Articole scrise de Digi24


1 - 30 din 306 rezultate
1.Digi24: CTP îi compar�� pe sindicali��tii din poli��ie cu Olgu��a Vasilescu: Problema la MAI sunt oamenii Gazetarul Cristian Tudor Popescu a vorbit vineri sear�� la emisiunea „Cap limpede” despre disputa dintre Marcel Vela ��i sindicali��tii din poli��ie, pornit�� de la reforma anun��at�� de ministrul de interne, dar ��i de la accidentul rutier în care au fost implica��i doi poli��i��ti, cu o ma��in�� veche de 15 ani.
2.Digi24: Nu fumezi, prime��ti în plus 4 zile de concediu. Decizia surprinz��toare luat�� de un ��ef fum��tor Patru zile în plus de concediu. Asta primesc angaja��ii unei companii din Marea Britanie. Patronul acesteia, inspirat de antreprenori din Japonia, vrea s��-i recompenseze astfel pe angaja��ii nefum��tori pentru pauzele de ��igar�� ale celor care fumeaz��.
3.Digi24: Român, manager la o companie important��, concediat pentru c�� nu era „mai suedez” „Singura sugestie de îmbun��t����ire a fost de a deveni mai suedez în interac��iunile sale cu colegii”, se spune în plângerea înaintat�� la instan����.
4.Digi24: Elevul cu nota 2 la purtare, dup�� ce ��i-a ironizat profesoara, a sc��pat de sanc��iune în instan����. Ce spune CTP Adolescentul, care e în clasa a XI-a, a postat pe Facebook un clip în care profesoara lui de Desen interpreteaz��, al��turi de alte dou�� femei, o melodie cu versuri ce descriu un comportament cel pu��in discutabil. Drept pedeaps��, elevul a primit nota 2 la purtare.
5.Digi24: Pân�� la 42 de ani, o femeie din Arge�� a n��scut de 20 de ori: „Dac�� Dumnezeu îmi mai d�� copii, nu îi oprim” O femeie de 42 de ani, din Arge��, a n��scut de 20 de ori ��i este mama cu cei mai mul��i copii din România. Primul copil a fost adus pe lume pe când avea 19 ani ��i de atunci a n��scut aproape în fiecare an.
6.Digi24: Locul din România inclus de New York Times pe lista destina��iilor de vizitat în 2020 O destina��ie turistic�� din România a fost inclus�� în topul celor 52 de locuri de vizitat în 2020, realizat de publica��ia New York Times. „Alpii Transilvaniei”, locul pe care prin��ul Charles l-a numit „o comoar�� de nepre��uit”, este promovat al��turi de destina��ii precum Bolivia, Washington, Paso Roble sau Sicilia.
7.Digi24: Petre Daea, despre coafezele angajate ca speciali��ti la Ministerul Agriculturii: Românii pentru mine sunt to��i laolalt�� Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a declarat c�� a descoperit la Agen��ia pentru Finan��area Investi��iilor Rurale (AFIR) coafeze angajate pe posturi de „speciali��ti” ��i c�� a primit spre plat�� documente de desp��bubiri pentru pagube produse de cormorani în lanurile de rapi����. Atât el, cât ��i fostul ministru Petre Daea au f��cut declara��ii la Digi24 despre aceste situa��ii.
8.Digi24: Vuietele misterioase care au fost detectate în toat�� lumea. Nimeni nu a ��tiut pân�� acum despre ce este vorba Mai multe unde seismice misterioase au fost detectate simultan de c��tre agen��iile de monitorizare a cutremurelor din întreaga lume. Semnalele înregistrate au avut o durat�� de pân�� la 20 de minute.
9.Digi24: Anul în care oamenii au fost pe punctul s�� devin�� zei. Cum a fost readus la via���� creierul unui porc mort ��i cum se vindec�� paralizia 2019 a fost un an remarcabil în ��tiin��a medical��. Cercet��torii au reu��it s�� fac�� progrese incredibile privind ameliorarea simptomelor unor boli incurabile sau redarea mobilit����ii persoanelor paralizate ��i men��inerea creierului în via���� dup�� moarte.
10.Digi24: Cum a câ��tigat Iranul un r��zboi cu SUA, într-o simulare f��cut�� de Pentagon. „Totul s-a terminat în 5 minute” Iranul a câ��tigat, f��r�� drept de apel, un r��zboi simulat cu Statele Unite, în cadrul unui exerci��iu militar realizat chiar de c��tre Pentagon.
11.Digi24: În noaptea în care Lumea a fost la un pas de r��zboi, americanii l-au sunat pe premierul Irakului. Num��rul de telefon era gre��it Dou�� baze americane din Irak au fost lovite mar��i noaptea de rachete iraniene, îns�� atacul a fost unul f��r�� victime. Niciun soldat american nu a fost ucis sau r��nit, iar atacul iranian pare c�� a fost în mod deliberat unul care s�� nu duc�� la escaladerea tensiunilor. În cele din urm��, dup�� ore de discu��ii în Situation Room de la Casa Alb��, pre��edintele Donald Trump a decis s�� aplice sanc��iuni Iranului ��i s�� nu foloseasc�� un r��spuns militar.
12.Digi24: EXCLUSIV. Ministrul Transporturilor: Trebuie s�� ne împrumut��m, s�� cre��tem gradul de îndatorare, pentru infrastructura rutier�� ��i feroviar�� Ministrul Tansporturilor, Lucian Bode, a declarat la Digi24 c�� în acest moment România ar avea nevoie de 40 de miliarde de euro pentru a-��i pune la punct infrastructura rutier�� ��i feroviar��. Investi��iile ar trebui f��cute pe parcursul urm��torilor 10 ani, din împrumuturi externe.
13.Digi24: Generalul Soleimani, identificat dup�� inelul cu piatr�� ro��ie pe care îl purta. Cât valoreaz�� ��i ce semnifica��ie are Elementul dup�� care a fost identificat corpul lui Qasem Soleimani, generalul iranian ucis într-un atac cu dron�� al SUA, este inelul pe care acesta îl purta. O publica��ie a vorbit cu bijutieri pentru a afla ce valoare are bijuteria.
14.Digi24: De ce au c��utat oamenii pe internet „Al Treilea R��zboi Mondial” ��i „Franz Ferdinand”, dup�� uciderea generalului Soleimani de c��tre SUA Uciderea generalului iranian Qasem Soleimani în Irak, de c��tre o dron�� a armatei americane a generat, cel pu��in în topul c��ut��rilor Google din ultima zi, o ciudat�� asociere între „Al Treilea R��zboi Mondial” ��i „arhiducele Franz Ferdinand” (a c��rui asasinare, la Sarajevo, în 1914, a dus la declan��area Primului R��zboi Mondial), se arat�� într-o analiz�� BBC.
15.Digi24: Prima ��ar�� care interzice turi��tilor s�� foloseasc�� cremele de bronzat Palau, un mic stat din Pacific, a devenit prima ��ar�� care a interzis cremele de bronzat pe motiv c�� fac r��u coralilor ��i vie��ii marine, relateaz�� BBC News.
16.Digi24: Ce a f��cut Traian B��sescu la Revolu��ie Fostul ��ef al statului a povestit dou�� episoade care ilustreaz�� haosul deciziilor din acele zile ��i cum se face c�� au fost atât de multe victime din cauza „zvonurilor nenorocite cu terori��ti”.
17.Digi24: Un avion Wizz Air pe ruta Craiova-Madrid a fost aproape de o ciocnire în aer cu un alt avion Reprezentan��ii companiei Wizz Air au precizat pentru Digi24 c�� a fost început�� o anchet�� intern��.
18.Digi24: Unul din marile mistere ale Revolu��iei: Cum a fost doborât avionul care pleca de la Bucure��ti cu film��rile ziari��tilor str��ini Conform procurorului militar Dan Voinea, care s-a ocupat o vreme de dosar, cursa transporta film��ri realizate de jurnali��tii str��ini prezen��i la Bucure��ti ��i a fost doborât�� de un proiectil lansat din unitatea militar�� Boteni.
19.Digi24: VIDEO. Noi informa��ii despre accidentul în care a fost implicat Daniel Chi��oiu. Dezv��luirile unui martor Apar noi imagini ��i informa��ii în leg��tur�� cu accidentul în care a fost implicat fostul vicepremier Daniel Chi��oiu, joi diminea����, pe DN 7 în jude��ul Arge��, în urma c��ruia au murit dou�� persoane. Fostul ministru de finan��e ar fi provocat accidentul grav de ieri, au declarat surse din anchet�� pentru Digi24.
20.Digi24: Cele mai frumoase târguri de Cr��ciun din Europa. Capitala care a detronat Viena Viena este, pe bun�� dreptate, numit�� capitala târgurilor de Cr��ciun. Mai mult de 20 de evenimente dedicate Cr��ciunului au loc în fiecare an în capitala austriac��.
21.Digi24: Financial Times: Cardurile de credit vor disp��rea, îns�� bancnotele vor rezista. Care este motivul Deutsche Bank preveste��te dispari��ia cardurilor bancare în urm��torii 10 ani, în contextul în care din ce în ce mai mul��i oameni folosesc tehnologia NFC (Near Field Communications), ce permite efectuarea pl����ilor cu telefonul mobil, scrie Financial Times.
22.Digi24: 11 oameni au murit ��i 300 au ajuns la spital pentru c�� au b��ut vin din nuc�� de cocos Cel pu��in 11 persoane au decedat ��i peste 300 au fost spitalizate dup�� ce au b��ut vin din nuc�� de cocos în Filipine. Printre victime sunt ��i persoane care participau la o petrecere de Cr��ciun.
23.Digi24: CTP îl desfiin��eaz�� pe vicepre��edintele PNL Virgil Guran dup�� ce a pus-o la zid pe Adriana S��ftoiu Cristian Tudor Popescu a criticat la Digi24 mesajul pe care vicepre��edintele PNL Virgil Guran l-a adresat dup�� ce Adriana S��ftoiu a transmis c�� îi este ru��ine de ultimele decizii ale liberalilor care voteaz�� împotriva propriilor convingeri doar pentru un loc pe list��. „Afirma��iile doamnei S��ftoiu sunt ��tiin��ifice, fiecare poate fi probat��”, iar Virgil Guran o amenin���� c�� nu va mai fi pus�� pe list��. „Adriana S��ftoiu, când a f��cut asta, ��tia foarte bine ce o a��teapt��”, a conchis gazetarul.
24.Digi24: Torturile ��i umilin��ele prin care chinezii îi „reeduc��” pe etnicii uiguri: „La fiecare 10 zile, ni se f��cea o injec��ie în bra��” Uigurii sunt o minoritate turc��, prigonit�� în China. Mul��i dintre ei au fost lua��i cu for��a ��i închi��i în centre de deten��ie din Xinjiang, o regiune din nord-vestul Chinei. Criticii acuz�� China c��, în aceste tabere, uigurii sunt supu��i abuzurilor ��i unui proces de îndoctrinare. A��a se face c�� un num��r din ce în ce mai mare de etnici din aceast�� comunitate preponderent musulman�� s-au refugiat la Istanbul.
25.Digi24: Firma Tel Drum face bani din afaceri cu statul chiar ��i cu Liviu Dragnea dup�� gratii. Ce contracte a încheiat firma pe final de 2019 De��i aflat�� în insolven����, compania Tel Drum continu�� s�� încheie, la finalul anului 2019, contracte profitabile cu statul, informeaz�� Liber în Teleorman.
26.Digi24. Mormântul ofi��erului nazist Reinhard Heydrich a fost g��sit deschis. Poli��ia încearc�� s�� afle ce s-a întâmplat Poli��ia din Berlin încearc�� s�� identifice persoana care a profanat mormântul nemarcat al fostului ofi��er SS Reinhard Heydrich, ucis de partizanii cehi în 1942.
27.Digi24: CTP, dup�� condamn��rile din dosarul Colectiv: Mor��ii r��mân în continuare s�� se r��suceasc�� în morminte Cristian Tudor Popescu a declarat la Digi24 c�� pedepsele date în dosarul Colectiv nu sunt deloc uria��e. "Sunt departe de a fi suficiente", a spus gazetarul, care a ad��ugat c�� r��mâne de v��zut, în func��ie de urm��toarele etape procesuale, dac�� aceste pedepse vor fi men��inute sau schimbate.
28.Digi24: CTP: „I-am repro��at USR-ului c�� nu a intrat la guvernare. Am gre��it” Conducerea USR e acuzat�� c�� î��i d�� afar�� în mod abuziv oamenii care atrag aten��ia c�� nu e în regul�� ceea ce se întâmpl�� în partid. Gazetarul Cristian Tudor Popescu a avut un comentariu scurt de f��cut, în emisiunea „Cap limpede” de la Digi24, pe tema situa��iei din USR.
29.Digi24: Bucure��tenii, întreba��i dac�� ��i-ar l��sa copiii în grija lui Vlad Voiculescu sau dac�� i-ar împrumuta bani Pretenden��ii la func��ia de primar al Capitalei au început sondajele pentru a purta negocieri cât mai eficiente în stabilirea unui candidat unic împotriva Gabrielei Firea, în contextul în care nu se prefigureaz�� alegeri locale în dou�� tururi. Digi24.ro a ob��inut sondajul care îl vizeaz�� Vlad Voiculescu, în care bucure��tenii sunt întreba��i, de exemplu...
30.Digi24: Cum a ajuns Inspec��ia Muncii f��r�� bani în decembrie ��i cum se ascunde ��eful ei în loc s�� î��i asume r��spunderea „Primesc asear�� o adres�� de la Inspec��ia Muncii: nu mai are bani de salarii pentru salariile din noiembrie care trebuie pl��tite în aceast�� lun��!”, a explicat ministrul Violeta Alexandru.

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 11 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by