Articole scrise de Digi 24


1 - 30 din 166 rezultate
1.Experiment social Digi24. Câ��i oameni au s��rit în ajutorul unei femei îns��rcinate aflate în dificultate Suntem gr��bi��i, îngândura��i ��i de multe ori nu observ��m c�� cineva din jur are nevoie de ajutor. Curio��i s�� afle pân�� unde ajunge nep��sarea, reporterii Digi24 au f��cut mai multe experimente sociale care au testat reac��ia trec��torilor. Rezultatul, într-un nou episod din campania Digi24 „România NEbunului sim��”, o pledoarie pentru oameni civiliza��i.
2.Digi 24: REPORTAJ - Tragedia r��zboinicului Ple��oianu în ultima zi de strângere de semn��turi pentru Cotroceni. Pe scut sau sub scut? Trotuarul pres��rat de gropi cenu��ii din fa��a magazinului Unirea din Bucure��ti arat�� ca un câmp de lupt�� abandonat, pe care înc�� mai pot fi deslu��ite urmele unei b��t��lii abia încheiate. Corturile multicolore unde, mai ieri, se strângeau semn��turi pentru candida��ii la alegerile preziden��iale din 2019, zac acum abandonate. Cu doar câteva zile în urm��, din aceste locuri str��b��teau zgomotele luptei politice pentru jil��ul suprem de la Cotroceni.
3.Digi 24: Un scenariu care d�� fiori: Ce s-ar întâmpla în primele ore ale unui r��zboi Rusia-SUA (VIDEO) 90 de milioane de oameni ar c��dea victime ale unui r��zboi între Rusia ��i Statele Unite, în primele ore de la izbucnirea lui. Studiul a fost realizat de exper��ii de la Universitatea Princeton.
4.Digi 24: Momentul tensionat în care mama Luizei Melencu se întâlne��te cu Gheorghe Dinc��. Cum reac��ioneaz�� suspectul (VIDEO) Scandal în Caracal, în a doua zi a reconstituirilor în cazul presupuselor crime comise de Gheorghe Dinc��. Familia Luizei ��i localnicii au încercat s�� ajung�� la suspect. Anchetatorii refac mar��i pas cu pas r��pirea fetei de 18 ani.
5.Digi 24: Viorica D��ncil�� a ob��inut fotografia pentru care Dragnea a pl��tit 100.000 de dolari - surse Înc�� de s��pt��mâna trecut��, echipa premierului încerca s�� ob��in�� o întâlnire la nivel înalt, în încercarea de a puncta în campania electoral�� cu o fotografie care s�� o valideze drept partener al SUA, au declarat surse oficiale pentru Digi24.ro.
6.Digi 24: R��sturnare de situa��ie în cazul crimelor de la Caracal. De ce nu se face acum experimentul cu butoiul Gheorghe Dinc�� a fost transferat înc�� de sâmb��t�� în Arestul Poli��iei Olt, pentru a participa, luni ��i mar��i, la reconstituirea presupuselor crime pe care a m��rturisit c�� le-a comis în casa din Caracal.
7.Digi 24: Un b��iat de 18 ani are pl��mânii unui b��trân de 70 de ani, dup�� ce a adoptat obiceiul pe care îl au foarte mul��i tineri "E înfrico����tor s�� m�� gândesc la asta - ce a f��cut pl��mânilor mei", a spus Adam Hergenreder, amintindu-��i ce i-au spus doctorii.
8.Digi 24: Sania hipersonic�� testat�� de armata SUA este atât de rapid�� încât nu este vizibil�� nici cu încetinitorul VIDEO For��ele Aeriene Americane au publicat un clip video cu un test efectuat de o sanie hipersonic��, informeaz�� The Huffington Post. Sania se deplasa cu 10.600 de kilometri pe or�� ��i este aproape imposibil s�� o vezi, chiar dac�� acest clip video este încetinit la un sfert din viteza sa real��.
9.Digi 24: Accidentul provocat de Mario Iorgulescu a fost FILMAT. Detaliile tulbur��toare surprinse înainte de impact Au ap��rut imagini cu ma��ina condus�� cu o vitez�� uria����, duminic��, de Mario Iorgulescu. Fiul ��efului Ligii Profesioniste de Fotbal a provocat un accident extrem de grav duminic��, în urma c��ruia un tân��r a murit. Iar starea lui Mario Iorgulescu, s-a agravat în ultimele 24 de ore, au anun��at medicii.
10.Digi 24: Uraganul Dorian va ajunge ��i în Europa, dup�� ce a devastat regiuni mari din America Uraganul care a devastat Bahamas ��i a lovit sudul Statelor Unite (Florida, Carolina de Sud ��i de Nord) va ajunge la destina��ia final��: Europa. De��i sun�� implauzibil, uraganul ar c��l��tori de-a latul Oceanului Atlantic.
11.Digi 24: Un b��rbat din Oradea a plecat în vacan���� ��i nu s-a mai întors. Apropia��ii lui au aflat c�� a fost incinerat Procurorii din Oradea ancheteaz�� moartea în condi��ii ciudate a unui pensionar. B��rbatul în vârst�� de 87 de ani ar fi fost invitat s��-��i petreac�� o s��pt��mân�� la munte.
12.Digi 24: Obliga o fat�� s�� se prostitueze ca s�� aib�� câte 1000 de euro pentru p��c��nele. Într-o diminea����, norocul l-a p��r��sit Un b��rbat obliga o tân��r�� s�� se prostitueze în apartamente închiriate în regim hotelier din Bac��u ��i Tecuci ��i s�� îi dea s��pt��mânal suma de 1.000 de euro, bani pe care îi juca la jocuri de noroc. Individul a fost arestat preventiv.
13.Digi 24: Mesajul devenit viral al lui Hugh Grant c��tre Boris Johnson: „E��ti o r����u��c�� de baie, prea mult b��gat�� în seam��” Actorul britanic Hugh Grant a postat, pe Twitter, un mesaj extrem de dur la adresa prim-ministrului britanic Boris Johnson, dup�� ce premierul a decis suspendarea Parlamentului din septembrie ��i pân�� pe 14 octombrie, informeaz�� The Independent.
14.Digi 24: CTP: Pre��edintele Iohannis bate cuiul în scândura pe care i-a întins-o cu gra��ie doamna D��ncil�� Gazetarul Cristian Tudor Popescu consider�� c�� premierul Viorica D��ncil�� „i-a oferit pe tav�� pre��edintelui Klaus Iohannis puncte electorale” prin propunerile de remaniere.
15.Digi 24: Capitolul important la care România st�� mai bine decât multe ����ri din Europa România se num��r�� printre statele Uniunii Europene cel mai pu��in dependente de importurile de petrol, cu o pondere de 61% a importurilor nete în consumul de petrol, arat�� datele pentru anul 2017 publicate de Eurostat, informeaz�� Agerpres.
16.Digi 24: O nou�� ras�� de oameni, creat�� printr-un procedeu controversat. Expert: Prima persoan�� care va tr��i 1.000 de ani s-a n��scut deja O noua ras�� uman�� este în dezvoltare, un mix perfect între biologie ��i lumea digital��. Adep��ii biotehnologiei se plaseaz�� la grani��a dintre vis ��i realitate, pentru c�� încearc�� s�� updateze creierul, trupul ��i natura uman�� în modalit����i ce sfideaz�� limitele imagina��iei, sus��ine un articol din publica��ia Vox.
17.Digi 24: VIDEO Ronan Keating, la Cerbul de Aur 2019: Nu mi-a fost atât de fric�� în via��a mea, dar ave��i o ��ar�� foarte frumoas�� Celebrul cânt��re�� irlandez Ronan Keating, fost component al grupului Boyzone, a sus��inut sâmb��t�� seara la Bra��ov un recital de 50 de minute pe scena festivalului Cerbul de Aur 2019, încântând audien��a cu celebrele sale hituri, dar vorbind totodat�� la superlativ despre frumuse��ea peisajelor din România. El le-a m��rturisit spectatorilor c�� a avut parte în cursul zilei, în drum c��tre Bra��ov, de o experien���� care l-a f��cut s��-i fie foarte team��.
18.Digi 24: Imagini revolt��toare filmate la Costine��ti. Ipostazele scandaloase în care au fost surprin��i ni��te copii. VIDEO Imagini incredibile surprinse pe str��zile Costine��tiului, publicate de jurnalista Andreea Trandafirescu: copii înfometa��i, descul��i, nesp��la��i, trimi��i la cer��it, pân�� la extenuare. Dorm pe trotuare, în sta��iune, f��r�� a fi întreba��i nimic de autorit����i. Exist�� ��i un loc în care minorii merg s�� predea câ��tigurile.
19.Digi 24: Mesaj în sticl�� al unui marinar rus, din 1969, descoperit în Alaska Un b��rbat din Alaska a g��sit o sticl�� ce con��inea un mesaj scris în anul 1969 de c��tre un marinar rus. Scrisoarea a devenit viral�� pe re��elele sociale, astfel a ie��it la iveal�� c�� autorul mesajului înc�� tr��ie��te.
20.Digi 24: Armata privat�� a lui Putin. Bandele de mercenari ��i oligarhii iau cu asalt Africa. VIDEO ���Nu e niciun secret faptul c�� Rusia are prezen���� militar�� în Republica Centrafrican��. Str��zile sunt împânzite de materiale de propagand�� care proclam�� prietenia cu Rusia, în timp ce o sta��ie de radio local�� repet�� balade ruse��ti ��i lec��ii de limb�� rus��. Noi recru��i din armata Republicii Centrafricane sunt antrena��i în rus��, de ru��i, folosind arme ruse��ti, relateaz�� CNN.
21.Digi 24: Ce a identificat, de fapt, scannerul performant în curtea lui Gheorghe Dinc��. Cele zece zone vor fi cercetate am��nun��it Medicii legi��ti i-au anun��at pe procurori c�� r��m����i��ele g��site într-o p��dure de lâng�� Caracal provin de la o tân��r�� cu vârsta între 15 ��i 19 ani, alta decât Alexandra M��ce��anu. Identitatea urmeaz�� s�� fie stabilit�� de expertiza ADN.
22.Digi 24: EXCLUSIV. Anchet�� în casa lui Gheorghe Dinc��. Scannerul adus a oferit deja primele indicii Scannerul adus pentru a face verific��ri în curtea lui Gheorghe Dinc��, cel care a recunoscut c�� le-a ucis pe Alexandra M��ce��anu ��i Luiza Melencu, a oferit deja primele indicii anchetatorilor, potrivit informa��iilor ob��inute în exclusivitate de la fa��a locului de reporterul Digi24 Carla T��nasie.
23.Digi 24: Ora��ul în care legea e sor�� cu f��r��delegea. Politicieni, poli��i��ti ��i interlopi, chefuri la fosta caban�� a lui Ceau��escu Bâlbâiala poli��iei ��i justi��iei din Olt nu e de dat�� recent�� ��i e departe de a fi doar simpl�� neglijen����. Poli��i��tii ��i magistra��ii sunt amesteca��i cu interlopii în afaceri, exista leg��turi de rudenie ��i complicit����i mai mult decât suspecte. Digi24 a ob��inut confirmarea c�� în Olt exist�� leg��turi periculoase între politicieni, poli��i��ti ��i infractori. O dat�� pe lun�� f��ceau chefuri la fosta cabana de vân��toare a lui Nicolae Ceau��escu. Nu se fereau de nimeni.
24.Digi 24: Amintirile unui poli��ist f��r�� program: Nu era ca acum, opt ore, te duci, n-ai treab�� cu nimeni, s-a întâmplat ceva nu e��ti deranjat Evenimentele din Caracal au readus în aten��ie importan��a poli��istului de proximitate sau sectoristul, a��a cum se chema pe vremea comunismului. Reporterii Digi24 au apelat la un fost ��ef de post de Mili��ie pentru a afla cum se desf����ura exact activitatea poli��ieneasc�� înainte de Revolu��ie. Plutonierul adjutant ��ef Ion Georgescu a explicat la Digi24 cum se ac��iona în acei ani, care-i erau atribu��iile.
25.Digi 24: VIDEO. Cum se tr��ie��te în teritoriile controlate de separati��ti în Ucraina O dat�� pe lun��, Nina trebuie s�� traverseze linia frontului. Fiecare drum e un mare chin. Ea ��i so��ul ei locuiesc în partea controlat�� de separati��tii ucraineni. Îns�� pensia ei ��i medicamentele de care are nevoie sunt disponibile numai pe teritoriul de��inut de guvern.
26.Digi 24: R��spunsul dat de Gheorghe Dinc�� la anchet�� când a fost întrebat de ce a comis crimele. M��rturia primului s��u avocat ���Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu pe care l-a avut Gheorghe Dinc��, crede c�� acesta a avut mustr��ri de con��tiin���� ��i de aceea a cedat, într-un final, în fa��a anchetatorilor ��i a început s�� colaboreze cu ace��tia.
27.Digi 24: Povestea Andreei, feti��a pe care familia o a��teapt�� de 14 ani. "Poli��ia a spus c�� poate a plecat s�� cheltuie milionul pe care îl avea" 400 de copii dispar anual în România, iar pe unii nu îi mai caut�� nimeni. Bunica o a��teapt�� ��i acum pe o fat�� de la Miercurea Ciuc, care a plecat de acas�� pân�� la magazin ��i nu s-a mai întors. Sunt 14 ani de atunci.
28.Digi 24, pe surse: ALDE va ie��i s��pt��mâna viitoare de la guvernare. Viorica D��ncil��, ultima încercare de a salva coali��ia În discu��iile purtate între C��lin Popescu T��riceanu ��i Viorica D��ncil��, premierului i s-au pus mai multe condi��ii pentru continuarea guvern��rii, dar ��efa de la Palatul Victoria nu a fost de acord cu niciuna dintre ele. Ce urmeaz�� acum?
29.Digi 24: La ��ar��, poli��i��tii au program de la 8:00 la 16:00. „N-ai telefon, e��ti mort. Te omoar�� în cas�� ��i la revedere” Poli��ia B��rc��ne��ti, Ialomi��a, ora 5 ��i jum��tate a dimine��ii. Conform programului, agen��ii B��rc��ne��tiului încep treaba la 8 ��i o încheie la 16. Dincolo de orarul stabilit de Guvern, cei 4.000 de cet����eni ai comunei n-au poli��ist de veghe. A��a st�� treaba aici, la ��ar��.
30.Digi 24: ���Mihai Fifor, declara��ii contradictorii despre schimbul de informa��ii dintre poli��i��tii ��i interlopii din Caracal. Ce spunea duminic�� Ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor, le-a spus azi jurnali��tilor c�� nu ��tie la ce se refer�� ace��tia atunci când l-au întrebat despre schimburile de informa��ii dintre interlopii ��i poli��i��tii din Olt, în cazul crimelor de la Caracal.

1 2 3 4 5 6 

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by
mobile version