Articole scrise de Departamentul Proiecte Europene


1 - 3 din 3 rezultate
1.Activitatile si rezultatele previzionate in ultimul an de implementare al proiectului PRACTeam In perioada octombrie 2012 - septembrie 2013, se vor implementa la nivelul celor trei parteneri ai proiectului, activitatile prevazute in ultimul an de implementare al proiectului. Principalele activitati previzionate a se desfasura sunt:
2.PRACTeam in ultimul an de implementare: activitati si rezultate preconizate In perioada octombrie 2012 - septembrie 2013, se vor implementa la nivelul celor trei parteneri ai proiectului, activitatile prevazute in ultimul an de implementare al proiectului. Facultatea de Stiinte Economice, Universitatea din Oradea, in calitate de coordonator inter-regional, anunta activitatile si rezultatele preconizate pentru ultimul an de implementare al proiectului.
3.Workshop PRACTeam - Identificarea nevoilor cu privire la stagiile de pregatire practica a studentilor economisti Scopul organizarii acestui eveniment este identificarea nevoilor mediului de afaceri cu privire la stagiile de pregatire practica ale studentilor economisti prin consultarea reprezentantilor organizatiilor partenere de practica cu privire la cerintele Programei de practica pentru programele de studii de licenta si masterat, structura Ghidului de practica al studentului PRACTeam si nevoile de formare ale tutorilor de practica din organizatiile gazda etc. De asemenea, in cadrul Workshop-ului PRACTeam vor fi prezentate si nevoile studentilor economisti cu privire la stagiile de pregatire practica identificate ca urmare a concluziilor focus-grupurilor desfasurate cu studentii din cele trei facultati partenere.


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by