Articole scrise de Departamentul de Proiecte Europene


1 - 7 din 7 rezultate
1.Selectia studentilor economisti pentru realizarea stagiilor de practica si internship in anul 2013 Studentii economisti care doresc realizarea stagiului de practica intr-un mediu organizat sub indrumarea in parteneriat a unui tutore de practica din cadrul firmei si a unui cadru didactic universitar, sunt asteptati sa se inscrie la selectia care se desfasoara in perioada decembrie 2012 – ianuarie 2013 la sediul facultatilor implicate in proiectul PRACTeam.
2.Organizarea campaniei PRACTeam Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea din Oradea, in calitate de coordonator inter-regional al proiectului PRACTeam, anunta, impreuna cu partenerii, organizarea campaniei PRACTeam, care urmareste informarea studenţilor şi a reprezentanţilor mediului de afaceri cu privire la posibilitatea de a participa şi de a se înscrie în grupurile ţintă.
3.Proiectul PRACTeam a intrat in ultimul an de implementare: activitati si rezultate previzionate In perioada octombrie 2012 - septembrie 2013, la nivelul celor trei parteneri ai proiectului PRACTEam, se vor desfasura o serie de activitat de management, administrare, achizitionare de materialelor si serviciilor, si umarirea procedurilor de achizitii; promovare si vizibilitate, organizarea unei conferinte de diseminare a rezultatelor proiectului.
4.Rezultatele proiectului PRACTeam Dupa aproape doi ani de la demararea activitatilor proiectului PRACTeam, cei trei parteneri - Universitatea din Oradea, Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea de Vest din Timisoara - Facultatea de Economie si de Administrare a Afacerilor si Universitatea "Stefan cel Mare" Suceava, Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica - anunta semnificative rezultatele proiectului PRACTeam.
5.Desfasurarea activitatii de internship a studentilor PRACTeam In luna septembrie 2012, 45 de studenti economisti realizeaza stagii de internship in organizatii gazda din Oradea, Timisoara, Suceava, pe baza rezultatelor foarte bune obtinute la evaluarea stagiului de practica desfasurat in perioada iunie - iulie 2012.
6.Comunicat de presa Gala teritoriala Oradea (imagini video) Gala teritoriala PRACTeam s-a desfasurat pe 26 iulie 2012, ora 17.00, la Universitatea din Oradea, Facultatea de Stiinte Economice, Aula Magna, coodonator: conf. univ.dr. Olimpia Ban; vezi in text calendarul Galelor PRACTeam si imagini filmate de la Gala teritoriala PRACTeam de la Universitatea Oradea.
7.VIDEO: Premiantii Galei inter-regionale PRACTeam si imagini video de la Gala teritoriala Oradea Gala PRACTeam la nivel inter-regional, s-a desfasurat in data de 27 iulie 2012, la Universitatea din Oradea, Facultatea de Stiinte Economice, cu scopul evaluarii, selectarii, nominalizarii, promovarii si premierii studentilor selectati in grupurile tinta ale proiectului PRACTeam pentru peformantele si rezultatele obtinute in cadrul stagiilor de practica PRACTeam.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by