Articole scrise de Diana Zaharia, Laura Radulescu


1 - 2 din 2 rezultate
1.Ministerul Muncii precizeaza ca plata contributiei de pensie la venitul brut a fost decisa in Parlament anul trecut Aplicarea contributiei sociale la fondurile de pensii asupra veniturilor brute lunare, atit a celor sub forma de bani cit si a celor in natura, a fost stabilita inca din toamna anului 2007, odata cu modificarea legii privind sistemul public de pensii. Ordinul ministrului muncii din februarie 2008 nu face altceva decit sa detalieze atit veniturile brute realizate in bani cit si cele in natura, categorii de venituri care se regasesc in Codul Fiscal, precizeaza Ministerul Muncii.
2.Cum se va calcula a treia varianta a taxei auto in functie de nivelul emisiilor de dioxid de carbon pe kilometru Noua varianta a taxei auto, cea de-a treia pe care o pregateste in prezent guvernul, va contine o componenta noua referitoare la cantitatea de emisii de dioxid de carbon a unui autovehicul pe kilometru, au declarat  pentru Hotnews surse guvernamentale. Executivul va trebui sa retrimita aceasta varianta la Comisia Europeana pentru un acord informal si ulterior sa o aprobe. Guvernul intentioneaza sa elaboreze actul normativ intr-o saptamana.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by