Tudor Popescu a spus, vineri seară, la Digi24, că se teme că românii care au fost infectați cu coronavirus vor fi discriminați, la fel ca cei care în trecut au avut o problemă de sănătate psihică. El a vorbit în acest sens și despre unii romi din Țăndărei care nu au respectat recomandările autorităților și au fost amendați, afirmând că termenul de „țigan” se poate extinde la mai mulți oameni, reprezentând în acest sens o formă de discriminare.
2.Digi24: Când am putea ieși din case? Alexandru Rafila: După data de 15 mai. Multe măsuri vor rămâne în vigoare mai mult timp Un anunț de maximă importanță pentru români, o estimare venită de la Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie. În direct la Digi24, acesta a precizat când ar fi posibilă în țara noastră o relaxare a restricțiilor de liberă circulație a cetățenilor.
3.Digi24: Ce să mâncăm în caz de Apocalipsă. Care sunt cele mai indicate şi rezistente mâncăruri şi băuturi În caz de Apocalipsă, indiferent că vorbim despre una biblică, nucleară, meteo, ori provocată de un robot împăiat în pielea lui Arnold Schwarzenegger, sau de un virus corporatist care ne va transforma în zombi, eventualii supravieţuitori se vor confrunta, printre multe alte probleme, cu cea a asigurării hranei. Ce alimente şi băuturi sunt cele mai indicate într-o astfel de situaţie, care se conservă cel mai bine şi cât de mult pot rezista ele în timp? Sunt câteva întrebări ale căror răspunsuri pot fi găsite într-o amplă analiză BBC dedicată acestei teme.
4.Digi24: Puteți să vă duceți soțul sau soția cu mașina la serviciu? Precizările Poliției Poliția Română explică, într-un mesaj postat pe Facebook, că puteți să vă duceți soțul sau soția la serviciu cu mașina doar dacă nu există mijloace de transport în comun sau dacă deplasarea la locul de muncă ar presupune schimbarea mai multor mijloace de transport în comun sau...
5.Digi24: ANALIZĂ. Coronavirus, ziua de după mâine. Cât de infectată va fi economia mondială: „O să fie mai rău ca în 2008” Pandemia de Covid-19 este cea mai gravă criză de sănătate a epocii moderne şi, chiar dacă va fi ţinută sub control, va provoca o criză economică globală majoră, despre care deja se crede că va fi mai gravă decât cea din 2008.
6.Digi24: Imagini impresionante. Disperarea italienilor care au rămas fără bani din cauza carantinei: „Vreau să mănânc! V-ați bătut joc de noi!” De două săptămâni, întreaga Italie e în carantină, iar acum încep să apară efectele economice și sociale. Nevoiți să stea acasă, unii oameni și-au cheltuit economiile, iar decretul care prevede miliarde de euro ce ar trebui să relanseze economia se lasă așteptat. În aceste condiții, disperarea unora dintre italieni a atins cote înalte.
7.Digi24: VIDEO | Rafila: Probabil spre sfârșitul lunii aprilie vom avea mii de cazuri zilnic în România Doctorul Alexandru Rafila, președintele Societății de Microbiologie, a declarat la Digi24 că odată cu creșterea capacității de testare, numărul infecțiilor cu coronavirus va crește, iar până la finalul lunii aprilie este posibil să avem peste o mie de cazuri zilnic de Covid-19. De asemenea, Rafila a declarat că este nevoie de o procedură clară pentru personalul medical, pentru a evita infectarea medicilor.
8.Digi24: Un bărbat s-a filmat în timp ce a sunat în bătaie de joc la 112 și a înjurat. Ce sancțiune a primit Un bărbat care s-a filmat în timp ce a sunat în bătaie de joc la 112 și a vorbit injurios a fost dus la poliție și amendat contravențional.
9.Digi24. CTP: Cel mai bun discurs al lui Iohannis de până acum. „Trebuie să fii sau cu totul nesimțit, sau tâmpit, ca sa nu îl iei în seamă” Gazetarul Cristian Tudor Popescu spune că președintele Klaus Iohannis s-a adresat cu adevărat, în discursul său de astăzi, tuturor românilor și că este cel mai bun discurs rostit până acum de șeful statului.
10.Digi24: De ce e Timişoara centrul vindecărilor de COVID-19 din România: „Folosim altă schemă de tratament faţă de restul ţării” Timişoara are cel mai prolific spital de boli infecţioase din România: 43 de pacienţi internaţi cu noul coronavirus au fost declaraţi vindecaţi şi externaţi. La Bucureşti s-au vindecat 11 pacienţi, 3 la Craiova, 2 la Constanţa şi 1 la Iaşi.
11.Digi24: BBC: Când se va termina epidemia și viața se va întoarce la normal? Lumea se oprește. Locuri care până acum zumzăiau de viață au devenit orașe fantomă cu restricții masive impuse stilului nostru de viață - de la carantină, școli închise până la restricții de călătorie și interzicerea întâlnirilor publice.
12.Digi24. ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum se răspândește coronavirusul Un individ care poartă virusul poate infecta doi sau trei oameni, ceea ce îl face mai contagios decât gripa. Totuși, noul coronavirus se răspândește mai greu decât pojarul sau tuberculoza.
13.Digi24: Epidemia schimbă radical piața imobiliarelor. Varianta pe care o au cei care vor să cumpere acum o locuință Cei care vor să cumpere o casă sau un apartament le mai pot viziona doar de la distanță, online.
14.Digi24. ”Ne-am pus pur și simplu de-a curmezișul și am împiedicat intrarea camioanelor”. Mărturia unui român blocat la granița Ungariei Mugurel Hoban este un român care a avut un contract temporar de muncă, pe durata sezonului de iarnă, la un restaurant din Austria. Este bucătar. Odată cu criza din domeniul horeca, provocată de pandemia de coronavirus, contractul românului s-a încheiat brusc și Mugurel Hoban a plecat spre România.
15.Digi24: Scene apocaliptice în Italia. Crematoriile funcţionează 24 de ore din 24 şi cimitirele au liste de aşteptare pentru înmormântări În provincia Bergamo din Italia, cea mai afectată de epidemia de Covid-19, crematoriul a ajuns să funcţioneze 24 de ore din 24. Sicriele au umplut până la refuz morgile a două spitale, apoi morga cimitirului, iar acum zac înşirate în biserica cimitirului.
16.Digi24: China anunță, după teste clinice, că medicamentul antiviral pentru gripă Favipiravir este eficient împotriva COVID-19 China a finalizat cercetările clinice ale Favipiravir, un medicament antiviral care a demonstrat eficacitate clinică împotriva bolii provocate de noul coronavirus, COVID-19.
17.Digi24: Analiză CNN: Pandemia de coronavirus riscă să scoată la suprafață ce e mai rău în natura umană Pandemia de coronavirus pare că scoate ce-i mai rău din oameni și comunitățile în care trăiesc în ultima vreme. Zi de zi sunt raportate cazuri de violență în magazine sau pe străzi. Fie că se luptă pentru ultima rolă de hârtie igienică, fie că abuzează persoane suspectate că ar fi infectate cu coronavirus, nervii oamenilor par întinși la maximum de situație.
18.Digi24: Cum arată lumea pustiită de pandemia de coronavirus Toate țările iau măsuri de siguranță pentru a restrânge posibilitatea răspândirii coronavirusului. Se închid granițe, se anulează zborurile, marile obiective turistice sunt și ele închise. Chiar și locurile religioase de pelerinaj sunt goale, așa cum se vede într-o galerie foto realizată de Profimedia Images, prin comparația între cum arătau cele mai celebre locuri din lume înainte de pandemie și cum arată acum.
19.Digi24: Specialist în boli infecţioase al armatei americane. Acesta este primul val al epidemiei, trebuie să fim pregătiţi pentru al doilea Experţii şi oamenii de ştiinţă speră ca noul coronavirus să fie asemănător cu virusul gripal, în ceea ce priveşte posibilitatea ca vremea caldă să oprească răspândirea acestuia şi să acorde astfel savanţilor timp preţios găsirii unui vaccin. Un medic specialist în boli infecţioase al armatei americane avertizează că toate măsurile impuse acum pe plan mondial nu fac decât să pregătească omenirea pentru un „al doilea val” al epidemiei de coronavirus, care ar putea izbucni, la finalul sezonului cald din acest an, se arată într-o analiză publicată pe CNN.
20.Digi24. CTP, despre discursul lui Iohannis: Când a spus președintele: „Nu goliți magazinele!”, lumea a plecat imediat să golească magazinele Gazetarul Cristian Tudor Popescu a criticat discursul președintelui Klaus Iohannis în care Șeful Statului a îndemnat oamenii să nu meargă să golească magazinele. El spune că atunci când primesc un astfel de îndemn de la o autoritate, se creează „imediat, reacția contrară”.
21.Digi24: Cercetătorii canadieni anunță că au izolat cu succes virusul care provoacă COVID-19. Israelul va testa vaccinul oral pentru coronavirus Oamenii de știință din Toronto au izolat ceea ce ei numesc „agentul responsabil pentru focarul continuu de COVID-19”. Echipele de cercetare de la Sunnybrook Health Sciences Center, Universitatea din Toronto și McMaster University au făcut anunțul după „o colaborare cu rezultat rapid” într-un laborator din Ontario. În același timp, Israelul a anunțat că este pe cale de a testa un vaccin oral pentru coronavirus.
22.Digi24: CTP: Domnul Cîţu nu face decât să certifice faptul că era un premier sperietoare de ciori Depunerea mandatului de prim-ministru desemnat de către Florin Cîţu „închide cercul ridicolului pe care l-a început PNL sub înţeleapta conducere a preşedintelui Iohannis”, este de părere gazetarul Cristian Tudor Popescu.
23.Digi24: VIDEO&FOTO Cum a decurs prima zi de carantină în Italia. Guvernatorii celor mai afectate regiuni: „Nu mai rezistăm mult!/ Să închidem totul!” 168 de persoane au murit, marți, în Italia. A crescut foarte mult, pentru o singură zi, și bilanțul îmbolnăvirilor. Italienii se pot deplasa doar la serviciu sau pentru urgențe personale. Măsuri de carantină au fost luate și la Vatican. Bazilica și piața Sfântul Petru au fost închise publicului până pe 3 aprilie.
24.Digi24: De ce cumpără oamenii baxuri întregi de hârtie igienică de frica coronavirusului? Explicația psihologilor Măștile au fost primele produse care au dispărut de pe rafturi, apoi gelurile și spray-urile dezinfectante, scrie CNN. Pe măsură ce temerile legate de coronavirus continuă să ia amploare în întreaga lume, au apărut imagini cu rafturile supermarketurilor complet golite de hârtie igienică.
25.Digi24: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum se răspândește noul coronavirus în organismul uman Un celebru epidemiolog american, fost consilier al președintelui Barack Obama și care acum conduce o organizație pentru prevenirea epidemiilor, sponsorizată de Bill și Melinda Gates, spune despre coronavirus că este cea mai periculoasă boală pe care a întâlnit-o de-a lungul carierei sale de 20 de ani.
26.Digi24: Apelul românilor din Italia pentru conaționalii plecați din zonele de carantină: Nu mergeți în România, să-i îmbolnăviți pe cei dragi „Mi-am dorit să fac un apel către ceilalți români din Italia să rămână unde sunt, să respectăm această carantină”, spune o româncă stabilită în Italia.
27.Digi24: Directorul STB, în contextul măsurilor împotriva COVID-19: „Câteodată, plimbarea pe jos face mai bine decât să ne înghesuim” Toate mijloacele de transport în comun din flota STB au fost dezinfectate, anunță directorul societății de transport, Andrei Creci, ca măsură împotriva răspândirii coronavirusului.
28.Digi24: După proteste violente şi coronavirus, Hong Kong este lovit de o criză a depresiei. Numărul afecţiunilor psihice este în creştere Afectat puternic de criza coronavirusului şi aflat în mijlocul unui val de proteste care durează deja de aproape un an, Hong Kong ar putea intra într-o nouă criză dacă tendinţele continuă – medicii şi experţii din metropola asiatică spun că au crescut semnificativ cazurile de oameni afectaţi de anxietate, depresie şi alte afecţiuni psihice.
29.Digi24: Dacă ar trebui să-ţi dezinfectezi telefonul şi alte răspunsuri la întrebări despre coronavirus Care sunt măsurile pe care le putem lua la nivel individual pentru a ne proteja de coronavirus – BBC a făcut o compilaţie a întrebărilor puse de cititori şi a oferit răspunsuri pentru cei care încearcă să se protejeze de epidemie.
30.Digi24: Șeful Poștei le-a cerut poștașilor să nu mai ducă pensiile și alocațiile suspecților de coronavirus. Ministru: Poștașii să poarte mască Directorul General al Poștei Române, Horia Grigorescu, a trimis joi o circulară către oficiile poștale din țară prin care le solicită poștașilor să nu mai livreze pensiile și alocațiile către cetățenii aflați în carantină din cauza coronavirusului. Contactat de Digi24.ro, ministrul Transporturilor și Comunicațiilor, Lucian Bode, a declarat că i-a cerut directorului să retragă recomandarea și așteaptă de la ministrul Sănătății o adresă oficială prin care să fie precizat modul în care poștașii pot livra pensiile și alocațiile fără să fie supuși pericolului de infectare cu coronavirus.

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 13 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by