Articole scrise de Dan Toma


1 - 6 din 6 rezultate
1.Mita electorala pentru partidul lui Adrian Nastase Exista multe semne de intrebare asupra modului cum societatile din grupul NENA au putut acumula datorii imense la stat, fara ca Directia Generala a Finantelor Publice sa nu ia nici o masura. Raspunsul este simplu. MITA ELECTORALA! Ba, mai mult, prin cooptarea unor functionari din sistemul de finante, magistratura si politie.
2.Fotoreporterul de la Flacara Iasului a fost sechestrat si agresat Vineri, fotoreportul cotidianului Flacara Iasului a fost atacat, brutalizat, sechestrat si umilit de patru angajati ai grupului NENA. Acest act de razbunare survine in urma dezvaluirilor publicate de FLACARA IASULUI privind infractiunile si ingineriile financiar-economice, comise de grupul NENA.
3.Parlamentari PSD acuzati de frauda electorala Deputatul PSD Pavel Tarpescu si senatorul Vasile Mocanu pot fi acuzati de frauda electorala. Cei doi au aranjat mai multe voturi, pentru ca ei si preferatii lor sa prinda pozitii eligibile pe listele PSD. Golania a fost dusa la bun sfarsit, cu ajutorul primarilor din Targu Frumos si Pascani.
4.Sediul Universitatii "Petre Andrei", scos la mezat Universitatea "Petre Andrei" risca sa piarda proprietatea de pe Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant. Stiind ca Paul Neamtu este insolvabil, rectorul impostor Niculescu a gajat in 2001 cu acest spatiu la Banca Comerciala Romana pentru un imprumut al MOLDROM.
5.Revolta sindicala la Universitatea "Petre Andrei" Sindicatul Salariatilor din Universitatea "Petre Andrei" Iasi declara deschisconflictul de munca cu rectoratul Universitatii "Petre Andrei". ElenaNiculescu, singurul rector validat de Ministerul Educatiei si Cercetarii, esteacuzata de sindicat de incalcarea protocolului incheiat pe 4 aprilie 2004.
6.Ilegalitatile de la "Petre Andrei" Sapand printre "daramaturile" de la "Petre Andrei", am descoperit, cuajutorul memoriei multor universitari care au lucrat la aceasta institutie, lucruri"spectaculoase", ca sa nu le spunem "scandaloase".


ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by