Articole scrise de Dept. Economic


1 - 3 din 3 rezultate
1.Delgaz Grid: 18.000 de consumatori au avut întreruperi ale curentului din cauza furtunilor în Moldova/ Și pentru astăzi meteorologii au emis o avertizare de instabilitate atmosferică pentru jud. Iași, Bacău și Vaslui Furtunile care au „măturat” zone întinse din regiunea Moldovei, în cursul după-amiezii de ieri și a nopții au cauzat întreruperea energiei la aproximativ 18.000 de consumatori, spune Delgaz Grid, într-un comunicat de presă. S-a reușit restabilirea alimentării cu energie a peste 40 de localități.
2.Ce trebuie sa fac dacă mi s-a întrerupt curentul electric / Cum se primesc compensațiile Clienții care au probleme cu energia electrică pot primi compensații de la distribuitori. Mai exact, în funcție de zona în care fac parte aceștia, dacă sunt probleme de genul întreruperii curentului, trebuie să se adreseze Enel, Electrica, E.On sau CEZ. Compensațiile se vor vedea în facturile ce vor sosi, conform unui ordin recent al ANRE.
3.Aproape nici o banca din strainatate nu accepta sa finanteze businessuri in Romania Membrii echipei Departamentului Economic a HotNews.ro s-au dat drept intreprinzatori particulari care cauta finantari mai ieftine decat celor din tara. Am trimis peste 30 de emailuri marilor banci din Franta, Spania, Germania si Elvetia, punand o intrebare simpla: in ce conditii ar finanta un business care genereaza anual 1,5 milioane de euro cu un profit de 7%. Raspunsurile primite au fost oarecum asteptate, in ciuda liberei circulatii a capitalurilor. Nici o banca nu vrea sa finanteze afaceri in Romania. Argumentele lor? Nu au acorduri cu Biroul de Credit sau cu Centrala Incidentelor de Plati, in lipsa carora nu stiu cum ne comportam la plata.  Singurii bancheri straini care s-au oferit sa acorde credite firmelor romanesti au fost elvetienii.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by