Articole scrise de Digi Sport


1 - 30 din 81 rezultate
1.Digi Sport: “L��sa ma��ina unde voia!” Cât a putut s�� pl��teasc�� Adrian Mutu pentru amenzi de parcare la Londra Adrian Mutu avea poten��ial s�� scrie istorie în fotbalul european, dar via��a extrasportiv�� l-a ��inut mereu în loc sau chiar l-a tras înapoi. Prezent la emisiunea Digi Sport Matinal, Giovanni Becali a dezv��luit un episod incredibil cu Mutu, din perioada în care acesta evolua pentru Chelsea.
2.Digi Sport: Câ��tig�� zeci de milioane pe an ��i î��i pl��te��te prietenii cu 11.000 € pe lun��. Cum arat�� ��i ce fac ace��tia cu adev��rat Neymar (27 de ani) nu este renumit numai pentru ceea ce face pe terenul de fotbal. Starul brazilian este cunoscut ca un adev��rat petrec��re��, iar ��tirea conform c��reia î��i pl��te��te prietenii cu sume uria��e a f��cut rapid înconjurul lumii.
3.Digi Sport: Suporterul care a dezgustat o ��ar�� întreag�� poate primi interdic��ie pe via���� dup�� gestul oribil f��cut Anthony Burke, suporterul care a imitat o maimu���� ��i a urlat spre Fred în derby-ul ora��ului Manchester, poate avea parte de o pedeaps�� ustur��toare.��� Pe lâng�� revolu��ia pe care a adus-o pe re��elele de socializare, Burke poate primi o interdic��ie pe via���� pe stadioane.
4.Digi Sport: Reac��ia premierului Ungariei, Viktor Orban, dup�� victoria României la Mondialul din Japonia România a învins dramatic Ungaria la Campionatul mondial de handbal feminin din Japonia - a fost un meci de infarct dup�� ce reprezentativa maghiar�� conducea cu 26-24 în minutul 57, tricolorele au întors extraordinar soarta partidei marcând golul victoriei cu 8 secunde înainte de final.
5.Digi Sport: Ce surpriz��! Ion ��iriac nu mai este cel mai bogat român. Cine l-a dep����it ��i care este averea real�� a miliardarului Ion ��iriac nu mai este cel mai bogat român al momentului. Anun��ul surpriz�� a fost f��cut de revista Capital, care sus��ine c�� omul de afaceri a fost dep����it de fra��ii Drago�� ��i Adrian Pav��l (Dedeman).
6.Digi Sport: Reac��ia Simonei Halep dup�� ce a ap��rut informa��ia c�� s-a logodit în secret! Anun��ul oficial Simona Halep a infirmat zvonurile potrivit c��rora s-ar fi logodit în secret cu Toni Iuruc! "Contrar ��tirilor ap��rute în presa din România, am vrut s�� anun�� c�� nici nu m-am logodit, nici nu am stabilit data nun��ii...”
7.Digisport.ro: Tyson Fury l-a f��cut Knock Out pe "Monstrul" de 175 de kilograme. 13 for��e de ordine ��i 10 sportivi au fost pu��i la podea Tyson Fury a f��cut din nou spectacol, îns�� nu în ringul de box, ci în cel de wrestling. Fostul campionul mondial al greilor l-a distrus pe uria��ul de 175 de kilograme, Braun Strowman, supranumit "Monstrul"...
8.Digi sport: România, scoas�� din Europa League din 2021! UEFA a înfiin��at a treia competi��ie! Anun��ul oficial UEFA a înfiin��at o nou�� competi��ie continental�� organizat�� la nivel de club - UEFA Europa Conference League. Întrecerea va începe în 2021 ��i are menirea de a da ��ans�� mai multor cluburi de a participa în competi��iile de pe continent.
9.Digi Sport: Simona Halep face o dezv��luire impresionant��! ”Vin la mine ��i încep s�� plâng��” Simona Halep este una dintre cele mai iubite juc��toare din circuitul feminin. Campioana de la Wimbledon a vorbit deschis despre rela��ia pe care o are cu cei care o sus��in la toate turneele la care particip��.
10.Digi Sport: Simona Halep: "Acestea sunt jigniri directe ��i nu pot s�� le accept!" Simona Halep s-a dest��inuit într-o emisiune la TVR. Campioana noastr�� a dezv��luit ce o deranjeaz�� cel mai tare, mai ales în ultimii ani, dup�� ce a ajuns celebr��.
11.Digi Sport: Proprietarii unui bar au aruncat tot whisky-ul în toalet��, dup�� gestul gol��nesc la care au asistat. VIDEO Dup�� ce Connor McGregor a lovit un b��trân într-un pub irlandez din Florida, un bar din Irlanda a protestat într-un mod inedit împotriva sportivului ��i i-a îndemnat ��i pe al��ii s�� fac�� la fel.
12.Digi Sport: Joel Darlington s-a sinucis la doar 20 de ani. Motivul este incredibil Joel Darlington (20 de ani), juc��torul lui Bala Town (prima lig�� din ��ara Galilor) a fost g��sit spânzurat, luni, în garajul casei sale. Motivul tân��rului a fost faptul c��, în cariera foarte scurt��, a suferit un num��r mare de accident��ri, care i-au împiedicat în repetate rânduri evolu��ia carierei sportive.
13.Digi Sport: Ca în filmele de groaz��: ce le-au transmis ho��ii fotbali��tilor ataca��i. So��ia unuia a p��r��sit ��ara, juc��torii stau “ascun��i” Scenele desprinse parc�� din filme cu Mesut Ozil atacat de ho��i ��i salvat de colegul ��i prietenul Sead Kolasinac au f��cut rapid înconjurul lumii. Fotbalistul german a trecut prin clipe de co��mar ��i a decis s��-��i ia m��suri de securitate extreme.
14.Digi Sport: Ce scrie presa interna��ional�� despre gestul f��cut de Bianca Andreescu în timp ce Serena Williams plângea în hohote Bianca Andreescu a câ��tigat Rogers Cup, dup�� abandonul Serenei Williams, iar momentele de la final au f��cut înconjurul lumii. Tân��ra sportiv�� din Canada (19 ani) s-a dus lâng�� adversara sa, marea campioan�� american��, pentru a o consola. Serena Williams (37 de ani) plângea în hohote, iar Bianca Andreescu a mers ��i a luat-o în bra��e, dup�� care i-a spus câteva cuvinte, în aplauzele celor prezen��i.
15.Digi Sport: Un nou lider mondial în clasamentul WTA, dup�� meciurile de ieri, de la Rogers Cup Naomi Osaka (21 de ani), num��rul 2 mondial, o va detrona pe australianca Ashleigh Barty (23 de ani) din fotoliul de lider al clasamentului mondial, dup�� ce s-a calificat în optimile de final�� ale turneului WTA de la Toronto. Osaka a profitat de abandonul adversarei sale din turul secund, germanca Tatjana Maria, în partida programat�� miercuri, dup�� un prim set câ��tigat (6-2).
16.Digi Sport: Conceicao a venit special din Portugalia s�� discute cu Becali, dar s-a ridicat imediat de la mas�� ��i a plecat Antonio Conceicao (57 de ani) a venit mar��i dup��-amiaz�� în România, la Bucure��ti, pentru a demara negocierile cu Gigi Becali de a prelua banca tehnic�� a FCSB. Pu��in dup�� ora 15:30, tehnicianul portughez a ie��it din zona de check-out a Aeroportului ”Henri Coand��” din Otopeni, fiind întâmpinat de o armat�� de jurnali��ti.
17.Digi Sport: Lumea a luat-o razna! ��i Leo Messi a fost atacat, în Ibiza. VIDEO ��i FOTO Leo Messi (32 de ani) se afla la un concert în Ibiza, al��turi de Cesc Fabregas, Luis Suarez ��i Jordi Alba. Juc��torii erau ��i cu so��iile lor, iar dup�� binecunoscutul incident în care au fost implica��i Mesut Ozil ��i Sead Kolasinac, cineva a încercat s�� îl atace pe argentinian.
18.Digi Sport: Ziari��tii str��ini care au râs de Daniel Dobre, acum î��i "înghit" cuvintele. "Mi s-a p��rut incredibil la momentul respectiv" Simona Halep a reu��it o calificare istoric�� în finala de la Wimbledon, dup�� un meci f��r�� emo��ii contra Elinei Svitolina, pe care a învins-o cu un categoric 6-1, 6-3. O declara��ie a lui Daniel Dobre, din timpul Roland Garros, a stârnit amuzamentul tuturor, dar acum cap��t�� o cu totul alt�� dimensiune.
19.Digi Sport: "��iriac a spus c�� în România iarba e bun�� doar pentru vaci". R��spunsul Simonei Halep i-a f��cut pe to��i s�� râd�� ���Simona Halep a oferit mai multe momente amuzante dup�� calificarea în semifinalele de la All England Club. Unul dintre jurnali��ti a venit cu o întrebare care a f��cut-o pe campioana noastr�� s�� se amuze.
20.Digi Sport: Englezii au ��inut cu Gauff, dar au fost cuceri��i de gestul Simonei Halep de la final. Britanicii, cuvinte mari despre românc�� Peste 12.000 de spectatori au umplut pân�� la refuz luni Terenul 1 de la Wimbledon. În ultima s��pt��mân�� s-a creat o adev��rat�� "Cocomania", to��i dorind s�� o vad�� pe fenomenala pu��toaic�� de 15 ani...
21.Digi Sport: Steliano Filip a ajuns duminic�� la Spitalul Jude��ean Constan��a, transportat cu o Ambulan���� Duminic�� sear��, la Digi Sport a ajuns informa��ia c�� Steliano Filip, 25 de ani, este internat în spital, la Constan��a, dup�� ce ar fi suferit un atac de panic��. În ciuda insisten��elor, nu au fost aflate detalii. Îns�� este cert c�� juc��torul a ajuns duminic�� dup�� amiaz�� la Spitalul Jude��ean Constan��a, transportat cu o Ambulan���� de la Spitalul Militar de Urgen���� Constan��a.
22.Digi Sport: "Gest incalificabil la Roland Garros!". Ce s-a întâmplat, dup�� ce Madison Keys i-a aruncat prosopul unui copil din tribune Madison Keys s-a calificat ieri în sferturile de final�� de la Roland Garros, dup�� o victorie facil�� în fa��a Katerinei Siniakova, 6-2, 6-4. Un moment uluitor s-a petrecut la finalul partidei de pe Suzanne Lenglen. Sportiva din SUA i-a aruncat prosopul unui copil din tribune, îns�� un b��rbat, prezent ��i el în primul rând, l-a smuls, pur ��i simplu, ��i a plecat cu el. Madison Keys a r��mas, efectiv, f��r�� replic�� ��i a p��rut c�� nu în��elege ce se petrece.
23.Digi Sport: ���Reac��ia lui Roger Federer când a aflat de gestul urât f��cut de Serena Williams, la Roland Garros ���Roger Federer, înving��tor la Roland Garros în 2009 ��i lider absolut în privin��a turneelor de Grand Slam câ��tigate, a luat atitudine în leg��tur�� cu incidentul în urma c��ruia Dominic Thiem ��i-a ie��it din fire. Serena Williams l-a for��at pe austriac s�� î��i întrerup�� conferin��a de pres��, nedorind s�� mai a��tepte.
24.Digi Sport: Mihaela Buz��rnescu ��i poza care a provocat gluma zilei pe re��elele de socializare Mihaela Buz��rnescu (31 de ani, 29 WTA) va intra azi în ”hora” turneului de la Roma. Înaintea partidei cu letona Jelena Ostapenko, care va începe nu mai devreme de ora 16:00, sportiva din Bucure��ti a devenit protagonista unor glume pe Instagram.
25.Digi Sport: ���Naomi Osaka s-a speriat de Simona Halep: ce a spus într-o conferin���� de pres�� Belinda Bencic a învins-o în sferturile de final�� de la Madrid pe Naomi Osaka, scor 3-6, 6-2, 7-5. În urma acestui rezultat, Osaka poate pierde primul loc în clasamentul WTA în fa��a Simonei Halep.
26.Digi Sport: Cum î��i câ��tig�� existen��a Leonard Doroftei: fostul mare campion serve��te la mese Leonard Doroftei (48 de ani) a fost nevoit s�� î��i mute barul într-un spa��iu de lâng�� stadionul "Ilie Oan��", îns�� profitul a sc��zut dramatic.
27.Digi Sport: O patinatoare din SUA, acuzat�� c�� ��i-a t��iat inten��ionat rivala. A fost sau nu inten��ie? VIDEO O patinatoare american�� a sc��pat de acuza��ii, dup�� ce a fost b��nuit�� c�� ��i-a r��nit inten��ionat o adversar�� în timpul înc��lzirii, la Campionatele Mondiale din Japonia. Mariah Bell (22 de ani) s-a ciocnit cu Lim Eun-soo (16 ani), îns�� organismul care s-a ocupat de investigarea cazului a decis c�� nu a fost nimic inten��ionat, scriu cei de la Sky News.
28.Digi Sport: Cum a pierdut-o România pe Bianca Andreescu, juc��toarea care rescrie istoria tenisului Bianca Andreescu a rescris istoria tenisului, fiind prima juc��toare care prime��te un wildcard la Indian Wells ��i câ��tig�� turneul. Juc��toarea din Canada ar fi putut evolua pentru România, ea începând tenisul în ��ara noastr��. Totu��i, facilit����ile oferite de Federa��ia de peste ocean nu i-au f��cut pe p��rin��ii Bianc��i s�� aib�� vreun dubiu: au ales f��r�� mari emo��ii Canada.
29.Digi Sport: Simona Halep a izbucnit în lacrimi. Ce s-a întâmplat la vestiare, dup�� ce a fost eliminat�� de la Indian Wells Simona Halep a fost eliminat�� în optimile de final�� de la Indian Wells, dup�� 2-6, 6-3, 2-6 cu Marketa Vondrousova ��i va coborî pe locul 3 WTA începând de luni. ���Sportiva noastr�� a fost extrem de dezam��git�� dup�� e��ecul de ieri ��i a dezv��luit, la conferin��a de pres��, c�� a izbucnit în lacrimi.
30.Digi Sport: Zinedine Zidane aduce revolu��ia la Real Madrid. Cine va pleca ��i cele dou�� super-transferuri preg��tite de Perez ���Zinedine Zidane este noul antrenor al lui Real Madrid ��i francezul ��tie c�� are nevoie de o reconstruc��ie la echip��, pentru a putea spera din nou la performan��ele ob��inute în primul mandat. Astfel, italienii de la tuttomercatoweb.com anun���� c�� prima decizie va fi desp��r��irea de Gareth Bale, juc��tor cu care a avut o rela��ie tensionat�� la finalul stagiunii precedente.

1 2 3 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by