Articole scrise de Digi 24


1 - 30 din 238 rezultate
1.Digi 24: Dezv��luiri surprinz��toare despre unul dintre pasagerii avionului ucrainean doborât în Iran de Gardienii Revolu��iei Olena Malakhova, în vârst�� de 38 de ani, ocupa un loc pe rândul al doilea al cursei Ukraine International Airlines Flight 752, de la Teheran spre Kiev.
2.Digi 24: 8 ore de scandal pe tema buletinelor cu cip. Teoriile conspira��iei de la dezbaterea de la MAI: „Ni se pune în pericol îns����i mântuirea” ���Noua carte electronic�� de identitate a încins spiritele la dezbaterea public�� organizat�� de Ministerul de Interne. Mul��i au contestat cipul din document, care îi sperie din diferite motive: se simt urm��ri��i de autorit����i sau le aminte��te de Apocalips��. A��a c�� discu��iile care trebuiau s�� dureze o or�� au ��inut...opt.
3.Digi 24: Un nou tip de în��el��ciune în Centrul Vechi. Proprietar de restaurant: "Sunt mereu elegan��i, parfuma��i. E la ordinea zilei" Mai mul��i turi��ti str��ini au fost jefui��i, în Centrul Vechi al Capitalei, de patru b��rba��i. Ace��tia sus��ineau c�� sunt poli��i��ti ��i prezentau legitima��ii false. Le cereau oamenilor actele ��i apoi sus��ineau c�� au g��sit nereguli pentru care trebuie s�� le confi��te banii.
4.Digi 24: Moise Guran: „Nu o s�� am salariu de la USR”. Din ce va tr��i fostul jurnalist Fostul jurnalist Moise Guran a declarat la Digi24 c�� nu va avea salariu de la USR ��i c�� inten��ioneaz�� s�� tr��iasc�� din rezervele acumulate pân�� acum.
5.Digi 24: „Prostitu��ia de ultim�� genera��ie” de pe Instagram. Propunerile primite de vedetele de pe re��elele sociale: „50.000 pentru 5 nop��i” Femeile care au devenit influenceri de top pe re��ele sociale primesc aproape zilnic propuneri de a face sex, din partea unor persoane str��ine, în schimbul a mii de euro, potrivit unei emisiuni care este difuzat�� de BBC ��i moderat�� de Victoria Derbyshire. Un invitat a spus c�� social media a devenit „un catalog” din care b��rba��ii î��i selecteaz�� urm��toarea cucerire.
6.Digi 24: Profilerul care a intrat în mintea lui Gheorghe Dinc��: I-a crescut tupeul fantastic dup�� ce a fost analizat de FBI Profilerul Poli��iei Române, omul care a intrat în mintea lui Gheorghe Dinc��, a vorbit în exclusivitate pentru Digi24 despre profilul celui numit „monstrul din Caracal”. Dorin Dumitran spune c�� Dinc�� a ajuns s�� ucid�� pentru c�� s-a înstr��inat de familie ��i nu a suportat ruptura.
7.Digi 24: Dorin Florea, ie��ire sc��pat�� de sub control, dup�� propunerea ca statul s�� decid�� cine s�� aib�� copii: Nu dau raportul nim��nui! Primarul din Târgu Mure��, Dorin Florea, a avut o interven��ie furtunoas�� la Digi24 în care a încercat s�� explice propunerea privind introducerea unui set de 4 criterii care trebuie îndeplinite de c��tre orice cuplu care vrea s�� aib�� copii, în contextul discu��iei cu privire la dublarea aloca��iei. El a explicat c�� a ajuns la aceast�� idee dup�� ce „a încercat toate metodele posibile” pentru a integra social comunitatea de romi ��i a constatat c�� „ignor�� orice ajutor, fiind interesa��i doar de bani”.
8.Digi 24: CTP desfiin��eaz�� „The Irishman”: Cli��ee din filmele cu mafio��i. Actorii arat�� ca ni��te „mor��i galvaniza��i umbl��tori” Gazetarului ��i criticului de film Cristian Tudor Popescu nu i-a pl��cut filmul „The Irishman”. Spune, în schimb, c�� îi place cum e realizat serialul românesc „Umbre”, care „arat�� a serial american, occidental, de nivel”.
9.Digi 24 - Surse: Ce planuri are Iohannis pentru Ludovic Orban ��i de ce nu ar fi vrut premierul s�� î��i dea demisia La Palatul Victoria nu este privit�� cu pl��cere dorin��a evident�� a lui Klaus Iohannis de a controla guvernul ��i nici faptul c�� acesta ��ine s�� arate „cine e ��eful”.
10.Digi 24: Motivul pentru care erau atât de mul��i canadieni în avionul ucrainean pr��bu��it în Iran. Cine erau victimele Pasagerii avionului ucrainean pr��bu��it în Iran erau predominant cet����eni iranieni ��i canadieni. În total, ��apte ����ri î��i plâng mor��ii. Mai mult de atât, mul��i dintre cei care au pierit sperau s�� construiasc�� un viitor mai bun pentru toat�� lumea, ei fiind oameni de ��tiin����, studen��i, profesori ��i medici.
11.Digi 24: Demonstra��ie de for���� a Statelor Unite: 52 de avioane F-35, cele mai avansate din lume, lansate într-un singur val - VIDEO Cele 52 de avioane F-35A, considerate cele mai avansate aeronave militare ��i estimate la 4,2 miliarde de dolari, au decolat luni în succesiune rapid��, de la baza aerian�� Hill din Utah.
12.Digi 24: Anun��ul difuzat la televiziunea iranian�� în timpul funeraliilor lui Soleimani: 80 mil. $ pentru capul lui Trump În timpul transmisiunii la televiziunea de stat a funeraliilor generalului Qasem Soleimani, moderatorul care a prezentat desf����urarea evenimentelor a f��cut un apel c��tre iranieni pentru strângerea a 80 de milioane de dolari, bani ce ar putea fi oferi��i drept recompens�� pentru capul lui Donald Trump, cel care a comandat asasinarea lui Soleimani, potrivit presei iraniene citate de msn.com.
13.Digi 24: Analiz�� New York Times: Australia ar putea deveni un veritabil „Cernobîl climatic” Australia este, în aceste zile, un veritabil „ground zero” al unei catastrofe climatice în plin�� desf����urare. Renumita Mare Barier�� de Corali e pe moarte, p��durile înscrise pe Lista Patrimoniului Universal UNESCO ard, mai multe ora��e au r��mas sau sunt pe cale s�� r��mân�� f��r�� ap��.
14.Digi 24: R��sturnare de situa��ie în dosarul accidentului cu doi mor��i, provocat de Daniel Chi��oiu. Principala ipotez�� pe care merg anchetatorii Principala ipotez�� pe care se merge în ancheta privind accidentul în care a fost implicat Daniel Chi��oiu este c�� fostul ministru vorbea la telefon în momentul producerii accidentului.
15.Digi 24: Ce este ��i cu ce se ocup�� Ministerul Fericirii din guvernul uneia dintre cele mai bogate ����ri din lume Fericirea poate s�� fie descris�� în nenum��rate forme. Cine are grij�� ca aceast�� stare atât de dorit�� de oameni s�� apar�� ��i s�� reziste cât mai mult? Întrebarea care este mai degrab�� filosofic�� ��i-a g��sit un r��spuns cât se poate de practic într-o ��ar�� arab��: Ministerul Fericirii ��i Bun��st��rii.
16.Digi 24: CTP, despre accidentul cu doi mor��i provocat de Daniel Chi��oiu: „Pe ��osele avem imaginea adev��rat�� a bestiilor feudale sub care tr��im” Gazetarul Cristian Tudor Popescu scrie, vineri, într-un editorial publicat de platforma Republica.ro, c��, Daniel Chi��oiu, liderul ALDE, care a provocat moartea a dou�� persoane intrând frontal, cu vitez�� mare, într-un Logan condus de un b��rbat în vârst�� de 82 de ani, „nu va face vreo zi de pu��c��rie pentru omor”.
17.Digi 24: Pentagonul îi avertizeaz�� pe militari s�� nu-��i fac�� teste ADN. Care sunt riscurile Conducerea Pentagonului a cerut personalului militar, printr-o not�� intern�� s�� nu-��i fac�� teste ADN cu kituri care pot fi trimise prin po��t��.
18.Digi 24: Bloc evacuat dup�� ce un b��rbat a pus 20 de ardei iu��i în cuptorul cu microunde Momente de panic�� în Vaslui, duminic��, din cauza unor ardei iu��i pu��i în cuptorul cu microunde. Zeci de locatari dintr-un bloc au solicitat sprijinul pompierilor, anun��ând la 112 c�� în imobil nu se mai poate respira din cauza unui miros în��ep��tor.
19.Digi 24: Mihai C��lin: Am dat nas în nas cu tata la Revolu��ie. Eram ferici��i ��i, brusc, tata s-a oprit ��i m-a întrebat: Ce faci, m��, fumezi? „Foarte mult�� lume mergea spre sta��ia de autobuz, s-a umplut, nu s-a mai oprit în nicio sta��ie ��i ne-a v��rsat pe to��i la Universitate. Am vazut pentru prima dat�� USLA”, poveste��te Mihai C��lin.
20.Digi 24: 180 de români bloca��i de joi sear�� pe aeroport, în Belgia. Laura Codru��a Kovesi, printre pasageri. FOTO C��l��torii unei companii low-cost ce trebuiau s�� ajung�� din Belgia la Cluj-Napoca sunt bloca��i de joi sear�� pe aeroportul din Liege. Pasagerii au spus c�� au fost anun��a��i abia la 2 noaptea c�� le-a fost anulat�� cursa. Nou�� cursa este programat�� s�� decoleze în jurul orei 11.30. Printre pasageri se afl�� ��i fosta ��ef�� a DNA, Laura Codru��a Kovesi.
21.Digi 24: Un primar ��i-a crescut salariul la 13.500 lei pentru c�� are „var�� ��i patru benzi pân�� la Constan��a”: „Nici n-am ajuns la cât trebuia” Dac�� Guvernul nu ne mai d��, ne lu��m singuri - aceasta pare s�� fie deviza celor din Prim��ria Murfatlar.
22.Digi 24: Un ��ofer român de TIR a primit o amend�� de 2,2 milioane de euro în Fran��a Un ��ofer de TIR din România a primit o amend�� colosal�� dup�� ce a fost prins transportând 5,2 tone de tutun de contraband��, informeaz�� NordLittoral. B��rbatul de 35 de ani a fost oprit la Coquelles, în nordul Fran��ei, pentru a fi controlat, iar ��oferul nu a putut prezenta documente privind originea celor cinci tone de tutun.
23.Digi 24: ���VIDEO Scandal cu jigniri în Parlament între Bacalba��a ��i Roman: Mirosea violent a alcool/ Bufonul a r��mas acela��i Schimb de replici în plenul Parlamentului între deputatul PSD Nicolae Bacalba��a ��i liderul de grup al PNL, Florin Roman. Cei doi s-au certat de la tribuna Camerei Deputa��ilor în momentul dezbaterilor la proiectul care prevede reducerea TVA.
24.Digi 24: CTP, ��arj�� dur�� la adresa vloggerului Selly. „Când dai 70.000 de euro pe o ma��in�� înseamn�� c�� ai ni��te probleme interioare nu simple” Gazetarul Cristian Tudor Popescu este de p��rere c�� trebuie s�� existe o decen���� a consumului ��i a achizi��iilor, indiferent de starea material�� pe care o ai. În acest context, el spune c�� achizi��ia unei ma��ini de 70.000 de euro - cum a fost cazul tân��rului vlogger Selly - relev�� „ni��te probleme interioare” care nu sunt simple.
25.Digi 24: VIDEO Porci sacrifica��i în Bucure��ti, lâng�� o gr��dini����, în condi��ii groaznice. Animalele ucise sunt c��rate apoi cu roaba Film de groaz��, la doi pa��i de centrul Capitalei. ��i mai grav, foarte aproape de o gr��dini����, func��ioneaz�� un abator clandestin, în care sunt crescu��i ��i uci��i „tradi��ional” peste 30 de porci, în condi��ii greu de imaginat.
26.Digi 24: Sultanul Omanului a închiriat un hotel întreg în Belgia pentru dou�� luni. Ce s-a întâmplat cu clien��ii Un hotel de lux din Belgia a fost închiriat, în întregime, de sultanul Omanului, timp de dou�� luni. Hotelul cu 42 de camere va fi ocupat de sultan, aflat în Belgia pentru mai multe controale medicale, pân�� la sfâr��itul lui ianuarie.
27.Digi 24: Cum au „reu��it” autorit����ile spaniole s�� elibereze o femeie din România c��utat�� de 13 ani pentru r��pire ��i omor Un tribunal din Palma de Mallorca a eliberat din gre��eal�� o femeie din România condamnat�� în ��ar�� la 17 ani de închisoare pentru r��pire ��i omor. Femeia din România, de 40 de ani, a fost arestat�� pe data de 26 noiembrie în baza unui mandat interna��ional emis de autorit����ile române.
28.���Digi 24: CTP - Au fost momente în care îmi venea s��-mi iau câmpii. ��i nu s�� m�� duc în str��in��tate, s�� m�� duc pe Marte, pe Venus! Gazetarul Cristian Tudor Popescu dezv��luie cum o noapte întreag�� a stat cu „formularele mici” în fa����, a fumat un pachet de „Carpa��i” ��i s-a gândit dac�� s�� plece sau nu în America prin c��s��torie.
29.Digi 24: Detalii cutremur��toare în dosarul Cara�� Severin. Tân��r ucis la vân��toare de fratele s��u, care ar fi ob��inut ilegal permis de port-arm�� Informa��ii cutremur��tore apar în dosarul permisele de port-arm�� din Cara�� Severin. Un adolescent a fost împu��cat mortal cu o arm�� de vân��toare chiar de fratele s��u, care ar fi ob��inut permisul ilegal.
30.Digi 24: Un b��rbat din Târgu-C��rbune��ti a t��iat ��evile de ap�� pentru c�� era „deranjat de design”. Vecinul lui se spal�� la lighean Un brancardier din ora��ul Târgu-C��rbune��ti, jude��ul Gorj, care locuie��te la etajul 1 al unui bloc din localitate, se spal�� la lighean din octombrie, din cauza vecinului de la parter care, „deranjat de design”, a t��iat ��evile de ap�� din apartamentul s��u, relateaz�� Mediafax.

1 2 3 4 5 6 7 8 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by